reklama
Aylin- u nas tez tort, muffinki, i przekaski cos w tym stylu, myslalam o malych pizzach wlasnej roboty ;-)
Zobacz załącznik 627133Zobacz załącznik 627134Zobacz załącznik 627135Zobacz załącznik 627136Zobacz załącznik 627137Zobacz załącznik 627138Zobacz załącznik 627139
Aaaaaa sunshine
alescie sie rozpisaly, dam rade poczytac dopiero w czasie drzemki, teraz tylko zwrokiem przelecialam
Aylin - ale ta jedna nie chce zdradzic, kiedy i jak moznaby sie spotkac![]()
Aronia bo ta jedna jeszcze planów nie ma
agaundpestka
Fanka BB :)
Sunshine super to wygląda
ja mam plan robić na działce więc muszę coś piknikowego wymyślić, ale szaszłyki owocowe to jakiś pomysł
za to dalej nie wiem czy tort ma być, ze śmieciarką, strażakiem samem czy koparką i traktorem, a może kotkiem
ma się te dylematy 

kasiekz
sunshine a wiesz że tam ani jednego psa a same koty
DD Dzięki za pomysły, zrobię te rożki z owocami i może paróweczki w cieście!!! Żeby to nie uciekło może wrzucić w jakiś wątek urodzinowy?
aylin powiem ci, że mam białą koronkową bawełnianą (żadnego szału) z zeszłego roku (była wówczas za duża) i chyba jej założę i w d...
Po obiedzie i tak ją do domu siostrze sprzedaję. Widzisz, masz więcej w głowie na 2-latka niż ja. Ja wiem tylko, że zrobię zupę bolognese lub meksykańską (wszyscy wszystko lubią), na drugie danie zero pomysłu. A u mnie urodziny będą rodzinne, więc od obiadu zaczniemy:/
alijenka hahah nawet nie wiedziałam z tym jabłkiem. P jak wypije sok jabłkowy to potem dwa dni kupy nie robi, bo ją zatwardza
aylin powiem ci, że mam białą koronkową bawełnianą (żadnego szału) z zeszłego roku (była wówczas za duża) i chyba jej założę i w d...
alijenka hahah nawet nie wiedziałam z tym jabłkiem. P jak wypije sok jabłkowy to potem dwa dni kupy nie robi, bo ją zatwardza
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Dobrze że ja robię grilla i nie mam problemu z menu 
Hmmmmm tak jakby małej przeszło, nie wiem o co kaman :-
-
-(, ale zrobiła się taką domatorką że nigdzie nie mogę się ruszyć, ciągnie do domu jak nie wiem co.
Wiecie co na jednym z forum na fb jest Pani co ma synka który nie ma jeszcze 5 miesięcy a waży 12 kg i ma 80 cm MASAKRA, i ma problem bo chłopak nie mieści się już w tym pierwszym foteliku samochodowym, a przecież jeszcze nie siedzi (zapewne długo nie będzie siedział) i nie może go przenieść do następnego fotelika. Boże jak można na to pozwolić, a i pisze że karmi go co 2 h i wypija po 90 mil mleka i mu mało

Hmmmmm tak jakby małej przeszło, nie wiem o co kaman :-
Wiecie co na jednym z forum na fb jest Pani co ma synka który nie ma jeszcze 5 miesięcy a waży 12 kg i ma 80 cm MASAKRA, i ma problem bo chłopak nie mieści się już w tym pierwszym foteliku samochodowym, a przecież jeszcze nie siedzi (zapewne długo nie będzie siedział) i nie może go przenieść do następnego fotelika. Boże jak można na to pozwolić, a i pisze że karmi go co 2 h i wypija po 90 mil mleka i mu mało
Ostatnia edycja:
andzia1980
Zawstydzacie mnie tymi wyszukanymi pomysłami na desery i dania na urodziny. Ja pewnie zrobie cos tradycyjnego.
Dzieci, oprócz moich i Oliego, nie bedzie, wiec deserków nie wymyslam.
Alijenka straszne, ale nie sadze,zeby matka tego dziecka chciała go utuczyć ;-) niewatpliwie ma problem. Co do fotelika, pzrykład z bloku obok - sasaidka dopiero w tamtym m-cu kupiła normalny fotelik dla córki z pazdziernika 2012, mała juz dawno wystawała z fotelika z obu stron
Moze juz pzreszła jakis skok i juz teraz tylko grzeczna bedzie
ale jak Ty wytrzynasz w domu całe dnie
;-)
Dzieci, oprócz moich i Oliego, nie bedzie, wiec deserków nie wymyslam.
Alijenka straszne, ale nie sadze,zeby matka tego dziecka chciała go utuczyć ;-) niewatpliwie ma problem. Co do fotelika, pzrykład z bloku obok - sasaidka dopiero w tamtym m-cu kupiła normalny fotelik dla córki z pazdziernika 2012, mała juz dawno wystawała z fotelika z obu stron
Moze juz pzreszła jakis skok i juz teraz tylko grzeczna bedzie

katrina115
Potrójna Mama
Niespodzianka I Papitkaaa - najlepsze zyczenia dla Tomaszka I Kubusia!!!! Sto latek!!!!
Sunshine6
Dodane :-) dorzucilam jeszcze kilka fotek, miedzy innymi slynne angielskie kanapeczki ;-)
Kasiek/Aylin- rozki kupuje w Aldi bez cukru ale sa i takie jak nazdjeciu tez
i nie moge sie zdecydowac czy rozek czy szaszlyk z tymi owocami 
zapytaj syna
Andzia- przy tradycyjnym menu wydaje mi sie duzo pracy a to to male przekaski to raz dwa :-)
Papitkaa- wszystkiego najlepszego dla Kubusia
:-)
Kasiek/Aylin- rozki kupuje w Aldi bez cukru ale sa i takie jak nazdjeciu tez

Sunshine super to wyglądaja mam plan robić na działce więc muszę coś piknikowego wymyślić, ale szaszłyki owocowe to jakiś pomysł
za to dalej nie wiem czy tort ma być, ze śmieciarką, strażakiem samem czy koparką i traktorem, a może kotkiem
ma się te dylematy
![]()
zapytaj syna

Andzia- przy tradycyjnym menu wydaje mi sie duzo pracy a to to male przekaski to raz dwa :-)
Papitkaa- wszystkiego najlepszego dla Kubusia

reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
andzia ona pisze że wiedziała o tym że on tak tyje i jej ludzie o tym mówili ale się za późno opamiętała hmmmmmmm także tak to wygląda, przecież 5 miesięczne dziecko nie powinno jeść już co 2 h
Papitka wszystkiego najlepszego dla Kubusia
Papitka wszystkiego najlepszego dla Kubusia