Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wszystko po kolei i chyba probowala czapke sciagnac nawet. naszemu do takiej samodzielnosci jeszcze daleeeeko
M mi sie przyznal, ze bubinek urwal tez (juz wczesniej) antene od modemu
Takze modem dochodzi do listy popsutych rzeczy, obok dwoch komorek, jednego stacjonarnego, dwoch anten radiowych, miary stolarskiej, kompletu szklanek, kilku talerzy i sloikow (na pewno wielu rzeczy jeszcze zapomnialam)
Nie wiem, ktory z nich gorszy szkodnik – ten, ktory grandzi, czy ten ktory temu nie zapobiega
Modem zostal juz zgloszony do centrali firmy (mamy sluzbowy internet) i teraz czekamy nie wiadomo ile… Internet ze stiku jest tylko do konca lutego. 

Ilez to oni “probek towaru” od nas (w pracy) brali na ekspertyzy?
Szczegolnie przed swietami odbywaly sie intensywne “kontrole jakosciowe delikatesowych towarow” i to takie, ze nie wystarczaly kartony, ktore kierowca mial ekstra na takie zwyczaje (aby nie uszkadzali kartonow klientow)
– ryli po paletach az sie kurzylo - kilogramami. Za glowe sie bralam jak robilam odbiory TIRow 

Jestem ciekawa jaka bedzie kupa
Od dwoch dni jest dziwna – najpierw taki maly suchy (jakby zatwardzony) “korek” a za nia idzie normalna (sorry za dosadnosc opisu
)
:-)Tysia ma rotawirusa. od 2 do teraz wymiotuje prawie non stop. Jak do woieczora nie przejdzie to mamy skierowanie do szpitala![]()
ale tylko odpisze i zabieram sie za siebie!!! bo ten bebzun doprowadza mnie do rozpaczy 
i fajnie Wam z tym morzem i plaza
Moze na wiosne sie znowu zobaczymy ;-)
ale zdjela po drodze na schodach. Powiem Ci, ze z jednej strony sie ciesze, ze jest tak samodzielna ale z drugiej juz nie jestem jej tak potrzebna :-( Ona sama schodzi i wchodzi na 3 pietro, rozbiera sie, ubiera (czasem uda jej sie spodnie zalozyc
czapka i szalik to bez problemu, kurtke tez probuje ale jeszcze traci ja z tylu
Deserki, jogurty, obiady tez je sama
ba nawet sama wymysla sobie zabawy i zaprasza mnie do nich :-)
ale ja mialam na mysli takich podroznikow ktorzy lataja samolotem ;-) i tu mi sie nigdy w PL nie zdarzylo zeby ktos cos chcial ode mnie 
Rozbili moja ulubiona miseczke, jeszcze z czasow studiow ja mialam :-(A zeby bylo weselej to w czasie kiedy my na kleczkach sprawdzalismy, czy m nie przegapil jakis odlamkow, bubinek pomalowal kredka swiecowa panele 
Tez sie mamy czym pochwalic na arenie miedzynarodowej