Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
josie to faktycznie fajna promocja w tym mothercare aż się wybiorę. Zawsze mi tam jakoś nie po drodze.
msmickey ten właśnie kupiłam, bo mam wózek czarny z czerwonymi dodatkami I ta cena promocyjna... A jak domówisz coś jeszcze do 100zł to masz wysyłkę gratis
aronia bo ja z tęsknoty za usa tak lubię tamtejsze jedzenie Młodą chcę odstawić, bo już duża i nie potrzebuje uspokajacza...zobaczymy jak to będzie w praniu
Młoda jednak zasnęła już o 22.00 (a drzemkę miała od 16 do 18) Miała 38C więc chyba dlatego, ale w nocy zeszło. Teraz bryka i właśnie biorę się za usypianie.
Kubuś śpi juz prawie godzine ja chwila odpoczynku.
Mam już dosyc tej zimy wyjść z małym nie ma jak bo on rekawiczek nie toleruje nawet mi nakazuje zdejmowac bo mu nie pasują. Wyszłam dzisiaj na chwile na rynek po ziemniaki a mam dosłownie przez ulice do rynku to tak mi uda zamarzły że biegiem wracałam.