reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej,

też za kozami byłam - o świnkach morskich nawet bym nie pomyslała.

Jej mi się nawet opiłowac nie chce nie mówiąc o jakimkolwiek malowaniu lakierem.

Młoda moja wstała dzis 5.30 a poszła spać przed 22. Ten dzieć nie zna litości....

reklama
hej hej

nioo to u nas znów pobudka o 6 :-(, kurde czy to już będzie tak zawsze ?????????????????

wiecie co sobie teraz pomyślałam że nas tu tak mało zostało :-:)-:)-(

ciekawe co u Rudej ???????????

Aga zazdraszczam wypadu do zoo, ja to chyba się za rok dopiero wybiorę choć za rok bym chciała jechać do ZOO Dvůr Králové - Homepage , zariąbiaszczo tam jest i nie ma porównania do naszego zoo

co do manicure czy pedicure to nie mam na to sił wieczorem choć ostatnio udało mi się w końcu zmyć pazury te dolne i juz ich nie pomalowałam :-(

kurde jutro mam mieć grilla a tu taki upał będzie :baffled::baffled::baffled:

Muńka ja właśnie ostatnio pifffffka nie pijam już bo pomagam memu K schudnąć także alko odpada wieczorkami :rofl2::rofl2:, robię się grzeczna hahahaha do momentu jak pojedzie gdzieś w trasę :dry:

znacie może jakieś środki pomagające w odchudzaniu ale skuteczne ??????

kasiek mrożony ogórek ???? hmmmmmm przeca on ma tyle wody !!!!

a wiecie co przestałam podawać małej inne rzeczy mleczne typu jogurciki itd i znikły jej plamy na przedramieniu !!!!!

witam

Aga Sergiuszowi najbardziej podobała się lama, bo mógł w jej futro łapska włożyć:-D ale króliczki i świnki też zrobiły na nim wrażenie:tak:

w ogóle to S dzisiaj bardzo dużo się w nocy budził :/ nie wiem czy to z emocji, że tata wrócił? czy znowy zębiska jakieś?

Byłam po raz kolejny u lekarza (tym razem innego). Dostałam pochwałę, że jestem mądrą dziewczynką skoro sama odstawiłam Bactrim:) Otóż moje drogie to żadna wysypka po trzydniówce, a tradycyjna wysypka alergiczna po Bactrimie:) Dziecko zdrowe, gardło czyste, węzły nie powiększone ma się pluskać w morskiej wodzie jak najwięcej, bo to dobrze jej zrobi. No i dostałam syropek na alergie. Ponoć do 5 dni zejdzie:)

alijenka
nie zamrożony ogórek, ale taki bardzo zimny (w zamrażarce max. 15min.):D Co do wysypki to u mnie po skazie pediatra powiedziała, że takie małe dziecko jogurcik może jeść max 2-3 razy w tygodniu:) Jadę dziś nad Bałtyk i cały czas mam przed oczami wasze zdjęcie w wodzie...już się nie mogę doczekać!

zaza moja też się co 30min. budziła, ale u nas zębiska.

aylin faktycznie to camilia do d**y nie podobne:D

Patrze a dzieć mojej sąsiadki ma na nogach crocsy. I zasuwa w nich jak w każdych innych butach. Nic nie spada. Jadę kupić młodej, bo przydadzą się na gorący piasek zamiast odpinać i zapinać sandały:)

Ostatnia edycja:
Kasienka- mam nadzieje, ze twoja prosba sie spelni i malenstwo bedzie tak pieknie uspypialo jak Nikos Aga - tez obstawialam kozy Munka - french, na to ja nigdy checi nie mam, chyba ze nie chodzi o maniciure ;00

:-p:-p:-p

hej hej
nioo to u nas znów pobudka o 6 :-(, kurde czy to już będzie tak zawsze ?????????????????

