reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aga - Ty jesteś podrózniczka, wiec ja mam propozycje. Ja zarejestruje Cie u mnie do mojej Endo a Ty przy okazji mnie odwiedzisz :-) Lepsze 4m-ce niz 2 lata.;-)
No proszę super pomysł :D

Alijenka hmm może i to jest myśl ruszyć za miasto, tylko chyba na hulajnodze :D

edek: doczytałam, ze Wrocek tam tez jest :) dobra idę ogarnąc coś i na marsz z młodym :)

Alijenka przykro mi, ze kredytu odmowili i musicie prosic tesciow. Tez bym swoich nie chciala prosic :confused2: Pewnie by bylo przy tym tysiac komentarzy, pytan i pouczen :confused2:

Kasiek a pron Cie bardzo BBC Weather - Wroclaw Strachowice tylko sobie miasto zmien :) Nie wiem czy sie sprawdzi, ale dzis jak wyszlam ,to stwierdzilam, ze jeszcze w parku z mlodym pobiegamy, bo piekne sloneczko i doslownie za 10 dziesiata, zaczelo lac (grad z deszczem) tak jak bylo na stronce pokazane :sorry:(no i odpowiedzialam Andzi :) )
Przykro mi z powodu smierci cioci, trzeba przyznac, ze sedziwego wieku dozyla...

Andzia, Iwon mlody tez sie teraz na mleko o 3 sie wybudza i nie da sie oszukac niczym innym, a przeciez przesypial juz cale nocki,albo budzil sie kolo 5.30 i dosypial :-( Proby przetrzymania koncza sie dzika awantura, albo nawolywaniem co 10 min (gdzie wytrzymalam ok 2 h i nie odpuscil)

Iwon dupa z ta stluczka - dobrze,ze wszyscy cali - z czyjej winy?

Josie ja tez sie dziwie, ze nie chcesz wiecej placic... kazdy by chcial :-)

Papitkaa cos duzo chorujecie ostatnio.Zdroweczka

Aylin &&& za szybki wypis.Tysia szaleje dzisiaj?

Aga ja jeszcze nie zjadlam paczusia. W ogole to mnie w polskim sklepie uswiadomili, ze dzis tlusty czwartek. Tak to bym zapomniala zupelnie :-)
Kurcze bidulek z tego malego - oby szybko wyzdrowial. Mnie zawsze przerazaja takie historie, zawal na miejscu murowany...

Wystarczy na spacer wyjsc, na troche od kompa odejsc, a tu taka produkcja, ze ja pitole. Zakupy zaliczone i krotki spacer tez. Wyjdziemy jeszcze po poludniu o ile slonce bedzie. Pogoda w kratke - raz leje, raz slonce.
Kupilam kolejna zabke do kapieli :zawstydzona/y: L mnie wyrzuci z domu. Czasem sie zastanawiam czy dla T kupuje, czy dla siebie :-p Ale mam usprawiedliwienie - kaczuszka sie popsula i trza ja bylo zastapic.

Alijenka Mysle, ze jak wpiszesz jakies wieksze okoliczne, to bedziesz miala mniej wiecej rozeznanie. Oczywiscie ostrzegam, ze nie zawsze sie sprawdza co do godziny ;-) zeby na mnie nie bylo pozniej :-p

reklama
Do góry