Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pyszne było
Jak będę miała farta to może i ja zobaczę córcię na usg genetycznym, chociaż nie wykluczam syna. Aż zła jestem, że sody w domu nie mam. 

tam za dużo leja oliwy blee. Osobiście w lokalu lubię w sumie tylko z jednego miejsca- a najlepsza pizza jaka kiedykolwiek jadłam to jednak z Neapolu mniammmm
Sklep turystyczny mi pozostanie i namioty...Veritaserum dobry pomysł z tym potwierdzeniem przez Dorotkę wiarygodności sody
Sicilpol moja jest na cienkim cieście i też jest w nim oliwa z oliwek i na wierzchu właśnie pieczarki, podsmażona kiełbaska i ser a wczoraj dodatkową wariacją był pomidor w plasterki i kukurydza, na obiad robię dziś dorsza ale ja chyba dojem tą pizzę ;-)

Co dziwne w moim miescie jest bardzo duzo dziewczyn z małym obwodem a dużą miską i tylko u nas mają szansę takie cudo kupić, bo nawet w większych miastach takich biustonoszy nie sprzedają (łatwiej sprzedać 75b i takie w większosci sklepy kupują).
(sama ma 85H
)