Muńka ja właśnie ostatnio pifffffka nie pijam już bo pomagam memu K schudnąć także alko odpada wieczorkami :rofl2::rofl2:, robię się grzeczna hahahaha do momentu jak pojedzie gdzieś w trasę :dry:
znacie może jakieś środki pomagające w odchudzaniu ale skuteczne ??????

moja od tygodnia też wstaje znów wcześnie....potrafi nawet po 5.00, ale z doświadczenia wiem, że powinno za jakiś czas wsio wrócić do normy, czyli sen do 7.00 (mam nadzieję)

A, że Twój mąż często wyjeżdża to już niedługo znów piffko :-p:-p

nie ma lepszych sposobów na odchudzanie jak dieta i ćwiczenia. Ja łakomczuch, więc z dietą u mnie średnio, choć od ponad tygodnia nie jem białego pieczywa, więc stawiam na ćwiczenia ;-)

Byłam po raz kolejny u lekarza (tym razem innego). Dostałam pochwałę, że jestem mądrą dziewczynką skoro sama odstawiłam Bactrim:) Otóż moje drogie to żadna wysypka po trzydniówce, a tradycyjna wysypka alergiczna po Bactrimie:) Dziecko zdrowe, gardło czyste, węzły nie powiększone ma się pluskać w morskiej wodzie jak najwięcej, bo to dobrze jej zrobi. No i dostałam syropek na alergie. Ponoć do 5 dni zejdzie:)

eeehhhhh..... Ale najważniejsze, że macie zielone światło na wakacyjne szaleństwo!!:-D

Witam,

Ja tylko na chwile, nie nadrobilam, sorry :zawstydzona/y: Od wczoraj mogę powiedzieć, ze sie momentami nudze :tak: Kuba z siostra non stop, nawet spała w jego pokoju bo tak chciał. Teraz sie bawią w sklep, ale ulga dla mnie :tak: A Wojtek z babcia urzęduje wiec żyć nie umierać :-)

Wieczorkiem Was poczytam

alijenka
nie zamrożony ogórek, ale taki bardzo zimny (w zamrażarce max. 15min.):D Co do wysypki to u mnie po skazie pediatra powiedziała, że takie małe dziecko jogurcik może jeść max 2-3 razy w tygodniu:) Jadę dziś nad Bałtyk i cały czas mam przed oczami wasze zdjęcie w wodzie...już się nie mogę doczekać!

zaza moja też się co 30min. budziła, ale u nas zębiska.

aylin faktycznie to camilia do d**y nie podobne:D

Patrze a dzieć mojej sąsiadki ma na nogach crocsy. I zasuwa w nich jak w każdych innych butach. Nic nie spada. Jadę kupić młodej, bo przydadzą się na gorący piasek zamiast odpinać i zapinać sandały:)
No to mądra dziewczynka z Ciebie:-) i cale szczescie, ze z Pola juz dobrze!!
Co do croxow to Antek tez ma zakladam mu rzadko, ale nawet biega w nich bez problemu.

hej hej
Aga zazdraszczam wypadu do zoo, ja to chyba się za rok dopiero wybiorę choć za rok bym chciała jechać do ZOO Dvůr Králové - Homepage , zariąbiaszczo tam jest i nie ma porównania do naszego zoo
To za rok pojedziemy tam razem:-D

Pola odpoczywa ile sie da.

Ja jutro ide na drugi slub w sumie podwojny od kiedy mam antka i kolejny bez %%

edek.
Munka Antek ma niezrośnięte jeszcze.

Munka moj ma jeszcze takie nawet spore, kolo 3 cm szerokie

kasiek my mamy crocsy a raczej podrobki z pepco za 9zl. kupilam mu na basen. nie spadaja, i na poranne chodzenie po mokrej trawie nadaja sie idealnie :tak: jak ja wam zazdroszcze baltyku... chcialam meza namowic na ten tydizen z dlugim weekendem ale twierdzi ze za daleko :dry: on nie kocha morza tak jak ja niestety

reklama
Do góry