A pocalujcie mnie wszystkie w

;-) Mysle: gadaja o tchibo, ze fajne, ze tanie, ze dostawa za darmo... Wchodze na stronke uk, zacieram raczki, a tu mi wyskakuje, ze webshop zamkniety od 2010 roku

Pfffff.
Sunshine sloooodkie te buty :-)
Josie ja bym sie przeszla do lekarza z oczkami. Mlody jak byl malutki tez mial czerwone i ropiejace - okazalo sie ze zapalenie spojowek, ktorego nie mogli tu wyleczyc. Bujalam sie tak chyba z miesiac jak nie dluzej (mlodemu przepisywali caly czas ten sam antybiotyk - po co skoro nie dzialal ;/)i dopiero siorka mi przyslala gentamycyne (pracuje w optyku), ktora kosztuje cos ponizej 5 zl - po tygodniu sladu nie bylo.
Mloda tak myslalam, ze cos u Ciebie nie tego, bo malo piszesz. Rozumiem Twoje rozdraznienie, tym bardziej, ze K jeszcze Ci na zlosc robi

Mam nadzieje, ze Ci sie chlop poprawi - probowalas rozmowy? Czy juz brakuje cierpliwosci? Jak cos sie dzieje to pisz - czasem pomaga wywalenie z siebie wszystkiego.
A jesli chodzi o Sz to chyba wiekszosc forumowych dzieciakow daje teraz popalic (co nie zmienia faktu, ze K tez powinien zabraniac skoro Ty mowisz nie)
Kasienka mam nadzieje, ze z karmieniem bedzie po Twojej mysli. Ja tez przerobilam mnostwo stron z poradami i wizyty u doradcow, ale radzic nie bede, bo mi nie pomogly
Alijenka mam nadzieje, ze N nie bedzie dzis mala maruda

Zadziwiajace jak naszym dzieciaczkom zmienia sie humor - co minute inny
Poczytalam Wasze wpisy o casserolkach, rybkach, zapiekankach, tartach i sama postanowilam zrobic zapiekanke z cukinia z przepisu znalezionego w necie. Cos innego niz zwykle... No byla tak obrzydliwa, ze ja musialam przerabiac na makaron z sosem i warzywami. Mialo byc inaczej, a wyszlo jak zwykle ;-) Od dzis korzystam tylko ze sprawdzonych forumowych przepisow.