Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wyrzucic nowiusienkie rzeczy glupio ale przechowywac cos, na co nie ma miejsca i czego sie nigdy nie uzyje jeszcze bardziej glupio
Choinka zdemolowana na calego, juz 6 bombek poszo w drobny mak. Codziennie probujemy dziecia sfotografowac swiatcznie ale sie nie daje
Jak sie czujecie, jest poprawa? Aronia u mnie też były prezenty tylko dla dzieci, ale mimo wszystko dostałam szczoteczkę elektryczną i książkę![]()
Mimo to z zainteresowaniem przeczytalam ;-)

Do stycznia to juz godziny mozna odliczac ;-)prosiłam ją aby go nie włączała bo mała się boi takich rzeczy, ona oczywiście nie posłuchała i włączyła, Niuśka bała się wejść do pokoju i usiąść przy stole wigilijnym dopóki go nie wynieśli, no i od tego momentu boi się mikołaja, mam nadzieję że jej to przejdzie.
asik - moj tez tak ma. Wczoraj probowal w zoo wylamac kraty, zeby sie dostac do swinekAlijenka hehe takie zabawki co STOJĄ i grają to też nie dla Damiana bo on i tak mocowałby się z nimi, próbował podnosić itp.

Super.
Prosimy o zdjecie :-)Hej u mnie tak srednio po swietach, wczoraj wzielam sie z jedna siostra za sprzatanie szpargalow sprzed lat w naszym starym pokoju, poprosilysmy druga siostre ktora ma tam najwiecej rzeczy zeby tez nam pomogla a ona przyjechqla ale z fochem i oburzeniem ze musi cos wyrzucac. A ja chcialam w ogole wyrzucic cala mebloscianke i stary tapczan i zrobic tam schludny pokoik, moze nawet sypialnie dla rodzicow bo spia w salonie na niewygodnej kanapie cale zycie. No i zebysmy mogli swobodnie tam spac jak przyjezdamy z jankiem i wkrotce drugim. I wiecie co, siostra sie obrazila, mama sie przerazila ze czemu ja chce meble wyrzucac i kupowac nowe (zaproponowalam ze zaplace oczywiscie) i normalnie myslalam ze wyjde z siebie bo ja tu zapieprzam caly dzien, mysle ze wszyscy sie uciesza a tu wszyscy poobrazani i uwazaja ze to jakies moje widzimisie. No jestem taka zla ze ehhhh....
Wspomne jeszcze ze mieszkanie ma dwa pokoje jakies 45m i cale jest zastawione meblami wypelnionymi jakimis gratami sprzed lat, starymi butami, zapasami siatek i pustych opakowan i dlugo by wymieniac.... Zeby to jeszcze byly pamiatki ale to po prostu stare graty!!!!
No takze ja sie zalamalam, i nawet sie ciesze ze jade do tesciowej i po swietach juz