reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

hej kobiałki

kurdę u nas dziś takie fajne imprezy a deszcz zaczyna padać :-:)-:)-:)-( jak zawsze zresztą gdy są dni naszego miasta :-:)-(

plakat_nnn.jpg

i takie koncerty dziś i dupa :-:)-:)-(

aronia ja bym strasznie chciała mieszkać blisko jakiegoś akwenu wodnego niestety wszędzie muszę dojechać, jedyne co mamy basen u nas ale taki stary i ciągle zarośnięty glonami, marzy mi się własny domek nad jeziorem nawet taki letniskowy bym chciała :confused::confused::baffled::baffled:

Sunshine no to Ty przecież też Marta :-D:-D:-D, nadal czasami nie rozróżniam ników z bb z fb

polaa ja strasznie nie lubię zimy jak bym chciała mieszkać w takim klimacie jak południe europy

asik i co była burza ??????????

Aga no to miałyście przygodę, tak jak ja kiedyś ratowałam gołębia okazało się że on z hodowli jakiejś, znanej w całej Polsce, znalazłam na obrączce numer telefonu ale nie było pierwszej cyfry i z K metodą prób i błędów próbowaliśmy się dodzwonić i się udało, gościu nam strasznie dziękował bo się okazało że to jakiś szlachetny gołąb i ważny dla niego, zawiozłam go do hodowcy niedaleko mnie a ten wysłał tego gołębia do właściciela

reklama
Hej:) my dziś na wesele
Zobaczymy jak przeżyjemy z gadem naszym. Mam dla niej 4 zmiany ubrań bo nie wierze ze w jednej wytrwa :)

alijenka - my mielismy sie dzis wybrac na dni wczesnosredniowiecznych Slowian "Stary lud" i pogoda tez nam plany krzyzuje :no: My oboje z m wyroslismy nad jeziorem i tez by nam sie taki domek nad jeziorem marzyl, tymczasem mieszkamy nad rzeka a raczej na pewnego rodzaju wyspie (otoczeni ze wszystkich stron rzekami i dokad bysmy nie chcieli musimy zawsze przez most ;-) ) a do najblizszego jeziora (z taka sobie woda) mamy 15 minut samochodem :sorry2: Nad rzeka co prawda zrobili plaze ale mnie ona nie przekonuje. Lepszy jest ten wodny plac zabaw (zaczyna sie sztucznym wodospadem, potem sztuczna rzeka plynie w dol, meandruje, sa na niej tamy i zapory do napedzania mlynkow wodnych, koparki, male plytkie po kolana jeziorko z 3 drewnianymi tratwami - super sprawa dla dzieci). No i mamy zatrzesienie kajakow i przystani kajakowych w okolicy ;-)

Aylin
- bawcie sie dobrze! Czekamy na zdjecia we wszystkich 4 kreacjach :-)

agaundpestka - sila probowalam i byly spazmy tak dlugo, dopoki nie pozwolilam mu zdjac :sorry2:Na Waszym miejscu podarlabym te lepy sasiadow na strzepy :wściekła/y:

Alijenka odpowiednie ubrania i zabawa bedzie udana :-)

Aylin udanej zabawy!!

Aronia, a jak myslisz co zrobilismy z tymi lepami.
Dodatkowo zostawilismy im tego ptaszka przyklejonego na stole.

Polaa imprezka dzisiaj ;-) wczoraj trzeba było się nagadac :-D

Aylin baw się dobrze!

Alijenka :-D u nas też pada tak dla pocieszenia :-p

Aurelce dalej ropieja oczka :'( musze jechać do lekarza. A myślałam że przeszło :-(

Aaaa i wczoraj zdjelismy jedna strone łóżeczka i spała w jednym miejscu a rano szczęśliwa że mogła sama wyjść :-D

Alijenka - oooo widzisz. Moja corka srednio co drugi dzien jest Wilczynie. Ja myslalam, zw Ty jeszcze w innym kierunku od Wrocka mieszkasz.

agaundpestka - brawo! terapia szokowa :growl: Moj m kiedys tez przelazil przez plot do sasiadow, bo im ptaszki dostaly sie pod siatke (majaca chronic jagody przed ptakami wlasnie) i nie mogly sie wydostac ale im na szczescie nic nie bylo - w koncu namiot z siatki to nie lep :sorry2:

Sunshine - mnie wcale nie pociesza, ze u Was pada, bo ten caly badziew bedzie potem szedl do nas :wściekła/y:Tak to jest, ze jak latem pogoda idzie z Rosji to lato jest piekne a jak od Was to syfiaste :no: Jak wiec tylko slysze, ze wiatr jest z polnocnego-zachodu to :growl: Oby sie corci szybko oko wygoilo!!!! :tak:

