katrina115
Potrójna Mama
Ja zaczelam brac kwas foliowy od kwietnia (przed ciaza z Kuba), staranka mielismy zaczac od czerwca, ale zaczismy od lipca, a we wrzesniu sie udalo - w sumie prawie pol roku wczesniej sie dofoliowywalam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
bo zwierzeta tez dosyc czesto potrafią zagryzac swoje małe
pewnie stoją tez za tym konkretne powody, ale juz nie dociekam
nigdy nie prasowałam
nie jestem zadowolona ze spacerówki espiro...źle sie podbija na progach/kraweznikach...mały/niewygodny kosz na zakupy...mozecie polecic jakies inne spacerówki - pytam głównie pod kątem D. za kilka miesiecy....
no, ale nic chory to mu pozwoliłam tyle spać na co dzień tak nie ma.
chyba espiro magic bo wygląda praktycznie identycznie jak na linku:
Brak internetu oznacza u nas brak telefonu stacjonarnego, e-poczty, TV (nie mamy telewizora a chyba niedlugo ranczo zaczna puszczac), radia (mieszkamy w takiej niszy, ze malo stacji lapie, z reszta bubinek pourywal i polamal wszystkie anteny - za przyzwoleniem taty
), skypea... - innymi slowy bryndza na calego a i to nie wiadomo jak dlugo
Takze screeny z bb to mala kara za tyle strat w rozrywce i informacji 

no ale tu nikt nie ma pomyslu, z nami wlacznie
) ale glgupia tez nie jest a przede wszystkim jest na biezaco w kwestiach karmienia i opieki. Takze puki mam z nia kontakt moge przynosic jakies newsy na forum