alijenka
Mamcia Nataszki :))
Hej kobiałki
U mnie nocka koszmarna :-
-
-(, naprawdę mam dość już :-
-
-(
ja nie daję jeszcze soków marchewkowych albo jak już coś to sporadycznie, moja pije najczęściej wodę, a teraz od 2 dni daję jej z sokiem malinowym bo coś kaszle ale tylko w nocy
no widzisz może to temp miała dużo wspólnego z kąpielą :-)

, ale siska to dobre określenie :-)
U mnie nocka koszmarna :-
u nas też wczoraj tak tragicznie wiało że małą na mieście to przewracało :-)U nas znowu tragicznie wieje
Temat jedzeniowy u nas wygląda tak, że Magdzia wsuwa wszelkie owoce i warzywa, pomidory mogłaby jeść do wszystkiego a ogórki kiszone musimy przed nią chować bo ile dorwie tyle zje, je prawie wszystko, bardzo lubi jajecznice i to jedyna forma w jakiej je jajka, innych nie przyswaja i nie przepada za słodyczami, jak ma do wyboru owoc i np czekoladę lub wafelek to zawsze wybierze owoc no i chlebek sam też uwielbia a do picia głownie soki marchewkowe i wodo
ja nie daję jeszcze soków marchewkowych albo jak już coś to sporadycznie, moja pije najczęściej wodę, a teraz od 2 dni daję jej z sokiem malinowym bo coś kaszle ale tylko w nocy
jak moja będzie miała 10 lat to ja będę już grubo dochodziła do 50Alijenka przeciez ty taka stara nie jestes wez przestan
u nas pierwsza od dluzszego czasu kapiel bez histerii. i to nawet nie chcial wychodzic. zaczelismy dogrzewac lazienke do 24 stopni i moze to dzieki temu....
no widzisz może to temp miała dużo wspólnego z kąpielą :-)
wracaj wracaj :-):-):-)Chyba musze do Was wrocic :-) bo ta izolacja od wszystkiego i wszystkich wali mi na dekiel :-(
daj spokój daj mu jeszcze czas !!!!!!Z mową nadal w tyle na maksa jesteśmy czytając co Wasze już potrafią to poważnie myślę o udaniu się do specjalisty. Nawet mama przestał mówić.... Martwić się czy dać mu jeszcze czas?????
ja mówię normalnie cipkaMam intymne pytanko wieczorowa poraJak uczycie dzieci nazywac "to miejsce" u dziewczynek? U chlopaka siusiak i sprawa prosta. Moje pytanie bierze sie z zamilowania dziecia do nauki anatomii u psy
Podciaga jej ogon do gory, pokazuje palcem i czeka, ze mu wyjasnie co to. Spontanicznie powiedzialam mu "siska". "Cipka" to dla mnie glupie slowo
Macie lepsze pomysly?

, ale siska to dobre określenie :-)
Jak uczycie dzieci nazywac "to miejsce" u dziewczynek? U chlopaka siusiak i sprawa prosta. Moje pytanie bierze sie z zamilowania dziecia do nauki anatomii u psy
Podciaga jej ogon do gory, pokazuje palcem i czeka, ze mu wyjasnie co to. Spontanicznie powiedzialam mu "siska". "Cipka" to dla mnie glupie slowo
Macie lepsze pomysly?

Poszedł na halówke, zostawil mnie z chorymi dziećmi
nie zapomne mu tego długo, bardzo długo.
U nas już było tak ładnie, a od paru dni znowu młode się budzi w okolicach drugiej, wypija mleko i ani mu się śni zasnąć dalej. Wychodzi z łóżeczka, każe mi śpiewać "AAA koty dwa"
Dopiero jak M. wkracza do akcji, to J. grzecznie zaypia. Przy mnie się totalnie rozkleja.
mysle ze siska to super okreslenie takie neutralne 
nie wiem co mam robic w takich sytuacjach