reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Po zakupach, oczywiście P obkupiona m.in. w trampki na rzepy z H&M za 39zł do latania koło domu i czapkę letnią, a w Tesco kupiłam 3 pak ślicznych bluzeczek za 31zł i 2 pak pięknych getrów w motylki za 21zł
Ale kamizelek nie było (josie):////
alijenka wow jaki sposób na błyskawiczne ciacho! Jak wypróbujesz daj znać!
hatszept zazdroszczę, bo ja podobnie jak alijenka nigdy na wyprzedaże butów nie trafiam a już szczególnie w ecco!
alijenka wow jaki sposób na błyskawiczne ciacho! Jak wypróbujesz daj znać!
hatszept zazdroszczę, bo ja podobnie jak alijenka nigdy na wyprzedaże butów nie trafiam a już szczególnie w ecco!
agaundpestka
Kasiekz dziś była moja siostrzenica w tesco i też kupiła ten 3pak 
Antek w zeszłym roku też miał trampki do kostek z zara- super były.
Kurcze miałam prasować, bo się jeszcze nie oduczyłam i co siadłam do kompa i mi się nie chce :/
Antek w zeszłym roku też miał trampki do kostek z zara- super były.
Kurcze miałam prasować, bo się jeszcze nie oduczyłam i co siadłam do kompa i mi się nie chce :/
agaundpestka
Hehe to tak jak jaAga - ja prasuję od tygodnia....![]()
aronia12
Produkcja jak nie weekendowa. Pewnie dlatego, zebym nie mogla nadrobic
Prawie sie Wam udalo ;-)
Josie, hatszept – po to jest ktg, zeby nie podejmowac zbednego ryzyka. Kazdy przypadek jest inny i trzeba indywidualnie decydowac. Przyjmowanie z gory, ze zawsze przy partych powyzej 2godzin trzeba robic cesarke jest wg. mnie takim samym bledem medycznym jak zaniechanie czy opoznianie cesarki, kiedy jest niezbedna. Cala akcja trwala unas myk myk, doslownie kilka sekund – mniejsze to ryzyko, niz te kilkanscie minut przygotowania do cc bez podejscia do sn. Z reszta mysle, ze lekarz wiedzial, co robi. Straszny cham byl z niego ale doswiadczony.
Andzia – ja rodzilam 26 godzin, w tym 2 partych. Nie mialam na nic sily… Dopiero po roku odespalam porod
I gdyby mnie po takim wysilku jeszcze pocieli to bym sie wkurzyla!
Alijenka – ten Twoj kolega to Arab czy jakis nawiedzony? ;-)Ja antyperspirantow tez nie uzywam po tym, jak mi zapchaly tak gruczoly, ze az wyladowalam u lekarza w trybie ekspresowym z ciezkim zapaleniem (wychodzilam zniego ponad pol roku). Mimo to zapewniam Cie, ze moglabys spokojnie obok mnie usiasc i to bez kataru
Kasiekz –latwo niekarac grzeczne dziecko
Czytalam pare tygodni temu przedruk z amerykanskiej prasy medycznej o tym skad sie te zapalenia pluc biora i wg. tych badaczy bedzie tego jeszcze wiecej. Teraz oczywiscie nie mam jak znalezc tego artykulu a i nie wiem, czy byscie chcialy;-) Jakby ktoras byla chetna, to moge powysylac na pw ale to jak nam neta naprawia.
A powiedzcie mi, bo jestescie bardziej doswiadczone w chorowaniu – po jakimc zasie idziecie z dziecmi do lekarza jak kaszel nie przechodzi? U nas od 10 dni bubninek pokasluje (sucho) tak ze 4 razy/dobe, wiec nie wiem, czy mam to dac obejrzec, czy lepiej go nie wystawiac na nowe zarazki w przychodni
Aylin –czarne porzeczki mozesz dodac do niemal kazdego ciasta i bedzie pychota. Moja mama na przyklad daje do... piernika :-) Mozna tez zmiksowac z cukrem i kefirem/jogurtem albo zrobic zupe owocowa.
Nasz sie w kulkach nudzi.
Nowe slowo:“kus” =kosc (psia) :-)
I spadejszyn, zanim sie bajty w awaryjnym necie sluzbowym necie skoncza
Edek: czczionka dziwna, bo kopiowalam z worda (oszczednosc bytow)
Prawie sie Wam udalo ;-) Josie, hatszept – po to jest ktg, zeby nie podejmowac zbednego ryzyka. Kazdy przypadek jest inny i trzeba indywidualnie decydowac. Przyjmowanie z gory, ze zawsze przy partych powyzej 2godzin trzeba robic cesarke jest wg. mnie takim samym bledem medycznym jak zaniechanie czy opoznianie cesarki, kiedy jest niezbedna. Cala akcja trwala unas myk myk, doslownie kilka sekund – mniejsze to ryzyko, niz te kilkanscie minut przygotowania do cc bez podejscia do sn. Z reszta mysle, ze lekarz wiedzial, co robi. Straszny cham byl z niego ale doswiadczony.
Andzia – ja rodzilam 26 godzin, w tym 2 partych. Nie mialam na nic sily… Dopiero po roku odespalam porod
I gdyby mnie po takim wysilku jeszcze pocieli to bym sie wkurzyla! Alijenka – ten Twoj kolega to Arab czy jakis nawiedzony? ;-)Ja antyperspirantow tez nie uzywam po tym, jak mi zapchaly tak gruczoly, ze az wyladowalam u lekarza w trybie ekspresowym z ciezkim zapaleniem (wychodzilam zniego ponad pol roku). Mimo to zapewniam Cie, ze moglabys spokojnie obok mnie usiasc i to bez kataru
Kasiekz –latwo niekarac grzeczne dziecko

