reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Wiem, że pewno to głupie pytanie, ale nie spytałam o to na wizycie wtorkowej. Ginka zaleciła mi kupno witamin Prenatal Classic. Wczoraj zamówiłam w aptece opakowanie 90szt bo wychodzi znacznie taniej niż to 30szt, a w dodatku w tej właśnie aptece jest dodatkowo 7zł tańsze niż w innych więc warto było poczekać 1 dzień. I teraz nie wiem czy powinam oprócz tych witamin też brać kwas foliowy? W skladzie tego preparatu jest on wymieniony i chyba nie można go przyjmować w większych dawkach.
Jak zaczniesz brać witaminki to odstaw folik.
A;bo skończ opakowanie folika i wtedy zacznij łykać witaminki :tak:

reklama
Hej;-)

Ja też dzisiaj sprzątałam:-D ale to raczej dlatego, że ciężko mi na tylku usiedzieć, od 2grudnia jestem na zwolnieniu. Ciężko jest mi bezczynnie leżec wiec jak lepiej się czuję to sprzątam, dziś wieczorem mam misje:-D pochować zabawki ktorymi mała się juz nie bawi, bo bałagan przez to się tylko robi;-)

Co do witaminek mi siostra przywiozla z kanady bo po polskich strasznie się czułam, a odkad łykam te to nawet przestałam wymiotować, co do mdlości miewam je raczej jak idę spać niż jak wstaję:-D duże już macie brzuszki??? Bo mój wydaję mi się ogromny, przy Ali dopiero w 5 mieś było widać a teraz od 9tyg mam juz spory i zaokrąglony:-D

help
chyba jestem jednak komputerowym tempakiem, chciałam dodać parę fotek na wątku zamkniętym, jak mam to zrobić? Przyciskam insert image a tam mi ramka wyskakuje i jakieś url, co to jest?

:) dzien dobry! dwa dni mnie nie bylo bo mam troche latania przez slub:_)
Gratuluje wszystkich udanych wizyt i ciesze się z Wami! :)
Ja nadal w ogole nie czuje ciazy.... i znowu chudne;/ juz nie wiem co robic zeby przestan chudnac ;//
  • Teraz pojawie się pewnie dopiero w poniedzialek po uroczystosciach slubnych:)
Buziaki i kciukasy na najblizsze dni!!

Wiesz co... pomyślałam że to Twoje chudnięcie może być powodem stresu przedślubnego. Ty tego stresu możesz nie czuć ale gdzieś tam podświadomie może byc......
Życzę Ci Kochana wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i przede wszystkim dużo dużo szczęścia w małżeństwie.

Hej;-)

Ja też dzisiaj sprzątałam:-D ale to raczej dlatego, że ciężko mi na tylku usiedzieć, od 2grudnia jestem na zwolnieniu. Ciężko jest mi bezczynnie leżec wiec jak lepiej się czuję to sprzątam, dziś wieczorem mam misje:-D pochować zabawki ktorymi mała się juz nie bawi, bo bałagan przez to się tylko robi;-)

Co do witaminek mi siostra przywiozla z kanady bo po polskich strasznie się czułam, a odkad łykam te to nawet przestałam wymiotować, co do mdlości miewam je raczej jak idę spać niż jak wstaję:-D duże już macie brzuszki??? Bo mój wydaję mi się ogromny, przy Ali dopiero w 5 mieś było widać a teraz od 9tyg mam juz spory i zaokrąglony:-D

Zerknij w naszą galerie brzuszków - mamy duuuże :) Dodaj swój brzuszek - będzie porownanie.

help
chyba jestem jednak komputerowym tempakiem, chciałam dodać parę fotek na wątku zamkniętym, jak mam to zrobić? Przyciskam insert image a tam mi ramka wyskakuje i jakieś url, co to jest?

to w tej ramce na górze kliknij na plik z komputera a nie z URL (From Computer )

y patrzyłam w tym wątku zamkniętym i rzeczywiście nie da się dodać zdjęcia z komputera.... :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kamila
nie mam takiej opcji :confused2:
a no właśnie

nie będzie fotek <foch>

dorotka
baw się świetnie i samych szczęśliwości na nowej drodze życia! my w sierpniu braliśmy cywilny i niby nic się nie zmieniło ale jakieś takie fajne uczucie, no i ja wolę moje nowe nazwisko :)

niezapominajka, mona
gratulacje! zaczynam się już przyzwyczajać do tylko dobrych i szczęśliwych sprawozdań!

Ostatnia edycja:
Co do ślubu nas moi rodzice zmusili:-D w styczniu bedziemy brali i tez zaczelam chudnać z tego wszystkiego z tym ze i tak już mam +5 wiec jakoś się nie martwię, mój lekarz też powiedział że jest ok;-)

kurcze wlasnie mam wyniki analizy moczu i mam liczna florę bakteryjną.. ciekawe od czego.. porządnie się mylam przed nasiusianiem do pojemniczka...
może mam zapalenie dróg moczowych pamiętam że w pierwszej ciazy tak bylo ale wtedy czulam niesamowity ból podczas siusiania a teraz nic nie boli ..
hmmm w poniedziałek będę u gin. to sie dowiem.

reklama
A ja właśnie kolacje zjadłam :) bułkę z mielonką tyrolską i śledzie babuni :D odwiedziłam dziś sklep polski i nie mogłam się oprzeć :D mielonka smakowała jak najlepsza szynka :cool2::cool2:

Dziewczyny czy używacie parowarów? Ja do tej pory miałam garnki i bambusowe, ale chcą mi kupić na urodziny normalny i się zastanawiam który dobry.

Do góry