Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
0,41x1 ,1☻2 25 - to byl bubinek, nie wzor na pogode ;-)
I sama sie dziwie ze tak szybko załapał. 

:-)
) ale o walory smakowe. Ja Cie (z Twoich opisow) kojarze raczej z kuchnia urozmaicona a nawet czasem wykwintna a amerykanskie jedzenie jest tego w swojej przytlaczajacej wiekszosci zaprzeczeniem ;-) Chipsow za to niecierpie, robilam do nich kilka podchodow i za kazdym razem mnie (smakowo) odrzucalo
Z takich rzeczy do pochrupania to podeszly mi suszone rybki do piwa czy prazona cebula z Ikei
Jesli zas mialabym zamawiac zagraniczne paczki z jedzeniem to zamawialabym... morska kapuste - jedyna rzecz z moich podrozy ktora pokochalam a ktorej w naszym zglobalizowanym swiecie nie moge dostac poza granicami SNG 
Ja przy +17 nosze (cienka) kurtke... na (cienki) sweter
Zeby mi bylo w domu w podkoszulku za cieplo to musialoby byc +25
Spiworek zas bym optowala pierwszy lub drugi. A czemu zamierzasz odstawic Pole od UU?
No i nie krepuj sie, smec, jak trzeba ;-)
:-)
Czy to przy Polakach czy przy Anglikach, sorry ale mnie śmieszy jak rodzice - polacy mówią do własnych dzieci po angielsku przy kimś i tłumacza mu na polski
Ja nie pozwolę, zeby nie znali polskiego. Jak zacznę do nich gadać ja po angielsku to w ogóle pozniej nie bedą sie wysilać i tylko po angielsku mowić a tego bym nie chciała, bedą mieć kolegów niech sobie mowa po angielska, ale w domu po polsku
Ja wiem, ze łatwiej im bedzie po angielsku bo to bedzie język w szkole, na płacach zabaw itp ale w domu polski :-) I zazdroszczę im, ze od mAlego bedą dwujęzyczni, za chwile lepiej bedą mowić ode mnie