reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Wróciliśmy
A usnął w autobusie, ale dało się go przenieść i śpi dalej
jestem taka senna, a popołudniu mam zebranie jeszcze :/ pierwszy raz w życiu Antek zostaje z ciocią (bratową) 
Wrocławianki kiedy spotkanie??? Mi każdy dzień pasuje.
Ja mam wrażenie, ze A mówił więcej miesiąc temu jak teraz
buch (brzuch), bu (bus) nio(nos) hehe tak sobie skraca 
Alijenka zazdroszczę wakacji
Wrocławianki kiedy spotkanie??? Mi każdy dzień pasuje.
Ja mam wrażenie, ze A mówił więcej miesiąc temu jak teraz
Alijenka zazdroszczę wakacji
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Aga myślę że pod koniec tygodnia można zrobić spotkanie bo moja jeszcze na antybiotyku jest :-(
Też próbuję małą położyć spać i niestety nie da się :-(, a mi się oczy zamykają

Też próbuję małą położyć spać i niestety nie da się :-(, a mi się oczy zamykają

Hatszept ja też mam kompleksy przy mowie dzieciaków forumowych. Szymek tylko mama mówi i to tylko wtedy gdy coś zbroi. A tak to nic nie woła po ludzku tylko po swojemu nawijka. Zero komunikacji z nim w normalny sposób.
Manualnie działa dużo - rysuje, pisze, wkreca srubki w foteliku do karmienia, układa klocki drewniane w wieżę, lego też już złoży i mnóstwo innych rzeczy robi ale gadać nie chce.
Znów zaczynam myśleć o specjaliście ale K uważa że nie potrzeba.
U nas dziś ciepło ale wietrznie. Byliśmy na dworze pół godziny i mi wystarczyło.
Alijenka życzę pogody w terminie wakacji. I podziwiam że z rodzicami K jedziecie. Na samą myśl o wyjeździe z moją teściową robi mi się słabo
)))
Manualnie działa dużo - rysuje, pisze, wkreca srubki w foteliku do karmienia, układa klocki drewniane w wieżę, lego też już złoży i mnóstwo innych rzeczy robi ale gadać nie chce.
Znów zaczynam myśleć o specjaliście ale K uważa że nie potrzeba.
U nas dziś ciepło ale wietrznie. Byliśmy na dworze pół godziny i mi wystarczyło.
Alijenka życzę pogody w terminie wakacji. I podziwiam że z rodzicami K jedziecie. Na samą myśl o wyjeździe z moją teściową robi mi się słabo
Hatszept - to zależy jakie zaburzenia. Może być tak , że nawija ostro, a problem jest np.z koordynacją i równowagą, albo jeszcze z czymś innym.
Aaaaaaa to ja myślałam, że Wy z MsMickey juz dograłyście gdzie spotkanko
a Wy juz na nowym???
Aaaaaaa to ja myślałam, że Wy z MsMickey juz dograłyście gdzie spotkanko
kasiekz
Laski ponoć baby wcześniej zaczynają z mową...potem odzwierciedla to się w życiu, że my bardziej wygadane
aga alijenka skoro pod koniec tygodnia to co czw czy pt?
alijenka idź teraz na spacer, bo przestało wiać
My właśnie wróciłyśmy, ale młoda znowu próbuje ubrać buty 
Koleżanki syn miesiąc młodszy też mówi tylko mama tata baba i coś tam po swojemu. Wg ich lekarki ma czas do 2,5-3l
aga alijenka skoro pod koniec tygodnia to co czw czy pt?
alijenka idź teraz na spacer, bo przestało wiać

Koleżanki syn miesiąc młodszy też mówi tylko mama tata baba i coś tam po swojemu. Wg ich lekarki ma czas do 2,5-3l
hej
U nas nic specjalnego się nie dzieje, O . poszła dziś już do szkoły ( b. zadowolona). Środa/ czwartek mamy kontrole u lekarza. No i musimy jechać do szpitala na pobranie krwi żeby mogli powtórzyć badanie ASO bo im nie wyszło
A Młody przez ten czas co byłam z O. w szpitalu oduczył się jedzenia kaszki- spróbuje i mówi bee
Alijenka kciuki za pogodę na wczasach
Andzia ja też nie planuje 3 dziecka;-)
Kasiek Pola od małego wie, że kobieta musi dbać o skórę
Hatszept, Młodak jak dzieciaki się rozkręcą w gadaniu to jeszcze zatęsknicie za ciszą
Aylin jak Martynka?
Co do mówienia to jak wróciłam ze szpitala Damian prowadzi mnie do okna i mówi " mama tam li" kompletnie nie wiedziałam o co kaman. Dopiero K. powiedział, że li to lis
U nas nic specjalnego się nie dzieje, O . poszła dziś już do szkoły ( b. zadowolona). Środa/ czwartek mamy kontrole u lekarza. No i musimy jechać do szpitala na pobranie krwi żeby mogli powtórzyć badanie ASO bo im nie wyszło

