reklama

Czerwiec 2012

co do sprzątania to moja też - sciera, jak sama rozleje to leci po ściereczkę i po sobie sciera i leci sciereczke do kosza na pranie wrzucuć. "Składa" ubranka. Ostatnio chce się myć sama

reklama
Witam :happy2: U nas nocka taka seee i pobudka o 6 ale potem jeszcze przysnela do 9 a jak przyszlymy do salonu to obsunela sie na kanapie i przysnela na kolejne 30min POWOD katar i kaszel, mamcia wyzdrowiala to dziecie wzielo, biedulka moja :-(

Kasiek/Aga czekam na pozytywna wiadomosc ;-)
Josie- nie chce zapeszac ale na chlopaka czuje sie szybiej ruchy niz z dziewczynka :sorry2: Ale i tak najwazniejsze, ze juz czujesz ruchy!!! wow juz chyba nie pamietam jakie to uczucie :dry:

Sylka- U nas z jedzeniem ostatnio kiepsko, poskubie i zostawia czesto dojada na kolacje resztki, a teraz juz wyszlam z zalozenia, ze daje jej to na co ma ochote, nic na sile, ale z glowa, obiad musi byc zjedzony jak nie w porze kiedy jej podaje to poniej bo moze teraz nie ma ochoty ;)

U nas ze sprzataniem jak u Aylin, sama po sobie sprzata i wyciera jak rozleje, smieci laduja w smietniku, a pranie w pralce :tak: Ciekawa na jak dlugo im to zostanie :-D

Mlodak- super!!!

Iwon- baw sie dobrze ;-)

Ja bym z chęcią machnęła Gabi włoski maszynką na najdłuższym poziomie. Była ostatnio u nas kuzynka męża z Nelą, która jest w wieku Gabi i ma genialne włoski ( a miała takie liche), ogolili ją maszynką, oczywiście nie na łyso) i teraz ma świetne włoski, takie sztywne, bardziej gęste. Gabi z tyłu już ma więcej sianka niż loczków, więc muszę ją obciąć i nie wiem czy u fryzjera nożyczkami, czy maszynką :-D

Dawno chorzy nie byliśmy, c'nie? Miśka ma anginę, dostała antybiotyk, a teraz skubana na zmianę piszczy i popłakuje zamiast spać :( a myślałam, że już się prześpi bo bez gorączki jest... lipa :/ godzinę usypia!!!!! Kuź.... :(

Muńka - jeśli ciachać maszynką to teraz, bo im będą dłuższe tym będzie bardziej szkoda, a faktycznie wzmacniają się po obcięciu,
Monice bardzo teraz gęstnieją włoski i ma mnóstwo krótkich wystających spomiędzy długich. I dziwnie to wygląda jak ma spięte :P

Ostatnia edycja:
Munka - dawaj maszynką, o ile Gabi sie jej nie bedzia bała. Z drugiej strony moze dziewczynke to lepiej nożyczkami, może trochę dłuższa grzyweczkę jej zostawić??
Ja M obcinałam raz sama maszynką na kórtko, i raz fryzjerka podgalała go tez maszynką. Teraz ma bardzo długie włoski, bo mój M chciał zobaczyć czy Mateuszowi bedą sie tak kręciły włoski jak Adrianowi.
Zbieram sie do obciecia go na króciutko.

Munka
- jescze przypomnienie w sprawie moich koślawych dzieci :sorry2:
Jak nie zasnę to wstawie zdjęcia ich stópek.

Rysica
- bidulka z Moni. Zdrówka dla niej. A ja myślałam,że to my często chorujemy. Zaszczepiłaś wkońcu ich na ospę??

Ostatnia edycja:
Czy wy od rana nie macie co robić?
Kubuś własnie zasnął najadł sie i śpi.

Już nie wyrabiam w tym domu już prawie trzy tygodnie siedze z młodym .

Rysica zdrówka dla moni :tak:

Mojemu kubulkowi też sie kręcą ale sie też puszek robi więc trzeba obcinac na krótko do puki sie nie wzmocnią.A też te długie dorównałam do krótkich wyrastających z pomiędzy.

Muńka jak obstrzyc to teraz ... pozniej bedzie coraz bardziej zal ... a wlosy mojego to oj ... oby Sarunia miala takie jak on i tata

Rysica zdrowka !!

u nas tez Nikos sprzata. ale Andzia moj tez niedzielny wiec ciekawe czy mu zostanie :P

reklama
dzięki...

Tak, szczepiłam. 3 godziny po dostała biegunki i wymiotów - jak się po południu okazało - pół żłobka tak ma, więc to nie od szczepionki. No poza tym żadnych innych skutków ubocznych. No ale poszła do żłobka na 2 dni i znów chora...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry