reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

aronia a zapraszasz?:D Jest u ciebie gdzie popływać? Oj moja będzie chętna, bo wodę uwielbia:) Z tego co pisałaś to i twoja psina kocha wodę, więc się dogadają:p Ostatnio chciałam coś napisać o twoim dzieciu i właśnie sobie uświadomiłam, że nie pamiętam jak ma na imię, albo nie pisałaś? Więc jak się młody zwie?:)

Ostatnia edycja:
reklama
kasiekz - tak, poplywac jest gdzie - kilka tygodni mozesz krazyc po okolicy, dopoki komary nie zezra :-D Zapraszam :tak:A imie (i inne nazwy wlasne) podaje jako pw (nie chche byc namierzona na forum przez znajomych z reala), jak chcesz to sie zglos ;-)

Ostatnia edycja:
Hejo

MsMickey - gratuluję szybkiego odstawienia. Jak kiedyś pisałam u nas tez cytryna zadziałała, ale mi sie szkoda zrobiło:zawstydzona/y:
Aronia - w sumie to podobnego wniosku doszliśmy wczoraj i Mati na kolacje dostał kaszke na mleku na gęsto i o dziwo zjadł, bo ostatnio gardził.
Iwon- jak Julek?? na kontroli ok?,
Sunshine, josie - zdrówka
Asik - ja chętnie pzryjme słonecznik. W tym roku zjadłam jednego jak wracaliśmy znad morza, dzieciaki spały wiec miałam czas.:-D
Kasiek- dobrze ze zareagowałaś. Mój okres chyba nie był okresem. W nastepnym tyg. ide do gina zobaczę o co chodzi.
Aronia- już chyba wszystkie wiedzą jak twój bejbik ma na imie, więc ja tez chce.:-) Prosze o pw. Pytałas kiedyś o tym, ze twoj maly wali sie z liścia po głowie:rofl2: Mati tez tak robi- nie wiem dlaczego ale w ten sposób pokazuje że "ma kłopot"
Niepodzianka - było godzonko???;-):-D:-p

Siostra dała sobie rade, fakt, ze mama na 3 h przybyła z pomocą, ale było ok. Wczoraj Mati zrobił mi ładnie pa pa, dziś płakał jak wychodziłam, zeby cały dzień nie okazał sie marudny.

edek - Iwon odabrała mi dziś 1 miejsce, bo za długo pisałam posta:-D:-p

hej

ja skopiuje styl Iwon i też tylko się przywitam ;)

niestety mimo że poczytałam, to na odpisanie czasu brak :/ lecę na produkcję

Witam

Jezu jak mi się nie chce jechać z Oliwką do logopedy, no ale nie będę odwoływać wizyty z powodu mojego lenistwa.
Może kupię sobie przy okazji jakieś buty? Przydałoby się:tak:

Josie oj bidulko, dziś pewnie już jest lepiej ale ja dokładniej przyjrzałabym się teściowej:-p;-)

MsMickey no no no! szybko poszło z odstawieniem- gratki:tak:

Rysica tylko pozazdrości, że Monia tak ładnie je sama

Kasiek dmuchany kajak:-D teraz będziecie na spływy jeździć;-)

Niespo dawaj adres to Ci wyślę ten słonecznik bo nic nie robię tylko dłubie

Ostatnia edycja:
Musicie mi to wybaczyć, ale nic nikomu nie odpiszę :)
5min temu miałam telefon i " aga mogę do Ciebie przyjechać i chciałbym zostać na noc byśmy spędzili ją tak jak kiedyś" :) czyli na graniu i oglądaniu śmiesznych bajek :) oczywiście nie musze pisać, ze był to Max i będzi po 13tej, a ja rano wzięłam się za generalne porządki i w domu mam jakby tajfun przeleciał :D
No nic wyprawiam młodego z babcią zaraz na zakupy i biorę się do roboty:)

Buziaki
jak ja się ciesze :-):happy2::-p:rofl2::biggrin2::rolleyes::rofl:

dzien dobry

u mnie o niebo lepiej, ale w nocy z kolei padlo na meza... mlody spal bez pobudek 20-8.20 :-):-):-)

hahahhaa aga najpierw myslalam ze to jakas seksualna propozycja :szok::-D super!

reklama
Do góry