reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

W nocy u nas też spadło troszkę śniegu i o dziwo trzyma się do tej pory.

A mnie od rana boli prawy jajnik. Nie wiem, może powinnam zadzwonić do ginki? Jakoś tak dziwnie się czuję, może wmawiam sobie to odstawienie luteiny? Bo dzisiaj wieczorem ostatnią mam wziąć..... Glupie myśli mnie nachodzą i ryczeć mi się chce.

reklama
:) dzien dobry! dwa dni mnie nie bylo bo mam troche latania przez slub:_)
Gratuluje wszystkich udanych wizyt i ciesze się z Wami! :)
Ja nadal w ogole nie czuje ciazy.... i znowu chudne;/ juz nie wiem co robic zeby przestan chudnac ;//
  • Teraz pojawie się pewnie dopiero w poniedzialek po uroczystosciach slubnych:)
Buziaki i kciukasy na najblizsze dni!!

Dziewczynki uważajcie żeby was niezawiało przy myciu okien i nieprzemęczajcie się ze sprzątaniem to przecież najpiękniejszy okres w naszym życiu..............:-):-):-)

Bo moje kochanie powiedziało że w żadnym wypadku mi na to nie pozwoli !!!! A zresztą stwierdził że okna są czyste w miarę i ja nie będę narażać mojego zdrowia na mycie okien :-)
No ja jakoś nie czuję, abym narażała swoje zdrowie :cool2:
Ale każdy postępuję wg swojego sumienia ;-)

Ja nadal w ogole nie czuje ciazy.... i znowu chudne;/ juz nie wiem co robic zeby przestan chudnac ;//
Połamania nóg w urzędzie!!!:tak:

No to możesz wyszaleć się na najbliższe miesiące .....a i jeszcze sylwester ......ja wiem jestesmy w odmiennym stanie moja siostra w 5 miesiacu w sukni slubnej bucie na obcasie przetanczyla do 7 rano na własnym weselu.....życze dużo szczęscia i pięknej uroczystości....Pozdrawiam

ech.....się zagolopowałam bo to w urzędzie.. hmmmmmmmmm ale i tak dużo szczęścia.

tym razem na mnie padło i zdycham, jeszcze nie wiem czy to atak alergii (takie ataki mam tylko w moim domu rodzinnym) czy przeziębienie, w każdym bądź razie głowa pęka, nos jak u Rudolfa, oczy jak u żaby, łzy ciekną po policzkach, z nosa gluty. Do tego przewróciłam się na schodach, na szczęście na kolana ale czuję, że zaczynają wyglądać jak 2 dojrzałe jabłuszka. Mój małolat też kaszle i z nosa mu cieknie. Sprzątanie?? Jakie sprzątanie?? Cieszę się, że ktoś miał siłę coś dziś ugotować i z głodu nie popadamy. Jutro będzie lepiej!

alijenka
od wczoraj myślę o plackach ziemniaczanych, pomysł dojrzewa i jak tylko siły będą to niech się wszystkie ziemniaki świata chowają przede mną!

Dużo zdrówka pod pierzynke i grzać się.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wiem, że pewno to głupie pytanie, ale nie spytałam o to na wizycie wtorkowej. Ginka zaleciła mi kupno witamin Prenatal Classic. Wczoraj zamówiłam w aptece opakowanie 90szt bo wychodzi znacznie taniej niż to 30szt, a w dodatku w tej właśnie aptece jest dodatkowo 7zł tańsze niż w innych więc warto było poczekać 1 dzień. I teraz nie wiem czy powinam oprócz tych witamin też brać kwas foliowy? W skladzie tego preparatu jest on wymieniony i chyba nie można go przyjmować w większych dawkach.

Do góry