reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

czwórek na wierzchu coraz więcej, ciekawe jaka nocka mnie czeka
dyni ciąg dalszy w piekarniku ;-) a jutro biorę się za dżem - zaczyna mi się to podobać :)

mlodak dżizas, co za dzień!!!:baffled: współczuję!!!

zamień sok z grapefruita na taki jaki moze. Ja raz robiłm chyba z samym pomarańczowym bo nie chciało mi sie iść do innego sklepu po owoce
ale ty dowciapna jesteś:-p;-) pomarańcz grejpfrut - jeden ciul (cytrus);-) a myślisz, że może być sok jabłkowy, albo winogronowy?

kasiek a to ci Polka spryciula!:-D a jest się o co bić;-)

aga S też się roweru domaga:tak: staje koło i się drze:-D

reklama
Aga ale czad!!! Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje...a orientujesz się czy jest cosik dla dziewczynek:p? W środę wpadam z ciastem czekoladowym z malinami, takim co i bobasy mogą się poczęstować:)
Wiecie co moja Polka wykręciła, aby Agi Antosia poderwać?! Zamieniła nr tel. mojej siory z nr Agi i zamiast Poli zdjęcia wysłać siostrze, trafiły mms'em do Antosia...wie jak chłopaka poderwać:D No cóż konkurencja Aylin czuwa:D:D
Dziewczynki też tam chodzą :D
Ja cały czas szukam jakieś rytmiki dla dzieciaków, ale nic specjalnego nie ma :/

Aga - przepis podam jutro, babcia nie moze znaleźć, jutro pójdzie do sasiadki

Kasiek - mała spryciula- niezle sobie radzi. Dzem smakiem troche przypomina dzem ananasowy i swietnie nadaje sie do ciast.
W złobku co raz lepiej, Mati ma babcie i ulubiona ciocię i ich sie trzyma:-D Zachodze dzis po chlopaków, a dyrektorka sie pyta po co ja przyszłam:szok: i Mati jest juz ich i ogolnie, ze taki słodziak... Kto by pomyślał?????:-D
Aga te zajecia sa te z u mnie w miescie, ale nie moge znaleźć ich ceny. ile kosztuja????????
Super, ze Matiemu się tak podoba :)
A ta impreza niestety dla mnie bardzo droga 148zł i to tylko raz w tyg. Jutro zobaczymy czy warte swojej ceny.

Aga- U nas zaczynaja sie w srodę, ale ja w tym m-cu tez nie wyrabie sie z kasą,a z reszta u nas od 1,5 roku dopiero -przyjmują. Trudno - next time:-D
Zaza- cos sie tak rozszalała????????? Spokojnej nocki

Melduje że dziec śpi, ja żyję, chalupa w jednym kawałku. Łatwo nie było przetrwać ten dzień ale jakoś poszło. Młody 3 razy wlazł na stół, 2 razy złapałam go w połowie schodów na piętro. I znów mało nie haftowal bo przecież placek z jabłkami smakuje najlepiej w całości.
Ja chyba wiem na co umrę w przyszłości - !zawał jak nic!!!!

Spadam do wyra.

ha,
a ja produkuje 2 partię soku z malin. Dziś zalany wrzatkiem jutro dalsze przetwórstwo.

Ja mam gdzies przepis na dzem z cukini. Robiłam tez cukinie z ananasem do ciasta. Ale jednak wole dynie.

Wiecie co moja Polka wykręciła, aby Agi Antosia poderwać?! Zamieniła nr tel. mojej siory z nr Agi i zamiast Poli zdjęcia wysłać siostrze, trafiły mms'em do Antosia...wie jak chłopaka poderwać:D No cóż konkurencja Aylin czuwa:D:D

hehe nie damy się :)

ale ty dowciapna jesteś:-p;-) pomarańcz grejpfrut - jeden ciul (cytrus);-) a myślisz, że może być sok jabłkowy, albo winogronowy?

no cos ty ja myslałam ze rzeczywiście tylko na grapefruity :( a ze pomarancze moze. spróbować mozesz zalac tym i tym. Ja pewnie z jablkowym bym spróbowała.

A odnośnie Antka dziś sobie wykręcił numer do Aylin:baffled: mam nadzieje, ze ja głupot nie gadałam jak on miał słuchawkę :D

hehe nie gadałaś :) ale domyslilam sie ze dziec :)

moja tez często dzwoni jak mój telefon dopadnie.

Ostatnio nr do waris wybrala - szkoda tylko ze waris nie potraktowala teo jako znak i nie odezwala sie na forum :)
Kasiek - jak widzisz Antos wie do kogo dzwonic :)

załamka:/ widzę, że Antoś woli Martysię, bo do niej dzwoni:( Nie poddamy się! Pola od zdjęć zaczęła, a przyszła teściowa wpada z ciastem w środę (jak wiadomo, przez żołądek do serca):p

aylin bosche ty znowu produkujesz! Zresztą widzę, że na forum pełna jesień i wszystkie robią przetwory:D:D

a ja zrobiłam lody bananowe w polewie z gorzkiej czekolady i oblepione wiórkami kokosowymi (po oblaniu gorącom czekoladom zrobiły się mega miękkie i można było je lizać jak lody na patyku) oraz ciasto czekoladowe z malinami (na zdjęciu nie ma jeszcze polewy, którą go je oblałam). Najszybsze i najprostsze ciasto świata - wszystkie składniki wrzucam do miski, mieszam łyżką i wkładam do piekarnika:D:D Lody dla Poli i mamy, a ciasto dla drugiego łakomczucha, M:D
20130909_165136.jpg20130909_174207.jpg
Linki
Lody bananowe w polewie czekoladowej
Ciasto czekoladowe z malinami

Załączniki

• 20130909_165136.jpg
    20130909_165136.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 57
  • 20130909_174207.jpg
    20130909_174207.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
Przepraszam, nie nadrobie :-( po pierwszym dniu w szkole jestem zalamana :-( rok temu nikt nie zaliczyl roku..... bardzo obiecujace nie........

szacun, ze Wy sie wyrabiacie jeszcze z przetworami :szok: Nasz bejbinator-kombinator pol dnia bral sie za wlaczanie kuchenki (elektrycznej) a drugie pol latal z byczym penisem po domu niczym prorok i probowal go nadgryzc (oczywiscie te strone nadzarta przez psa) - nie wiem, ktore z nas jest bardziej zmeczone, ja czy monsz ale na pewno nie ksieciunio :sorry2:

reklama
Wy gotujecie przetwory a moi "znajomi" z forum akwarystycznego otworzyli sezon na "zupę z liście dębu i kory" :D
Aronia - jak to z byczym penisem ?!?!?!?!?! :D chciałabym to zobaczyć! :p

Ostatnia edycja:
Do góry