reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam wieczorową porą :) weekend, a ja ledwo żyję. Pokój pomalowany może nie tak jakby zrobił to fachowiec, ale jest czysto i jest kolor taki jaki chciałam :) teraz zostaje wykończeniówka:) teraz skończyłam kleić listwy i cała jestem poklejona w kleju montażowym :/

Dziewczyny doradzcie mi czy kupować znowu wózek bliźniaczy czy może taki który można przyczepić potem do roweru.
AMORTYZOWANA PRZYCZEPKA ROWEROWA 2 OS WÓZEK RIKSZA (3490782879) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

u mnie dziś cud się stał wstałyśmy o 7.30 !!!!!!!!!!!!!!!! pierwszy raz takie coś mnie spotkało :-p:-p:-p to nic że wstawałam do niej w nocy chyba z 5 razy ale za to pospałam dziś :-):-)
My do 8ej z dwoma przerwami :) moje dziecko się naprawia.
A czapki tylko z daszkiem i chustki na słońce.
Nie pamiętam czy Ci odpowiadałam o tkmaxx <skleroza> ja chodzę do tego w Renomie.

Aga no i git, że robota wre! Szybkiego końca i pięknego rezultatu!

I PYTANIE: myślicie, że mogę dać młodej już mm, na którym napisane jest po 15.mies.? Bo skończyło mi się hipp 3, a w domu mam właśnie hipp 4 po 15mies. i nie chce mi się specjalnie rano do sklepu gnać za mlekiem.
Ja bym też pewnie dała. Myślę, ze w tym wieku nie musimy się juz tak dokładnie trzymać miesięcy jak to było na początku :)

No i witam powracające urlopowiczki :)

reklama
dzięki za info o mm:)

aylin ospowe to krosty kompletnie nie były. Jedna przy drugiej miniaturowe i szorstkie w dotyku. Bostońską wykluczyła, zresztą widziałam 2 miesiące temu u sąsiadów i całkowicie inaczej i w innych miejscach. Chyba pozostaje mi uwierzyć, że to faktycznie wysypka po leku i nie dociekać...

aga zuch dziewczyna!:) Super, że kolor odpowiedni. Je oprócz ścian, malowałam też mebelki na biało:) Co do rikszy to nad morzem każda familia z dwójką dzieci miała ten wynalazek zamiast podwójnego wózka. Lżejsze, na pompowanych kołach świetna amortyzacja, dzieciom w środku wygodnie. Wg mnie pomysł bomba!

dzięki za info o mm:)
aga zuch dziewczyna!:) Super, że kolor odpowiedni. Je oprócz ścian, malowałam też mebelki na biało:) Co do rikszy to nad morzem każda familia z dwójką dzieci miała ten wynalazek zamiast podwójnego wózka. Lżejsze, na pompowanych kołach świetna amortyzacja, dzieciom w środku wygodnie. Wg mnie pomysł bomba!
Chyba pojadę gdzieś do sklepu przetestować, bo szkoda mi kasy inwestować w kolejny bliźniaczy wózek. Tylko obawiam się, ze te przyczepki są około 5cm szersze od wózka i mogę wtedy nie wszędzie wjechać :/

Niespodzianka super, ze spotkanko Wam się udało i z niecierpliwością czekamy na fotki.

A dziś się uśmiałam z mojego Antośka :) zawsze jak go przewijam to on wynosi pampka do śmieci :) i dziś w kuchni upadły mi obierki z rzodkiewki i mówię do niego "A wyrzuć to do śmieci" chwile później patrzę na niego, a on goły, a pampers w śmietniku :D :D

A dziś się uśmiałam z mojego Antośka :) zawsze jak go przewijam to on wynosi pampka do śmieci :) i dziś w kuchni upadły mi obierki z rzodkiewki i mówię do niego "A wyrzuć to do śmieci" chwile później patrzę na niego, a on goły, a pampers w śmietniku :D :D
:-D
:-D:-D:-D
Andzia super, że urlopik udany:) A jak tam z mleczkiem, przeszliście już całkiem na ha?
Tak. przeszlismy. Kupy ładne, policzki czyste. Na urlopie miał troszke krostek na policzkach, alke to po nabiale, po troszke pofolgowałam z dieta:zawstydzona/y: Za m-c przechodzę na zwykłe.:-)

Iwon- co to za pytanie????? Oczywiscie ze nie odpoczełam- czy przy dwójce to możliwe???:no: Chociaż w domku w Borach przez 4 dni, tak jakbym dzieci nie miała:szok:. Działka przy domu była tak zadbana i czysta,że nie musiałam na nich zwracać uwagi- zajmowałi sie sami sobą, no i do tego miałam opiekunkę ( 12-letnia)

