Kasienka_
Fanka BB :)
u nas jest 83 cm a wchodzi jeszcze w 86 choc obstawiam ze za chwile bedzie zmiana na 92... bo powolutku zaczyna wyrastac ...
bylismy w decathlonie i kupilismy te sniegowce bo te z lidla zmierzylam wczoraj i jednak za duze jeszcze troche ... jakby byly tak 3-4 mm mniejsze to byloby akurat ... coz wyrosnie z decathlonowskich to zalozy sie lidlowskie ... a zima dopiero sie zaczyna
do marca jeszcze kupa czasu 
wyprawka dla Saruni tez skonczona
zamknelismy sie w 350 zł
razem ze wszystkimi rzeczami ktorych brakowalo mi do szpitala hehe ... przy Nikosiu kwota byla o jedno zero wieksza ... jednak dziec po dzieciu to dobra rzecz 
przywezklismy tez spacerowke kobylke bo nie sadze zeby ta cossato dala rade sniegom (na piasku bylo ciezko) a niedlugo dowieziemy gondolke i fotelik dla malej do tego
Rysica uroki zlobka .... i przedszkola ... u nas tez katar ale nic poza tym ...
Kasiek z tymi pieniedzmi mam czasem podobnie
a jeszcze najlepsze sa miny kasjerek ... pewnie w glowie maja przyszla bez pieniedzy bo nie ma
a chciala nakupic 
MsMickey takie rzeczy sie wchlaniaja ... zobaczysz co bedzie na usg w 30 tyg ... napewno bedzie dobrze
bylismy w decathlonie i kupilismy te sniegowce bo te z lidla zmierzylam wczoraj i jednak za duze jeszcze troche ... jakby byly tak 3-4 mm mniejsze to byloby akurat ... coz wyrosnie z decathlonowskich to zalozy sie lidlowskie ... a zima dopiero sie zaczyna
wyprawka dla Saruni tez skonczona
przywezklismy tez spacerowke kobylke bo nie sadze zeby ta cossato dala rade sniegom (na piasku bylo ciezko) a niedlugo dowieziemy gondolke i fotelik dla malej do tego
Rysica uroki zlobka .... i przedszkola ... u nas tez katar ale nic poza tym ...
Kasiek z tymi pieniedzmi mam czasem podobnie
MsMickey takie rzeczy sie wchlaniaja ... zobaczysz co bedzie na usg w 30 tyg ... napewno bedzie dobrze
Ostatnia edycja:
wujek się chajtał i zapraszał tylko najbliższą rodzinę a ja zawoziłam i później miałam przyjechać po mamę i Oliwkę (pojechała za mojego tatę) na konkretną godzinę a okazało się, że wesele przedłużyli... i fajnie wyglądałam, wszystkie babki w kieckach a ja w dżinsach;-)
Kasiekz i tu pytanie do Ciebie bo bardzo podoba mi sie ten szary co dla Poli kupilas, polowalam na niego tutaj ale nie sprzedaja w kapletach tzn jest tylko kurtka
a na internecie nie ma rozmiaru
Wyslalam juz siorke do H&M ale u nas w miescie tez ga nie maja... Moglabym ladnie prosic o zerkniecie czy jest u Ciebie i ewentualny zakup?
wiec ja szybko na nocnik sadzam, a ta nic, wiec mowi, ze wyjde z pokoju i co??? nasikala tyle, co dorosla osoba
wstydliwe to dziecko cos