• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

reklama
jesteś jeszcze?
Na Tysie tak minimalnie był za duzy. Wiec na Perłe powinien byc podobnie rozmiarowo. A rozmiary hm ma cyba takie same wszędzie. Tak mi sie wydaje

Ostatnia edycja:
Dziekuje za zyczenia zdrowka dla Kuby. Chyba juz wracamy na dobra droge. Temperatury juz nie ma zostal tylko jeszcze gesty katar I maly nie daje sobie nic przy nosku zrobic.

Munka - nie wiem czy ktoras 5-tka nie wyszla, ale nie mam jak sprawdzic bo nie chce rozdziawic dzioba.
Najwazniejsze ze juz jest z powrotem soba.

Josie - buziaki dla Jasia.

Heeej!!! :)
Dzieki za buziaki dla jasia, pogode mamy piekna, ciagle slonce i leciutko na minusie. Dzis pierwszy raz na sankach i jaka radosc!
Polecam te sanki z decathlonu, tzn te sanki co wygladaja jak nocnik:) kupilismy w koncu te bo najlepiej bylo je spakowac do auta i sa super! Wlozylam spiworek z wozka do tego maja te szelki wiec mlody siedzi jak krol a tata z nim biega robi wiraze puszcza go z gorki i nie ma stresu ze wypadnie. Sa leciutkie i mega latwo sie ciagnie:) sniegowce tez sie sprawdzily

Sunshine - na fb masz zdjecia Tysi w naszym kombinezonie :) Ja jeszcze zaszalałam i jej czapke za 10 zl kupiłam. A i -20 % sie udalo znizki załapać

widzialam, :) i super, ze sie na znizke zalapalysmy :D

Heeej!!! :)
Dzieki za buziaki dla jasia, pogode mamy piekna, ciagle slonce i leciutko na minusie. Dzis pierwszy raz na sankach i jaka radosc!
Polecam te sanki z decathlonu, tzn te sanki co wygladaja jak nocnik:) kupilismy w koncu te bo najlepiej bylo je spakowac do auta i sa super! Wlozylam spiworek z wozka do tego maja te szelki wiec mlody siedzi jak krol a tata z nim biega robi wiraze puszcza go z gorki i nie ma stresu ze wypadnie. Sa leciutkie i mega latwo sie ciagnie:) sniegowce tez sie sprawdzily

Fajnie Wam tam :) Janek wyglada na zadowolonego :) i ile sniegu juz O.o My mamy te plastikowe sanki, mloda juz rok temu w nich jezdzila, ;) potwierdzam leciutki i wygodne. Tutaj inne ciezko dostac....

Aga i ile wazy Antos?

Iwon- ja wystep K?

No wlasnie sunshine janek na zdjeciu tez w kombinezonie h&m ale my mamy rozmiar 74... Jak widzisz jest taki akurat

Aylin a ja twoich zdjec nie widze:/

Kurcze janek mi w taka histerie dzis wpadl przed kapaniem ze az zwymiotowal o.o nie wiem o co chodzilo, po prostu nie chcial sie kapac. Wczoraj podobnie histeryzowal jak mu nie dalam telefonu ale wtedy jakos mi sie udalo go opanowac. Straszne!

Ostatnia edycja:
JOsie- A bo ja na priv dostalem :P

no wlasnie widze, ze ladnie na nim lezy, akuracik, ten 86 bedzie jeszcze przyduzy patrzac na Martysie :p

Kasiek- podeslij mi linka na to ciasto co robilas sobie na urodzinki, chce zrobic Pe na 30 ;)

A tak wogole macie jakies pomysly na prezent?

Ostatnia edycja:
dziewki pamiętajcie, że wasze dzieci jeszcze trochę w te 4 miechy urosną:) 86 na 100% będzie dobry. U nas wzięłam większy bo chciałam mieć kurtkę dłuższą za pupę, rękawki zaś okazały się w sam raz, a że spodnie troszę za duże to podwijam:)

sunshine http://pinkcake.blox.pl/2013/10/Tort-dla-dziecka-na-trzydziestke-Tort-MM.html do tego robiłam polewę czekoladową - stąd: Dietetyczne ciasto czekoladowe. To najbanalniejszy tort:)

Na prezent ale dla kogo? Męża, rodziny, siebie czy dziecia? Ja już mam wszystko skompletowane:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry