reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Witam też
ogladałam z A fajerwerki na balkonie i tylko było ooooo 
Heloll w 2014 roku!!!!!
Ja od 23 do 23:55 spalam
) Poleglam po prostu. Potem szampan i zrobiliśmy sobie z K wieczor w bieliźnie. Siedzimy na kanapie i jest luz. Młody z zatyczkami w uszach przespal Nowy Rok. A strzelali bardzo. Nie znoszę tego. Moje koty i psy też no ale już sa nami to, na szczęście.
Dosiego Kochane Czerwcóweczki!!!!
Ja od 23 do 23:55 spalam
Dosiego Kochane Czerwcóweczki!!!!
Ostatnia edycja:
aronia12
Do siego roku! :-)
Dziec jednak Sylwestra nie przespal. Ogladal fajerwerki okolo 20 minut w pelni zafascynowany a potem go znudzilo
Mielismy dzieciecy szampan i jak sama nazwa wskazuje - smakowal tylko dziecku
Psa za to ciezko zniosla poczatek roku - drzala na calym ciele, dyszala i nie mogla sobie miejsca znalezc :-(Potem sie naskypowalam (choc w Rosji juz 4 rano - ot, jakie tam dzikie imprezy odchodza ;-)), teraz zagladam do Was i widze, ze duuuzy ruch jak na nocna pore ;-)
Aylin - tak jak obiecalam wstawiam fotke

Dziec jednak Sylwestra nie przespal. Ogladal fajerwerki okolo 20 minut w pelni zafascynowany a potem go znudzilo

Aylin - tak jak obiecalam wstawiam fotke

Załączniki
Ostatnia edycja:
Niespodzianka
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dziewczyny!
Wstyd sie przyznac, ale padlam jak kamien przed po 23, nawet wybuchy mnie nie obudzily. Przespalam Nowy Rok
Wstyd sie przyznac, ale padlam jak kamien przed po 23, nawet wybuchy mnie nie obudzily. Przespalam Nowy Rok

Niespodzianka
Eeee to nie tak zle - myslalam, ze bede jedyna ;-)
Kasienka juz 37 tydzien Ci wskoczyl - jeszcze chwila i Sarunia bedzie z Wami
Josie nie pamietam czy Ci pisalam, czy przez wlasna *******owatosc zapomnialam... gratuluje zdrowego chlopczyka - Janek bedzie mial super braciszka :-)

Kasienka juz 37 tydzien Ci wskoczyl - jeszcze chwila i Sarunia bedzie z Wami
Josie nie pamietam czy Ci pisalam, czy przez wlasna *******owatosc zapomnialam... gratuluje zdrowego chlopczyka - Janek bedzie mial super braciszka :-)
reklama
witam kochane w Nowym Roku:-)
Kuzyn z rodziną miał przyjść wczoraj a ostatecznie to my poszliśmy do nich. I bawiliśmy się wyśmienicie;-) A D. został w domku z babcią i nawet się nie przebudził
Niespo ja 4 lata temu nie wytrzymałam do północy bo za dużo %,
Kuzyn z rodziną miał przyjść wczoraj a ostatecznie to my poszliśmy do nich. I bawiliśmy się wyśmienicie;-) A D. został w domku z babcią i nawet się nie przebudził
Niespo ja 4 lata temu nie wytrzymałam do północy bo za dużo %,