reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

msMickey -
Wwooowww Gosia bez cyca!!! :-D Tak, jak prosiłaś - jutro nauczę Cię robić omlety ;-)

kasiekz - super, że zareagowałaś na sytuację!

Iwon - zdrowia dla Młodego!!!!

reklama
MsMickey gratki! :D

Monika dzisiaj znów pokazała klasę - zjadła pomidorówkę sama! szybciej niż Szymek :dry::sorry:

teraz je widelcem kawałki (pokrojone) kanapki :p i zaraz deserek łyżeczką jak wczoraj :D

będę później ;) Muszę dzieciarnię wykąpać, sama coś zjeść, i powrzucać fotki do galerii w suwaczku ;)

Sunshine - Wy jeszcze chore? Oj, ciagnie sie to... Miejmy nadzieje, ze pojdzie teraz z gorki, jak juz wiadomo, co to i skad to :tak:

Agaundpestka - moj malz ma twardy sen ale dziec jest wytrwaly - nie odpusci, poki ojca nie obudzi :-p

Katrina, zaza - a o co kaman z ta maka: jak jest rozpylona to jest latwopalna? Pierwsze slysze :szok:

zaza - gdybym ja miala 120km do Wrocka to bym juz tam dawno byla ;-)

andzia - a po co Ty Matiemu dajesz mm skoro on na UU? Ma prawo pluc chlopak :tak: Probowalas swojego mleka? A mm? Znasz roznice? :-D A tak serio: mozesz mu dawac 1000 innych rzeczy nabialowych zamiast mm. MM jest dla tych dzieci, ktore nie dostaja cysia :tak:

Munka - fajna ta Twoja mala z tym ojej :-) Takie dwa maluchy to musial byc slodki widok :tak:

Kasienka
- Ty masz obowiazek czuc sie gruba ;-)

josie - to grzeczna byla ta parapetowka jak tam same ciezarne i mamuski :-D
Ja nie umialabym zostawic swojego na godzine placzacego :no: Mielismy dzis baaaaaardzo ciezki ranek i probowalam go przetrzymac. Wytrzymalam 5 minut a i tak mam wyrzuty sumienia :no:
Koce z ikei by Ci nic nie daly, jakbys miala slup ognia srednicy ponad metr, wysoki az do samego sufitu :szok: Takze lepiej, zebys miala odruch chwytania po pokrywke a nie po wode :tak:

kasiekz - dobrze, ze zareagowalas w szkole :tak:U nas za dnia z UU jako-tako. Ale w nocy najchetniej spalby przyssany. Co gorsza przy tym przygryza (kiedy nie pije) :wściekła/y: W natarciu kilka zebow naraz - 1 czworka i 2 trojki :baffled:

MsMickey - dobrze wiedziec, ze sposob na odstawienie dziala :tak:Chociaz moj juz z cytryna sie zapoznal i mimo, ze sie krzywil... rzul dalej :szok::-)

Laski - tu macie cos w tym rodzaju, tylko u nas plomien byl wiekszy (=wiekszy garnek) i na swiezym powietrzu, wiec wyzej (kilka pieter). Strazak mowil, ze taki rozgrzany tluszcz ma temperature 650st C!!!! :szok:: http://www.smog.pl/wideo/42358/gaszenie_plonacego_oleju_woda/

Ostatnia edycja:
jakos nie moglam sobie wyobrazic, ze ta maka sama z siebie wybucha - padl na mnie blady stach, co by sie moglo stac, gdybym rozsypala make :-) Na szczescie po chwilce googlowania upewnilam sie, ze potrzebna do tego jest jeszcze iskra :-p

Pustki okrutne tu panuja. Pojde sobie, to moze ktoras wroci ;-) Monologowanie nie sprawia przyjemnosci :no:

M z pracy wrócił dopiero przed kąpenim P strasznie zadowolony. Wydusiłam z niego, że kupił kajak dmuchany!!! Oszaleję z tym chłopem, na co mu to badziewie i gdzie i kiedy on zamierza tym pływać - normalnie oswieje z nim :angry::angry::angry:

msmickey
super, gratuluję i zazdroszczę - u mnie zapewne nie da się tak szybko:D

aronia tak właśnie zrobiła moja koleżanka, z okapu drewnianego nad kuchenką został popiół:D Dobrze, że domu nie spaliła:szok:

aronia - no dokładnie - tak jak w przypadku gazu na przykład, ale iskra.... to nie jest tylko zapalenie zapałki jak ktoś może sobie wyobrażać. Wystarczy wyładowanie elektrostatyczne. Poza tym nie chodzi o zapylenie, jakie możesz spowodować wysypując mąkę z opakowania do miski, żeby zrobić ciasto.
Nie dajmy się zwariować - po prostu trzeba uważać - tak jak w przypadku palącego sie tłuszczu na patelni, czy odkręconego kurka z gazem.

zagrozilam, ze sobie pojde i podzialalo :-p

Kasiekz - my tez mamy dmuchany kajak :-) Mozemy poplywac razem :-) A psy zostana na brzegu (lub beda pedalowac wplaw) :sorry2:

A teraz ide juz ide na serio :-p

reklama
Sunshine w dalszym ciagu zdrowka dla Was

Asik poszalalas z tym jednym drinem :p

Munka zdjecia calusnych maluchow poprosze

Kasienka jak czujesz sie gruba to wszystko jest w najlepszym porzadku :)

Iwon zdrowka dla Misia. Bol ucha to nie przelewki :/

Asik daaaaaj slonecznika :) Uwielbiam, a wieki nie jadlam.

Josie trzymaj sie, pij duzo.

Kasiek nie dziwie sie, ze poszlas na skarge. Zachowanie dzieciakow coraz gorsze :(

MsMickey graaaatki :) Nie bylo tak strasznie - G dzielnie zniosla :)

Rysica gratuluje postepow w samodzielnym jedzeniu. Tzn Monice gratuluje :p

Aronia wspolczuje tych nocek. Musisz sie wziac za dziecia. Wiem, ze sie przykro robi, ale mlody juz duzo kuma i wiecej wymusza niz potrzebuje. Zameczysz sie.

Ufff ;) Zamiast spac to siedze przy kompie, bo mnie szanowny malz wpienil. Czasem mam wrazenie, ze z zyje z kims z innej planety..... AAAAAAAA zaraz zaczne gryzc sciany.

Do góry