Zaza - sorki, ale nie mam namiaru - byłam w prywatym domu. Ale polecam Wdę, dookoła jeziorka i rzeka. Ja byłam w Smolnikach ( wjeżdzalismy 4 km po piaszczystej drodze wgłab borów) cisza, spokój i czyste powietrze, jezioro, rzeka - achhhhhhh - super było. Miejscowść typowo turystyczna, a raczej wypoczynkowa. Może z 10 gospodarstw, reszta to całoroczne domki wypoczynkowe( prywatne, nie do wynajęcia)

Aylin - pozostaje nadzieja, że po tych nieszczesciach przydarzy sie Wam coś super fajnego:-)

Aga -podziwiam, jesteś naprawde zaradną kobietą. Szacun

Niespodzianka, Sunshine - super,ze spotkanie udane.

Kasiek - wspólczuje nawrotu alergii

No czas troszkę popracować:-D

hej

jestem chora :( gardło mnie nawala, wręcz pali, bolą mnie kości i ciągnie w plecach:-( mam dylemat iśc do domu i potem odrabiać czy zostać...

Aylin osz matko! tyle nieszczęścia :( wieczorem jakieś czary odczynie dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aga superwomen z Ciebie :)

katrina w takim razie udanego wypoczynku!

Niespodzianka super,. że spotkanie udane!!!

Cześć dziewczyny

Jadę dziś odebrać dowód osobisty- w końcu. I przy okazji na zakupy szkolne, aż się boję ile kasy pójdzie...:no:

Aylin oby to był już koniec nieszczęść dla Twojej rodziny &&&&&
Niespodzianka super, że spotkanie z Sunshine udane;-)
Kasiekz ja również podałabym to od 15 mc. Teraz dzieciaczki są większe więc tydzień czy 2 nie robi już takiej różnicy.
Maćku super, że nauka samodzielnego spanie w łóżeczku przynosi efekty, oby tak dalej;-)
Aga no no no, podziwiam, że wszystko tak sama robisz. Chociaż też wolałabym sama gdybym miała zapłacić kolosalne pieniądze fachowcowi. A ci się teraz cenią i nie zawsze zrobią dobrze

Damian ogląda z Oliwią Króla Lwa. Zapatrzony w tv woła kici kici:-D

Jadę oglądać żłobki...mam aż 4 w pobliżu, ale wybrałam sobie 3:) We wszystkich wychodzą na dwór, mają wyżywienie i zajęcia dodatkowe typu rytmika, gimnastyka, plastyka, kuchcenie i angielski.

Aga
:D:D:D:D:D:D:D On jest zeczepisty! I jaki pomocnik:-)

Andzia nie miała nigdy alergii, a nietolerancję nabiału:) Teraz to kilka krosteczek nie widocznych (M nic nie widzi, ale matka zawsze coś wynajdzie:p) na ramionach. Pewnie za dużo Bakusia wciągnęła jak u was, albo po tej tarcie u teściowej z trzema rodzajami sera pleśniowego! Daje tylko wapno, a nie te krople co dermatolog przepisała (M stwierdził, że wcześniej przy skazie nie dostawała to teraz niby na co?), no i schodzi. Super, że już niebawem przechodzicie na normalne mleczko!

Kasiek - u nas nawet nietolerancji nie było(przynajmniej z medycznego punktu widzenia), a szorstkie policzki były:shocked2:
Miłego ogladania żlobkow.
Mój Adi nie chciał dziś zostać w przedszkolu:szok: Chwiowo przenieśli go do innego budynku, inne dzieci i przeżył szok. Stare sale sa sprzątane i przygotowywane dla nowych przedszkolaków (Adi zoostaje w starej sali z paroma dzieciakami - tymi najmłodszymi, ale Panie sie zmienią)

Zaza - zdrówka

Asik - udanym zakupów i jak najwiecej promocji.:-D

Uwaga uprzejmie donoszę ze jutro i pojutre w superpharm promocja na PAMPERSY. Po 29,90 (4 - 62 szt) i ograniczenie do 2 paczek na kartę.

koniec komunikatu :)

reklama
hej laski czytam was caly weekend ale cos nie mam weny:-(

aylin kiedys czytalam ksiazke w ktorej pisali ze jak mowisz ze masz pecha to go wlasnie na siebie sciagasz, trzeba myslec pozytywnie podobno :tak: dzieki za info o pampersach na pewno skorzystam

Aga :-D:-D:-D

takie te nasze dzieci juz madre! moj od soboty w koncu daje mi buziaki jak trzeba - tzn cmoka pieknie w policzek

bylismy na targach mother& baby - NIIIIIIC poza tym wozkiem na ktory sie napalam.... obejrzalam na zywo.... napalam sie nadal. tylko kurcze nigdzie uzywanych nie ma

Do góry