reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Dzięki dziewczyny, póki co wróciliśmy do domu z zapasem leków i mam go cały czas obserwować, bo może to być tylko nieżyt żołądka, ale również wyrostek i parę innych chorób. W razie jakiegokolwiek pogorszenia mam prosto do szpitala jechać.

A dziś mieliśmy jechać do opolskiego zoo :(

Zaza ślicznie wyglądasz :)

Aronia fajny dzień mieliście :)

MsMickey jejku 4tyg, a mi się wydaję, ze parę dni temu jechałaś do szpitala dopiero :) i pokaz jak kawaler dorośleje :)

reklama
aga - ooo, mam nadzieje, ze szybko Antkowi przejdzie! Daj mu zajaczka (czekoladowego) na zatwardzenie kupki i dobry humor :tak:

zaza - pewnie, pewnie, smigajcie na turnieje, jak dobrze zrobione to jest frajda dla calej rodziny :-) Naszemu sie najbardziej podobalo jak konie prychaly :-) Za to jak tata rzucal toporami w "niedzwiedzia" (pomalowane drewno) juz go nudzilo ale to moze dlatego ze z 6 rzutow wbil sie "az" jeden :-p Tylko nie popelnijcie tego bledu co moj m - kupil dziecku miecz (drewniany) i ten teraz tlucze nim wszystkie meble :rolleyes2:

Aylin - jest kac? ;-)

Dzis do drzemki bylismy w ogrodku i dziec byl pod wrazeniem... konewki. Stwierdzil, ze konewka robi "siusiu" a jak dotknal mokrej ziemii raczka to orzekl, ze to "kaka" :rofl: Hitem byla ropucha, ktora m wykopal przy robieniu sciezki. Wkurzona zrobila 5 razy siku (nie wiem, czy jej sie zebralo po zimie, czy to jakas trucizna :confused:) i znow sie zagrzebala :-p

Takie 3\4 familji;-) Akurat Julo puscil rzyga...;) dzis w Krolikarni:)

Załączniki

• 1398099891541.jpg
    1398099891541.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 65
Aronia just in time zarzuciłaś temat, bo turniej w Byczynie jest w weekend majowy:-)

Aga mam nadzieję, że pogorszenia nie będzie, a zoo w Opolu szkoda, na prawdę śliczne zoo

Josie ja to chyba chcę tego twojego męża osobiście poznać:-p a w sumie to chyba bardziej Ciebie jako jego małżonkę, jeszcze nie morderczynię;-)

MsMickey ja tam na fotce rzyga nie widzę;-)

nam dzisiaj pogoda dopisała, po obiedzie cały dzień na dworze spędziliśmy, młody padł szybko i mam nadzieję, że będzie spał twardo...
a jutro znowu do tyry buuuuuuuuu:dry:

Witam się po świętach. Zrobiłam ciacho dietetyczne czekoladowe które w 90% wrąbała teściowa (ale luz, bo nie mogła chodzić - spadł jej głaz na palca i zmiażdżył więc się zlitowałam:p), pycha jabłecznik i truskawkowe kruche:p Pogoda dopisała, Pola wrąbała tonę jajek i tych zwierzęcych i czekoladowych itp. Zero kłótni na koncie:)

zaza pięknie wyglądasz!

aronia też byliśmy na walkach rycerskich na zamku Chojnik i Pola w pełni zainteresowana:p

aylin ty pijaczko, ja pościłam://// Kuźwa nawet nie było okazji, a teściu niczym nie polał - skandal. Dziś nadrabiam:p

msmickey
piękne zdjęcie:)

aga Antoś boski!!! No i bidulka złapało w święta:/ Mam nadzieję, że już lepiej!

josie kurs na motorówkę...wow! Mój ma jakieś papiery na jachty czy coś...nie interesuję się tym:p

Ms Mickey - piekna rodzinka.

Aga - mam nadzieje ze u antka lepiej. Suszona borówka na kupska pomaga

Aronia - ja nie wiem co to kac :) taka natura mego organizmu ze mnie nie meczy :)

Josie - hehe a dał jaka propozycje w zamian???

NIe chce mi sie jutro iść do pracy.... bleeee

MsMickey - fajna fotka :-)

kasiekz
- moj m strzelal w Chojniku z kuszy ale to byly czasy prehistoryczne ;-) Fajnie, ze pobyt u tesciow bez klotni :tak:U nas tez bez, bo ich nie widzialam :-p

Jak Wam minal dziewczyny Smingus Dyngus? Moj dziec sie poplakal, kiedy prysnelam na niego troche wody :-(A mnie nikt nie zmoczyl :sorry2:

aronia M rano ze szklanki paluszkami nas pokropił. P spodobało się więc trzeba było szybko chować wodę, wybić jej ten pomysł z głowy i zając czymś innym:p Ale to nie te czasy jak się z wiadrami/butelkami po ulicach latało...ach

aylin rozumiem poświąteczne lenistwo;-)

reklama
witam się wieczorową porą,

Daję znak, że żyjemy. Całe szczęście, że już po świętach, bo jestem tak zmęczona, że w końcu czas odpocząć.

Aga - jak Antoś?????

Zaza - ślicznie Ci w okularkach!!

MsMickey - to te lepsze 3/4 rodzinki - wcale nie widać, że Julusiowi się przelało. Super rodzinka.

Nie pamiętam co komu jeszcze - dziewczynki wszystkiego dobrego już po świętach. Dużo zdrówka!!

Do góry