hejka
pom wczorajszym menu noc jękotliwa. Ale nie wiem czy to wuna menu czy tzw standard. Bo normalnie też jęczy. Ale kupy nie było. Młoda pod opieka sąsiadki dziś wiec najwyzej bede miałą raport jak to młoda opiekunkę kupą pokonała 
wiesz ze cię nie lubie?? To jest cudne. I czy tam jest darmowa dostawa??
mam na oku kilka aukcji. Fajne z next'a znalazłam. Aukcja konczy sie za tydzień i na razie nikt nie licytuje.
A u nas też z wczoraj. Składam pranie. I skarpety "paruje" Tysia oczywiście mi pomaga. Daje jej skarpetki i mówie zanies tacie. Wzieła i dzielnie zaniosła do drugiego pokoju, wróciła po kolejne i tak 5 razy. Daje 6, wzieła, mówie i te też daj tacie - a mała "NIE" oddała mi i poszła łapać kota
Jak to co?? Dziś nie bedzia chciała iść do domu
Ja cześć ubranek po Tysi pozyczyłam kolezance (ale jej sie juz ukróci pozyczanie - dziewczyny juz ten sam rozmiar noszą), częśc sprzedaje drugiej (te w stanie bardzo dobrym), uniwersalne odkładam dla siebie - tj a nuż przyda się na drugiego dziecia. A część rozdałąm. Tj jeszcze rozdaje bo pożadki cały czas robie i skonczyc nie mogę
Przyznaje sie bez bicia: buszuje na Ebay'u zamiast spac :-(ale od tej babki kupilabym pol szafy
kerry180984 | eBay tyle, ze wiekszosc na 2-3latka :-(
wiesz ze cię nie lubie?? To jest cudne. I czy tam jest darmowa dostawa??
Aylin - powodzenia na ogrodniczkowych lowach![]()
Aylin- daj znać czy upolowałaś jakieś ogrodniczki.
Wczoraj miałam "dyskusję" z moim synem- pytam go -
-Dzwonimy do taty?
-TAK,
-A co mu powiemy?
-TATA!
mam na oku kilka aukcji. Fajne z next'a znalazłam. Aukcja konczy sie za tydzień i na razie nikt nie licytuje.
A u nas też z wczoraj. Składam pranie. I skarpety "paruje" Tysia oczywiście mi pomaga. Daje jej skarpetki i mówie zanies tacie. Wzieła i dzielnie zaniosła do drugiego pokoju, wróciła po kolejne i tak 5 razy. Daje 6, wzieła, mówie i te też daj tacie - a mała "NIE" oddała mi i poszła łapać kota
Wczoraj Monika była 3 dzień
Pierwszego dnia płakała, nie jadła, nie spała
drugiego Lekko tylko zapłakała raz na jakiś czas, zjadła pół kotleta
Wczoraj już trochę lepiej jadła, nie płakała, ganiała po sali zabaw, śmiała się i spała
ciekawe jak dzisiaj
A co do ubranek, ja unbranka po Monice oddaję siostrze ciotecznej, ma córeczkę z listopada, no i jest półroczne przesunięcie, ale wiosenne Moniki sa dla niej na jesień, a jesienne na wiosnę - chociaż tyle![]()
No i piżamki sa ok, bo to większość roku się długie nosi, poza tym ona drobna, więc az tak nie wyrasta. Teraz też już mam caaały karton po Pampersach dla niej naszykowany, w tym z długim rękawkiem na 80 (ona nosi 74) więc sobie dziewczyna pochodzia raczej poraczkuje
![]()
Jak to co?? Dziś nie bedzia chciała iść do domu
Ja cześć ubranek po Tysi pozyczyłam kolezance (ale jej sie juz ukróci pozyczanie - dziewczyny juz ten sam rozmiar noszą), częśc sprzedaje drugiej (te w stanie bardzo dobrym), uniwersalne odkładam dla siebie - tj a nuż przyda się na drugiego dziecia. A część rozdałąm. Tj jeszcze rozdaje bo pożadki cały czas robie i skonczyc nie mogę
ale od tej babki kupilabym pol szafy 

ale może to mleczko kokosowe mu przypasuje, w sumie nie próbowaliśmy jeszcze, na te pomidory też się czaję, ale nie ma kiedy wprowadzić na razie, bo po ostatnim obsypany po Nifurksazydzie (andzia dobrze teraz? ;-)
ale mielismy super takie w rozmiarze 62 i nosil je od urodzenia az do poznej wiosny- wtedy juz wygladaly jak getry i wygladal przeuroczo, teraz sie zastanawiam czy mu 74 nie kupic.
moja mama tak robiła, mojego D mama też i oboje teraz mamy takie głupie przyzwyczajenie, staram się chcoiaż rano nie włączać nic, ale zaraz mnie kusi, żeby jakąś muzyczkę puścić i tak sobie gra albo Zetka albo 4FunTV
nie cierpię!!! i mógłby ktoś za mnie gotować obiady, bo nie przepadam za tym obowiązkiem. Ja mogę piec!!:-)