reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Weim,ze moge oddac, ale po 1) wyrzuciłam paragon ( ale to chyba nie problem , o ile pamietam, to i bez niego da sie zwrócić), 2) obciełam część metki, 3) w Lidlu juz mały wybór ( mama była).
Takze wyszło jak wyszło, następnym razem bede robić lepszy rekonesans :-D
Dzięki dziewczyny

reklama
Wczoraj wieczorem znalazlam w domu dwa owady, chodzily po dywanie, maz stwierdzil ze to trzmiele i nie gryza. Takie czarne odwloki z wloskami ale paski nie byly zolte tylko takie ledwo wodoczne szare. Dzisiaj rano rozwiesilam pranie w garderobie, w poludnie wchodze a tam chyba z 8 tych trzmieli lata przy oknie!!!! Mamy dojscie do komina w garderobie i jest niezabezpieczone i gdzies tam musza sie gniezdzic! Zamknelam garderobe a teraz maz przyszedl i wchodzi tam a one wszystkie padly i leza na podlodze... Nie wiem co z tym poczac??? Jutro pewnie znow wyleza nowe

josie - fakt, trzmiele nie gryza ludzi :-D za to bardzo dotkliwie zadla :-pLepiej im schodzic z drogi :sorry:

U nas w szkole byl Remek - przystojny, sympatyczny chlopak, pol szkoly do niego wzdychalo ;-)

Mezczyzni to jednak genialni sa... Moj zmieniajac pieluche bejbiszonkowi wpadl w panike, wola mnie zaskoczony&zastroskany: "Aaaaaa, chocz to szybko zobacz, co on dzis jadl?" no to ja biegiem a tam w pieluszce zadnej kupy tylko... igly (dziec na dworzu skubal iglaka i najwyrazniej conieco wpadlo, dziwie sie tylko, ze mu nie przeszkadzaly) Jak ten patafian mogl pomyslec, ze to zjedzone :eek::-)

josie ja osobiście nie odróżniam pszczoły od trzmiela z daleka. Wiem tylko, że trzmiel ma bardzo wyraźne żółte lub pomarańczowe paski i dużo więcej futerka od zwykłej pszczoły:D I z tego co wiem to gryzie. Ale specjalistą nie jestem:p A co zrobić na to, że są w domu to nie wiem, może zakleić jakoś dziurę?

edek
aronia dopiero przeczytałam, bo widzę, że w tym samym czasie post zamieściłyśmy:p Buhahahahahahahahaha z tymi igłami:-D

Moja madame pojechała dziś do Castoramy obwieszona koralami na szyi i z różową skórzaną torebką w rączce (niestety dostała od prabci):D:D A i z trzema naklejkami jajka wielkanocnego na czarnych legginsach:D I broń bosche niczego nie ściągaj jej:ppp

Ostatnia edycja:
reklama
No mialam na mysli ze zadli a nie gryzie wiadomo:) Maz po wylapaniu 10 sztuk juz nie taki pewny co to jest ImageUploadedByForum BabyBoom1398193052.063228.jpg
Kupil jakas plyte i bedzie zaslepial to dojscie do komina jutro ale pewnie znow wyleza rano nowe brrrr

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1398193052.063228.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1398193052.063228.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 55
Do góry