Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja byłam dzisiaj podglądnąć mojego robaczka i ma już 3,75 cm i widziałam jak się rusza.:-)Boski to widok.USG genetyczne 15 grudniaGratuluję dziewczyny wszystkich pomyślnych wieści z USG :-). Nie wchodzę za często gdyż mam teraz bardzo mało czasu ale staram się czytać kiedy mogę i za wszystkie trzymam kciuki ile sił.
ja dopiero zbieram się w sobie żeby wziąć się za porządki świątecznegratuluje kolejnych udanych badan!
dzieki za ten domestos ja nieswiadomie uzywalam tego wszystkiego, teraz bede bardziej ostrozna.
u mnie w domu tez syf straszny, od dwoch dni mnie tak glowa bolala ze nie dalam rady sprzatac, a po urlopie troche sie nazbieralo. dzis w pracy musialam znow wziac paracetamol i w koncu mi przeszlo. moze to zmiana pogody...
jutro w koncu ide na basen. ginka przepisala mi jakies ochronne globulki, powiedziala ze jak bede chodzic regularnie to mam brac zapobiegawczo raz na dwa tygodnie zeby nie dostac infekcji
aha i powiedzialam w pracy, managerka bez entuzjazmu przyjela wiadomosc, ale pogratulowala, i powiedziala tylko ze mam zaczac nastepce przygotowywac na przejecie obowiazkow. myslalam ze mnie poinformuje o prawach obowiazkach itp ale nic. sama sie dowiem![]()
myslisz, że u mnie kiedys też znikną ? Marzę o tym..witajcie,
Kamila - ja pierwszą córkę urodziłam w wieku 18 lat i tez niestety nie uniknęłam rozstępów - na brzuchu zero, ale za to na udach i pośladkach i na piersiach były i to sporo, teraz tego juz nie widać, ale wtedy nie wyglądały ładnie. W drugiej ciąży juz nic - zero rozstępów.
są blade a wręcz bledsze od reszty skóry więc wyglądają jak blizny.. ale niestety wielkie szerokie i glębokieKamila - zniknąć to nie znikną, ale będą zdecydowanie mniej widoczne, jaśniejsze i na pewno mniejsze niż są.