• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

Hej sorcia zniknełam znowu ale dopadł mnie trzydniowy ból głowy nie mogłam sie ruszeć jeden cały dzień spedziłam w wyrku dobrze ze to sobota była to mama sie zajeła kubulkiem ja nic tylko spać nie patrzeć najlepiej na nic i nic nie mówić ani słuchać no utrapienie jakieś.

Odstawiłam małemu leki bo brzucio go juz bolał od nich wychodziło prawie 60ml na dzień syropów a gucia pomagały jak odstawiłam to i brzuszek nie boli i kaszlu nie ma tylko katarek jeszcze leci i delikatnie od czasu do czasu odkasłuje a tak to nic.

reklama
Kubusiu - 100 latek!!!!!

Pytanie mam do laseczek co mają nianię dojeżdżająca do ich dzieci. Co je niania?:D Czy nosi swoje kanapki czy ma częstować się moją 'lodówką'? Jak to jest u was?

ja bez niani, ale siorki synka niania przychodzi ze swoim jedzeniem.

Ale jestem zła, a raczej smutna :( byłam w sprawie tego kursu i :/ do niczego mi on, bo on tylko upoważnia do opieki nad dziećmi we własnym domu, a to mi nie potrzebne do niczego. Ten co by mógł mi się przydać do pracy w żłobku itp. kosztuje 2200zł :( czyli nie na moją kieszeń w chwili obecnej :(

przykro..... Tulę!

Faktycznie Kubuś dziś świętuje!!!

Aga a ten kurs to nie upoważnia cie do opieki nad dziećmi 1-3lat jako opiekun dzienniy u siebie w domu lub w wynajętym pomieszczeniu? A nie chciałabyś go sobie zrobić?

Muńka Josie dzięki! Tak też właśnie chce, aby nosiła swoje:) A za czas który spędzi ze mną i P razem (oswajanie) płaciłyście normalną całą stawkę?

Papitka na migreny cuda działa solpadeine (z kofeiną). Polecam rozpuszczalne tabletki (2szt.).

U nas
- śniadanie (2 jaja przepiórcze, 1-2plastry ogórka, 1-2plastry szynki, parówka - różnie)
- II śniadanie (120-150ml kaszy - miksuje kaszę jaglaną z płatkami owsianymi)
- obiad (zupa lub drugie danie)
- podwieczorek (kisiel, banan lub coś z naszego obiadu lub dokończenie swojego)
- kolacja 210ml kaszy

Jutro przychodzi niania. Zdam wam relacje:)

Aaaa i 100 lat dla Kubusia ;)

Mam inne pytanie - czy wasze dzieci naga suche włosy? Tysi się takie siano teraz zrobiło że masakra. Nie wiem czy odżywki używać? Poradzcie coś.

Z niania nie pomogę - moja je moja lodówkę w końcu darmowa to niech je ;)

reklama
Aylin nie nie używaj na razie nic po prostu często trzeba podcinać bo są cieniutkie i słabe kubie też sie puszek robi szczególnie z tyłu ale zaczęłam odcinać i od razu lepiej. Ja jak byłam mała też tak miałam na początku mama ciągle podcinała a jak byłam starsza to zaczęła smarować olejkiem rycynowym na 5 min przed umyciem i teraz mam takie jak druty grube.:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry