aronia12
Fanka BB :)
Sunshine - Piekne postepy u Twojej coreczki! Nasz jest baaaardzo miesozerny ale... piersi z kurczaka niecierpi
:-) Sliniakow tez nie znosi ;-)
Aylin - u nas zaraz alarm jak wody lyknie albo jak chociaz twarz opryska
Ale basen lubi 
josie -a moze jakas przytulanka by Wam pomogla? Nasz nie tolerujee pluszakow ale wiekszosc dzieci lubi
Papitkaa - a na ile osob te pierogi?
andzia - ale spryciarz z tym sikaniem
Munka - cdn
:-) Sliniakow tez nie znosi ;-)Aylin - u nas zaraz alarm jak wody lyknie albo jak chociaz twarz opryska
Ale basen lubi 
josie -a moze jakas przytulanka by Wam pomogla? Nasz nie tolerujee pluszakow ale wiekszosc dzieci lubi

Papitkaa - a na ile osob te pierogi?
andzia - ale spryciarz z tym sikaniem

Munka - cdn
ostatnio nawet siedzenie w foteliku ja meczy i najfajniej jest jak matka za nia biega z jedzeniem. No wlasnie Josie moze to by bylo ok dla Jasia on ucieka Ty go gonisz i karmisz, jak byl okres, ze nie chciala nic zjesc to latalam za nia
Teraz juz jest lepiej i siedzi poki "zje" a wczesniej wogole nie chciala siedziec. Wiem, ze to kolejne zle przyzwyczajanie i dziec powinien siedziec ztylkiem na krzesle i jest ale zycie niestety weryfikuje....
) a z siku to roznie raz powie raz nie, a ostatnio coraz czesciej sie zdarza, ze sama sobie go zdejmuje 

Ostatnio rano zdarzylam jej zmienic pampka mimo ze po nocy byl suchy!!! to tez sie coraz czesciej zdarza!!! po 5 min zrobila siku bo przeciez cala noc nic a nocnik beeee to odpiela sobie spiochy (o to tez inna bajka) i zdjela sobie pamka i wyrzucila do smieci 

To taka paranoja naszych czasow, bo wiekszosc tych chemikaliow wcale nie jest niezbedna do produkcji i spokojnie da sie ja zastapic czyms bezpieczniejszym, bez dodatkowych kosztow