Polaa - ja bym mogla miec przez 9msc w roku po 25st :-) I do tego 1msc zimy, 1 wiosny i 1 jesieni ;-)15st to taka pasrzywa temperatura, ni to zimno ni goraco a jesli do tego pochmurnie i mokro to wogole ble :no: U nas tymczasem temperatura zjechala z godziny na godzine z 30 na 17, toz to szok dla organizmu :szok:

Witam :-)

Aronia, alijenka no to ja przeciwieństwo Was zupełne, fajnie jak jest ciepło, fajnie wyjechać na wakacje i mieć upały ale jak dla mnie góra miesiąc w roku :tak: Ja kocham zimę,uwielbiam :tak: Noo każdy jest inny ;-) Za to moi rodzice kochają lato, cały rok brązowi a matka to w największe upały leży na słońcu i kocha to, ja nie chociaż jak mieszkałam w Polsce to tez wiecznie byłam upalona bo siła rzeczy mnie opalilo goniąc po podwórku :-D A teraz tez mnie słonko łapie bo mam ciemna karnację ale uciekam przed nim.
A dzisiaj pada...

Aylin bawcie sie dobrze na weselu :-)

Sunshine biedna Aurelka :-( Oby szybko przeszło z tym okiem. Ach cos o ropiejacym oku to ja wiem...

Wojtek spi, mąż wziął Kubę i pojechali do GoKidsGo i mam święty spokój, o 16 jadę z chłopakami do fryzjera.

A w ogóle to nie wiem co robić, moja koleżanka z polski przylatuje do nas tzn do innych znajomych ale zadzwoniła do mnie i spytała czy mogłaby niby jako ja iść do lekarza i założyć sobie implant. U nas antykoncepcja za darmo wiec chce skorzystać. Ok, nie ma problemu ale ja tez nad myslalam, juz raz miałam wiec to maja w papierach, to jest na 3 lata a co z wyciagnieciem? Mówiła ze znowu przyleci jak cos i tutaj tez wyciągnie. Nawet jak ja bym nie zakładała to przeciez w tym czasie rożne mogą wyjść sytuacje, no mogę zajść w ciąże i iść do lekarza i co mam implant? Nie wiem D o robić. Mówiła mi ze w Polsce to koszt około 2 tysięcy, możliwe ze tyle?
z drugiej strony to naprawdę fajnie jak to tutaj jest za darmo ale mam mieszane uczucia....nie ze nie chce pomoc ald tak jak wspomniałam rożne rzeczy mogą wyjść a po drugie lekarz mnie kojarzy nasz rodzinny, moze iść do innego ale nie wiem co robić. Mam sie zastanowić i dać jej znac, wiadomo ze liczy ze sie zgodzę ale mówiłam jej to co wam pisze

Ostatnia edycja:
W nocy była mega burza z grzmotami i błyskawicami. Zamiast iść spać to siedziałam na ganku i podziwiałam:tak:

Niestety nam też pogoda popsuła plany na dziś. Niby ciepło ale pada co chwilę

Polaa oglądałaś taniec z gwiazdami do końca, kto wygrał?

Aga niektórzy ludzie są bezmyślni:no: biedne ptaszki

Alijenka może uda Wam się chociaż na trochę wyskoczyć na te Dni

Aylin udanej zabawy

Aronia Wy to macie atrakcje wkoło

Sunshine idźcie jak najszybciej do okulisty z oczkiem Aury

a właśnie, nadal większości z Was nie mam na fb. Jak któraś chętna to proszę o pv

Ostatnia edycja:
reklama
Polaa zycie jest czasem tak nieprzewidywalne ze ja bym sie nie zgodzila ... jesli cos takiego wyszloby na jaw bedziesz miec problemy a wyjsc na jaw moze bardzo latwo bo jak bedziesz miec skierowanie na jakis zabieg o takie rzeczy sie pyta ... chyba nawet przy cytologi, bedziesz chciala brac tabsy czy zastosowac inna forme antykoncepcji to co powiesz ? w ogole wdlg mnie taka prosba jest kompletnie nie na miejscu ... juz bym wolala poprosic o pozyczke na miejscu tej kolezanki niz zeby podszywac sie pod druga osobe i narazac kogos na klopoty bo to Ty je bedziesz miec w razie w. a nie ona... nie wiem jak dobra to kolezanka ale ja bym nawet przyjaciolce odmowila

Aga biedne ptaszki :(

Josie jak w domku ?

wsio bo jestem z dziecmi dzisiaj sama :)

ale czas zasuwa ... 4 miechy konczymy a za miesiac Nikos 2 lata

Ostatnia edycja:
Do góry