A Młody przez ten czas co byłam z O. w szpitalu oduczył się jedzenia kaszki- spróbuje i mówi bee
Alijenka kciuki za pogodę na wczasach

Andzia ja też nie planuje 3 dziecka;-)
Kasiek Pola od małego wie, że kobieta musi dbać o skórę

Hatszept, Młodak jak dzieciaki się rozkręcą w gadaniu to jeszcze zatęsknicie za ciszą
Aylin jak Martynka?
Co do mówienia to jak wróciłam ze szpitala Damian prowadzi mnie do okna i mówi " mama tam li" kompletnie nie wiedziałam o co kaman. Dopiero K. powiedział, że li to lis

hatszept
Munka, w sumie to chyba tego nie uzgodniłysmy z msmickey tylko podsumowałysmy wszystkie mozliwe opcje
a jak Tobie by pasowało?
Młodak, a mój Piterek praktycznie zrobi kreske na papierze i ucieka dalej, bo ma inne sprawy do załatwienia...nakłada kółka na patyk i takie klocki plastikowe miekkie, ale lego beeeee...i układanie wież też......bardzo lubi garnuszek klocuszek i ksiazeczki...no i oczywiscie rozkminił juz całego ipada...wie gdzie ikonka youtube, sam potrafi sobie bajke włączyc...zastanawiam sie jak wczesnie mozna diagnozowac takie zaburzenia IS i czy jest w ogole teraz sens...czy nie za wczesnie...a z drugiej strony nie chce sobie/nam wmawiac róznych chorób, bo widac, ze P. wszystko rozumie, ze jest zywy i komunikuje na swój sposób...
aaaaa....sprawdziłam smsy od MsMickey i uzgodniłysmy, ze u mnie jutro!!!!

:-):-):-) zapraszam wiec!!!
Młodak, a mój Piterek praktycznie zrobi kreske na papierze i ucieka dalej, bo ma inne sprawy do załatwienia...nakłada kółka na patyk i takie klocki plastikowe miekkie, ale lego beeeee...i układanie wież też......bardzo lubi garnuszek klocuszek i ksiazeczki...no i oczywiscie rozkminił juz całego ipada...wie gdzie ikonka youtube, sam potrafi sobie bajke włączyc...zastanawiam sie jak wczesnie mozna diagnozowac takie zaburzenia IS i czy jest w ogole teraz sens...czy nie za wczesnie...a z drugiej strony nie chce sobie/nam wmawiac róznych chorób, bo widac, ze P. wszystko rozumie, ze jest zywy i komunikuje na swój sposób...
aaaaa....sprawdziłam smsy od MsMickey i uzgodniłysmy, ze u mnie jutro!!!!

:-):-):-) zapraszam wiec!!!
Ostatnia edycja:
reklama
agaundpestka
Ja myślę, ze nie ma co panikować przecież dzieciaki dopiero skończyły 1,5roku, a wiadomo jak to jest jedne szybciej mówią, drugie rysują, a jeszcze inne skaczą, biegają itp. No może bym się martwiła gdyby Antek nie był kumaty, nie rozumiał moich poleceń, a widzę, ze rozwija się świetnie to i za jakiś czas pewnie się rozgada 
A tak dziś go obserwowałam to zachowywał się jak stary
otworzył zmywarkę i zobaczył, ze miejsce na tabletkę jest puste to podszedł do szafki wyciągnął ją i wsadził
potem idzie do łazienki wyciąga z kosza moje majtki
wsadza do pralki i włącza je na 90 stopni 
A tak dziś go obserwowałam to zachowywał się jak stary
wsadza do pralki i włącza je na 90 stopni Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 18 tys
- Wyświetleń
- 1M
- Odpowiedzi
- 3 tys
- Wyświetleń
- 254 tys