Dziś wstałam jakaś zła...zbliża się @ i jestem zmęczona, do tego ta pogoda!!!nie cierpię!!! i mógłby ktoś za mnie gotować obiady, bo nie przepadam za tym obowiązkiem. Ja mogę piec!!:-)
ok. Moge gotować. Ale nie sprzątam po gotowaniu
zaza to już wiem dlaczego niektórzy przelicytowali mnie jak było poniżej minuty a ja ciągle odświeżałam. Dobra rzecz ten snajper
aylin kombinezon chciałam każdy, ale nie różowy. Nie udało się, będzie róż, ale przynajmniej lekki i puchowy GAP, ocieplana sukieneczka, dwa bodziaki i jeszcze bluzę z kapturem GAP
Zobacz załącznik 582229Zobacz załącznik 582226Zobacz załącznik 582227Zobacz załącznik 582228
Ładniutki ten kombinezonik. Ja szukam samych spodni bo kurtki mam dwie które kupiłam z misiąc temu i wczoraj jeszcze dostałam od koleznaki po jej synku. Granatowa, fajna ciepła. A ze ma autko na przidku to w niczym mi nie przeszkadza.
A ten ostatni bodziak miałam
nie cierpię!!! i mógłby ktoś za mnie gotować obiady, bo nie przepadam za tym obowiązkiem. Ja mogę piec!!:-)

;-) Ale rozumiem, bo kiedyś przeprowadzono test na iluś tam babkach, mających kompleksy i okazało się, że wszystkie oceniały siebie jako znacznie grubsze niż są
Cudowna Ameryka 
teraz poluje ale tyle tego jest, ze nie moge sie zdecydowac
chyba bala sie,ze mama ja zostawila bo co chwile sie budzila a jak stalam przy niej to co chwilke spogladala czy jestem
A ja tylko do szkoly poszlam i kolezanka kladla ja spac. W kazdym badz razie ........ niewyspana jestem........ i juz czuje jesienna depresje........
Bede sie musiala wybrac do sklepu po klodke i przypne kolubryne do barierek od schodow. Bojowo nastawiona jestem dzis znow. Chyba jakies jazdy z hormonami...