Czytalam pare tygodni temu przedruk z amerykanskiej prasy medycznej o tym skad sie te zapalenia pluc biora i wg. tych badaczy bedzie tego jeszcze wiecej. Teraz oczywiscie nie mam jak znalezc tego artykulu a i nie wiem, czy byscie chcialy;-) Jakby ktoras byla chetna, to moge powysylac na pw ale to jak nam neta naprawia.
A powiedzcie mi, bo jestescie bardziej doswiadczone w chorowaniu – po jakimc zasie idziecie z dziecmi do lekarza jak kaszel nie przechodzi? U nas od 10 dni bubninek pokasluje (sucho) tak ze 4 razy/dobe, wiec nie wiem, czy mam to dac obejrzec, czy lepiej go nie wystawiac na nowe zarazki w przychodni

Aylin –czarne porzeczki mozesz dodac do niemal kazdego ciasta i bedzie pychota. Moja mama na przyklad daje do... piernika :-) Mozna tez zmiksowac z cukrem i kefirem/jogurtem albo zrobic zupe owocowa.
Nasz sie w kulkach nudzi.
Nowe slowo:“kus” =kosc (psia) :-)
I spadejszyn, zanim sie bajty w awaryjnym necie sluzbowym necie skoncza

Edek: czczionka dziwna, bo kopiowalam z worda (oszczednosc bytow)
Ostatnia edycja:
reklama
Pewnie jakie ciasto zmajstrować bede musiała bo koktail to my tylko wypijemy.
ja w tesco na wyprzedaze jakos trafic nie mogę. Tj jak ide to juz nie ma po co.
Ale udalo mi sie w zarze kupic bluzeczkę z kotkiem za 12 zł
Aga ty jeszcze młodemu prasujesz? Antek to elegancik
ja Tysi tylko sukienki i to te wymagajace prasowania
ja w tesco na wyprzedaze jakos trafic nie mogę. Tj jak ide to juz nie ma po co.
Ale udalo mi sie w zarze kupic bluzeczkę z kotkiem za 12 zł
Aga ty jeszcze młodemu prasujesz? Antek to elegancik