Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, robię się grzeczna hahahaha do momentu jak pojedzie gdzieś w trasę 
Kasienka- mam nadzieje, ze twoja prosba sie spelni i malenstwo bedzie tak pieknie uspypialo jak Nikos Aga - tez obstawialam kozy Munka - french, na to ja nigdy checi nie mam, chyba ze nie chodzi o maniciure ;00

hej hej
nioo to u nas znów pobudka o 6 :-(, kurde czy to już będzie tak zawsze ?????????????????
Muńka ja właśnie ostatnio pifffffka nie pijam już bo pomagam memu K schudnąć także alko odpada wieczorkami, robię się grzeczna hahahaha do momentu jak pojedzie gdzieś w trasę
znacie może jakieś środki pomagające w odchudzaniu ale skuteczne ??????

Byłam po raz kolejny u lekarza (tym razem innego). Dostałam pochwałę, że jestem mądrą dziewczynką skoro sama odstawiłam BactrimOtóż moje drogie to żadna wysypka po trzydniówce, a tradycyjna wysypka alergiczna po Bactrimie
Dziecko zdrowe, gardło czyste, węzły nie powiększone ma się pluskać w morskiej wodzie jak najwięcej, bo to dobrze jej zrobi. No i dostałam syropek na alergie. Ponoć do 5 dni zejdzie
![]()

Od wczoraj mogę powiedzieć, ze sie momentami nudze
Kuba z siostra non stop, nawet spała w jego pokoju bo tak chciał. Teraz sie bawią w sklep, ale ulga dla mnie
A Wojtek z babcia urzęduje wiec żyć nie umierać :-)No to mądra dziewczynka z Ciebie:-) i cale szczescie, ze z Pola juz dobrze!!Byłam po raz kolejny u lekarza (tym razem innego). Dostałam pochwałę, że jestem mądrą dziewczynką skoro sama odstawiłam BactrimOtóż moje drogie to żadna wysypka po trzydniówce, a tradycyjna wysypka alergiczna po Bactrimie
Dziecko zdrowe, gardło czyste, węzły nie powiększone ma się pluskać w morskiej wodzie jak najwięcej, bo to dobrze jej zrobi. No i dostałam syropek na alergie. Ponoć do 5 dni zejdzie
alijenka nie zamrożony ogórek, ale taki bardzo zimny (w zamrażarce max. 15min.)Co do wysypki to u mnie po skazie pediatra powiedziała, że takie małe dziecko jogurcik może jeść max 2-3 razy w tygodniu
Jadę dziś nad Bałtyk i cały czas mam przed oczami wasze zdjęcie w wodzie...już się nie mogę doczekać!
zaza moja też się co 30min. budziła, ale u nas zębiska.
aylin faktycznie to camilia do d**y nie podobne
Patrze a dzieć mojej sąsiadki ma na nogach crocsy. I zasuwa w nich jak w każdych innych butach. Nic nie spada. Jadę kupić młodej, bo przydadzą się na gorący piasek zamiast odpinać i zapinać sandały![]()
To za rok pojedziemy tam razemhej hej
Aga zazdraszczam wypadu do zoo, ja to chyba się za rok dopiero wybiorę choć za rok bym chciała jechać do ZOO Dvůr Králové - Homepage , zariąbiaszczo tam jest i nie ma porównania do naszego zoo

jak ja wam zazdroszcze baltyku... chcialam meza namowic na ten tydizen z dlugim weekendem ale twierdzi ze za daleko
on nie kocha morza tak jak ja niestetyCzy któreś z dzieciaczków ma jeszcze niezarośnięte ciemiączko??