reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Muńka - ja też nie cierpię zimna, zimy, pluchy, deszczu brrrrrrr, ale pranie trzeba było zrobić... Bo czort wie kiedy się pogoda zepsuje....................
Już poprasowałam i mam dylemat w co ubrać Monikę na jutro na urodziny mojej mamy/ rocznicę ich ślubu (57/37)

reklama
Po dokładnie 10 latach postanowiłam odwiedzić dentystę:D Babeczka była w szoku, no ale cóż jeśli ktoś taki jak ja panicznie boi się tych wszystkich narzędzi itp. I tu miłe zaskoczenie - tylko górna szósteczka do roboty:) Nawet kamienia mi nie ściągnęła, bo powiedziała, że go nie posiadam!

alijenka
Polka ma mega wysokie podbicie. Dziecko sąsiadki i moje mają identyczne sandały. Moja ma zapięte na sam koniuszek, a u niej wystaje spory kawał paska. A te kalosze co zamówiłam są doskonałe pod każdym względem i wkładam je jak klapki:p Bałam się jak ty, że jej nie wcisnę, a tu niespodzianka:)

muńka masz super pamięć ws. olejków:) Kupuję olejek lawendowy i drzewo herbaciane do płukania ciuchów (do pościeli używam też cytrynowego) firmy Avicenna, bo są naturale i najlepiej pachną. Tanie (ok. 6zł) i wydajne (6kropelek na 1pranie). Dodam, że oba olejki mają właściwości antybakteryjne i antygrzybiczne! Tu masz opis zastosowania: {ECOpi} Olejek Lawendowy | AKCESORIA PIELUSZKOWE \ Pranie \ Odplamiacze, odkażacze, olejki W DOMU

Ostatnia edycja:
Witam :) ja tylko na chwilkę, bo ledwo żyję :) do południa siałam trawę na działce, a wcześniej musiałam grabić i wałkować ziemię :D ale w końcu zaczyna działka wyglądać i coraz bardziej nadaje się dla A :) popołudnie biegałam za Antkiem po podwórku, a teraz maluję :-)jakieś doładowanie energetyczne dziś dostałam.

Ja tez na szybko, bo wstyd mi, ze nie odpowiedziałam Kasience...a przeciez ja chyba najbardziej w tej chwili "zorientowana" w temacie...glukozę robiłam ok. 25-26tc, czyli własnie standardowo...ten 20tc to rzeczywiscie dosyc wczesniej, ale przeciez jesli cos ma wyjsc to wyjdzie na kazdym etapie...tfuuuuuuuuuuuuu.....tfuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! najwyzej wczesniej będziesz miała dietę i już.

hej

u mnie dziś cud się stał wstałyśmy o 7.30 !!!!!!!!!!!!!!!! pierwszy raz takie coś mnie spotkało :-p:-p:-p to nic że wstawałam do niej w nocy chyba z 5 razy ale za to pospałam dziś :-):-)

Muńka no chyba już po lecie mamy :-:)-:)szok::szok: u nas dziś taki zimny wiatr jakiś że małej już coś na głowę muszę zakładać, a właśnie czy Wy coś maluchom zakładacie ???

Rysica ja też dziś pomału zaczynam przygotowania do jesieni :baffled::baffled:

polaa tylko że ja z tych ciepłolubnych i wolałabym mieszkać na południu europy

aronia ja całe szczęście już mam ząbkowanie za sobą i to dość delikatnie poszło, teraz tylko zostały 5 i koniec

kasiek zazdraszczam zębów !!!

reklama

no właśnie, a ja dopiero zauważyłam, że rozpoczęłam tą 5000 stronę!! :-D

hejMuńka no chyba już po lecie mamy :-:)-:)szok::szok: u nas dziś taki zimny wiatr jakiś że małej już coś na głowę muszę zakładać, a właśnie czy Wy coś maluchom zakładacie ???

Jak będzie wiał silny i zimny wiatr, to pewnie już coś będę młodej na głowę zakładała, ale jak lekko wieje to nie zakładam.

Z moją szyją troszkę lepiej, więc dziś wybędziemy gdzieś po obiedzie, żeby jeszcze skorzystać ze słonecznego dzionka.

Do góry