Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Może dlatego, że Julo dzisiaj nie płakał przy pożegananiu w żlobku :-) Nawet pierwszy zrobił i powiedział mi "papa"
Niby nic, a cieszę się, jak dziecko
Mam nadzieję, że kryzysik za nami i już mu tak zostanie. 

Nie mogłam się jakoś przemóc, bo dla mnie jest to raczej obrzydliwe, ale cóż, czego się nie robi dla dziecka ;-)
Nie za dobrze Ci? ;-) Brak przepisów wybaczam, odpoczywaj i naciesz się rodzinką 

Śmialiśmy się później, że dziecko głodzimy a ono w nocy dojadać musi długa historia, ogólnie mam juz dosyć tego, że nie rozmawiamy o problemach... już o niczym... a jak mu przedwczoraj powiedziałam, co czuję i że musimy rozmawiać, a nie ja gadam, a on przytakuje na wszystko, żeby mieć to za sobą, to wiesz co zrobił? wyszedł z łazienki i poszedł spaćCzemu się nie odzywasz z mężem?
a wczoraj to już się przelała czara goryczy - zawiódł mnie straszliwie

Bystre dziecko ;-)
Dlatego przypuszczam, że tak samo mogłoby być, gdybyśmy go chcieli nauczyć samodzielnego usypiania. Na razie zawsze ktoś z nim jest jak zasypia, więc jest grzeczny
I nie ma szans na trwałe ich włożenie, bo skubany kręci każdą szczebelką, trafia na tą luźną i wyjmuje. Pozostaje tylko opcja odwrócenia łóżeczka tą stroną bez szczebelek do ściany.
teraz tylko żeby katar szybko minął

domyslam sie jaki szok przezyliscie 

:-)
trzeba wylamac albo zdjac caly bok.... atego nie rozbie bo mloda sie wierci w nocy i najbardziej lubi spac wlasnie przy szczebelkach wie zapewne by wypadla