reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

A ja witam jeszcze w starym :)

o 22 wróciliśmy od znajomych, jestem w szoku ze Wojtek tyle wytrzymał ale miał co robić :) Teraz siedzimy przed tv. Chłopaki padli w 5 sekund. Samej chce mi sie spac :szok:

reklama
Heloll w 2014 roku!!!!!

Ja od 23 do 23:55 spalam :)) Poleglam po prostu. Potem szampan i zrobiliśmy sobie z K wieczor w bieliźnie. Siedzimy na kanapie i jest luz. Młody z zatyczkami w uszach przespal Nowy Rok. A strzelali bardzo. Nie znoszę tego. Moje koty i psy też no ale już sa nami to, na szczęście.

Dosiego Kochane Czerwcóweczki!!!!

Ostatnia edycja:
Do siego roku! :-)

Dziec jednak Sylwestra nie przespal. Ogladal fajerwerki okolo 20 minut w pelni zafascynowany a potem go znudzilo :-pMielismy dzieciecy szampan i jak sama nazwa wskazuje - smakowal tylko dziecku :sorry2:Psa za to ciezko zniosla poczatek roku - drzala na calym ciele, dyszala i nie mogla sobie miejsca znalezc :-(Potem sie naskypowalam (choc w Rosji juz 4 rano - ot, jakie tam dzikie imprezy odchodza ;-)), teraz zagladam do Was i widze, ze duuuzy ruch jak na nocna pore ;-)

Aylin - tak jak obiecalam wstawiam fotke :tak: choinkowy psujnik.jpg

Załączniki

• choinkowy psujnik.jpg
    choinkowy psujnik.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Eeee to nie tak zle - myslalam, ze bede jedyna ;-):-p

Kasienka juz 37 tydzien Ci wskoczyl - jeszcze chwila i Sarunia bedzie z Wami :)

Josie nie pamietam czy Ci pisalam, czy przez wlasna *******owatosc zapomnialam... gratuluje zdrowego chlopczyka - Janek bedzie mial super braciszka :-)

reklama
witam kochane w Nowym Roku:-)

Kuzyn z rodziną miał przyjść wczoraj a ostatecznie to my poszliśmy do nich. I bawiliśmy się wyśmienicie;-) A D. został w domku z babcią i nawet się nie przebudził

Niespo ja 4 lata temu nie wytrzymałam do północy bo za dużo %,:zawstydzona/y:

Do góry