Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nikt nie przepuszczał, ze mam tak dużegoooooooo syna
13,800- pocieszenie, ze w pampku i bez kupsztala dziewki pamiętajcie, że wasze dzieci jeszcze trochę w te 4 miechy urosną86 na 100% będzie dobry. U nas wzięłam większy bo chciałam mieć kurtkę dłuższą za pupę, rękawki zaś okazały się w sam raz, a że spodnie troszę za duże to podwijam
![]()
Hehe aga moj przed wyjazdem dobil do 11kg w ubraniu
Z jedzeniem tutaj roznie, bo jemy raczej poza domem i albo mu zasmakuje albo nie....wczoraj w restauracji jadl z mojego talerza gnocchi wrecz plywajace w roztopionym serze i tak mu smakowalo a ja bylam przerazona ze go brzuch rozboli od. Tego tlustego...
Dzis tortellini z szynka parmenska pesto i parmezanem. Przy takiej diecie za tydzien powinien wazyc 12!!
Aylin mua mua![]()
Zaczynam czuc stres zwiazany ze swietami. Tzn co kiedy, gdzie kupie :-)Ale zawsze tak mam - przed swietami, przed wyjazdami, imprezami. Musze miec wszystko zaplanowane, lista zakupow, kiedy do sklepu, kiedy posprzatac czy ugotowac... czy to nerwica jest?
![]()
Wczoraj umylam okna i bylam taka z siebie dumna. A dzis jak troche slonca wpadlo to widze, ze sa do poprawki, ale nigdy nie mialam talentu wiec sie nie przejmuje. Za tydzien umyje.
Heeej!!!![]()
Dzieki za buziaki dla jasia, pogode mamy piekna, ciagle slonce i leciutko na minusie. Dzis pierwszy raz na sankach i jaka radosc!
Polecam te sanki z decathlonu, tzn te sanki co wygladaja jak nocnikkupilismy w koncu te bo najlepiej bylo je spakowac do auta i sa super! Wlozylam spiworek z wozka do tego maja te szelki wiec mlody siedzi jak krol a tata z nim biega robi wiraze puszcza go z gorki i nie ma stresu ze wypadnie. Sa leciutkie i mega latwo sie ciagnie
sniegowce tez sie sprawdzily
No i nieźlenikt nie przepuszczał, ze mam tak dużegoooooooo syna
13,800- pocieszenie, ze w pampku i bez kupsztala
![]()