Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja własnie smoczek wyparzałam, potem maczałam w Nystatynie i do dzioba. Wtedy był maly i mu sie przeszkadzało,ale teraz idę o zakład że smoka by już więcej nie wziął 
Bo to gorzkie jak pierun.Biedactwo....
Muńka a jak pleśniawki u Gabi? My stosowaliśmy Nystatynę (zawsze zapominam jak to się nazywa) i może u Was by pomogła też na rzucenie smokaJa własnie smoczek wyparzałam, potem maczałam w Nystatynie i do dzioba. Wtedy był maly i mu sie przeszkadzało,ale teraz idę o zakład że smoka by już więcej nie wziął
Bo to gorzkie jak pierun.

miała zapisany syrop Flumycon (p/grzybiczy), jakiś żel, probiotyk i tantum verde. Po drugiej dawce Flumyconu bardzo brzydko prykała i wtedy zaczęly się te akcje przy kupce - odstawiłam, podawałam tylko probiotyk i tantum verde i tak naprawdę po dwóch dniach nie widziałam ich już w jej buźce ( na tyle, ile pozwoliła sobie do niej zajrzeć). Mam wrażenie, że już ich nie ma, ale właśnie głównie po to, żeby sprawdzić jamę ustną idę z nią w środę na wizytę kontrolną i się okaże. Chciałam smarować aphtinem, jak radziły dziewczyny, ale za chiny nie pozwoliła wsadzić sobie palca do buzi![]()
unormowalo sie 
My mamy takich znajomych, ktorzy "mszcza" sie na nas za to, ze wylaczamy dzwiek w naszych telefonach, kiedy dziec spi 
) więc jeśli któraś ma ochotę mieć mnie w znajomych to piszcie pw