Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ślepy tak maAga- Adrian jest na pierwszym zdjęciu.

To dobrze, ze nie jestem sama z tym zdjęciemAndzia hahaha ja tez myslalam ze to mati na obydwu zdjeciach
Aga to masz przeboje ze spaniem... Z tym pieskiem to boskomoj niestety nauczyl sie jeczec i jak mu cos nie pasuje to potrafi tak jeczec i jeczec bez konca:/ juz bym wolala tego pieskA!
dużo nie brakowało by go wynieść na balkon.

Na wieczor podaje herbatke z dzikiego bzu. Poniewaz jestesmy na UU wiec ja wsuwam czosnek i mam nadzieje, ze cos z tego wartosciowego przechodzi do mleka ale Twoja D. jeszcze za mala na takie eksperymenty ;-) 
- i że w organizmie dziecka jest infekcja i teraz organizm ją zwalcza i nie potrzeba mu dodatkowych wrażeń typu wyjście na dwór i zmiana temperatury bo lepiej jak wietrzy się mieszkanie i nie ma takich skoków temperatur jak wychodzisz na dwór, a organizm jest osłabiony i nie potrzebuje dodatkowo walczyć z tym aby utrzymać ciepłotę ciała lepiej niech walczy z infekcją to są jej słowa 
a tak serio z tego profilu lepiej widać ściecie.
;-)
Wczęsniej myślałam,ze sztywne buty dla malucha są lepsze, teraz kupuje miekkie. Tylko nadal nie wiem dlaczego Bartki maja opinie butów dobrych dla śtopy, a są takie sztywne.
), a ona na to,ze było wszytsko w porządku, i ze kiedyś nie wsadzali tak chętnie dzieci w buty ortopedyczne. 
Patrze pytająco, on mówi,że ta pani mówi tak
, a pan nie