Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I co z tą koleżanką?Sie właśnie dowiedziałam,ze moja koleżanka z pracy wyszła na pzrepustke słuzbowa i potracił ja samochód, na chodniku. Nic jeszcze nie wiadomo co z nia.

Nie mamy takiego problemu. Wręcz przecienie - jak są większe kawałki jest większa zabawa, bo można je palcami wyławiać ;-)ps. czy rozdrabniacie jeszcze zupy porządnie widelcem czy dajecie już normalne? Moja nie chce tknąć i wypluwa wszystko jak jej porządnie nie podziobię widelcem:/ Zaznaczam, że chodzi tylko i wyłącznie o zupy, resztę je normalnie...
No to trzymam kciuki!My jednak za miesiąc będziemy zaczynali, a mam zapas od gina.

NieA i czy wasze dzieci maja juz własne zdanie odnośnie ubioru?

Witamy :-)
Antek trzeci dzien juz nie spi =-O plus taki, ze teraz spi, a tak to ciagnie mnie do obory, cale dnie spedzac moze w traktorze.

Mogę się jak najbardziej zająć oprawą. Ale posty musiałby ktoś inny wyszukać, bo ja nie dam radyA co do ksiązki - ten sam pomysł przewinął się na fb. U nas osoba najlepszą do oprawienia tego typu rzeczy jest Maćku - śliczne rzeczy robi.,

a co to to ASO?
katar mnie wykańcza od wczoraj i taka ogólna bezsilność