reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

alescie sie rozpisaly, dam rade poczytac dopiero w czasie drzemki, teraz tylko zwrokiem przelecialam

Aylin - ale ta jedna nie chce zdradzic, kiedy i jak moznaby sie spotkac :-p

reklama

Aaaaaa sunshine :) widze ze masz juz to rozpracowane :) Ale genialny jest pomysł z tymi owocami w rozkach. Prosty i zarazem efektowny :)

alescie sie rozpisaly, dam rade poczytac dopiero w czasie drzemki, teraz tylko zwrokiem przelecialam

Aylin - ale ta jedna nie chce zdradzic, kiedy i jak moznaby sie spotkac :-p

Aronia bo ta jedna jeszcze planów nie ma :p u nas tak zawsze. Ale nie martw się - bedzie to w pierwszy słoneczny dzień miedzy 15 a 20 czerwca :p

Sunshine super to wygląda :) ja mam plan robić na działce więc muszę coś piknikowego wymyślić, ale szaszłyki owocowe to jakiś pomysł :) za to dalej nie wiem czy tort ma być, ze śmieciarką, strażakiem samem czy koparką i traktorem, a może kotkiem :szok: ma się te dylematy :D

sunshine a wiesz że tam ani jednego psa a same koty:DDD Dzięki za pomysły, zrobię te rożki z owocami i może paróweczki w cieście!!! Żeby to nie uciekło może wrzucić w jakiś wątek urodzinowy?

aylin
powiem ci, że mam białą koronkową bawełnianą (żadnego szału) z zeszłego roku (była wówczas za duża) i chyba jej założę i w d...:D Po obiedzie i tak ją do domu siostrze sprzedaję. Widzisz, masz więcej w głowie na 2-latka niż ja. Ja wiem tylko, że zrobię zupę bolognese lub meksykańską (wszyscy wszystko lubią), na drugie danie zero pomysłu. A u mnie urodziny będą rodzinne, więc od obiadu zaczniemy:/

alijenka
hahah nawet nie wiedziałam z tym jabłkiem. P jak wypije sok jabłkowy to potem dwa dni kupy nie robi, bo ją zatwardza:D

Dobrze że ja robię grilla i nie mam problemu z menu :-D

Hmmmmm tak jakby małej przeszło, nie wiem o co kaman :-:)-:)-(, ale zrobiła się taką domatorką że nigdzie nie mogę się ruszyć, ciągnie do domu jak nie wiem co.

Wiecie co na jednym z forum na fb jest Pani co ma synka który nie ma jeszcze 5 miesięcy a waży 12 kg i ma 80 cm MASAKRA, i ma problem bo chłopak nie mieści się już w tym pierwszym foteliku samochodowym, a przecież jeszcze nie siedzi (zapewne długo nie będzie siedział) i nie może go przenieść do następnego fotelika. Boże jak można na to pozwolić, a i pisze że karmi go co 2 h i wypija po 90 mil mleka i mu mało

Ostatnia edycja:
Zawstydzacie mnie tymi wyszukanymi pomysłami na desery i dania na urodziny. Ja pewnie zrobie cos tradycyjnego.
Dzieci, oprócz moich i Oliego, nie bedzie, wiec deserków nie wymyslam.

Alijenka straszne, ale nie sadze,zeby matka tego dziecka chciała go utuczyć ;-) niewatpliwie ma problem. Co do fotelika, pzrykład z bloku obok - sasaidka dopiero w tamtym m-cu kupiła normalny fotelik dla córki z pazdziernika 2012, mała juz dawno wystawała z fotelika z obu stron :(
Moze juz pzreszła jakis skok i juz teraz tylko grzeczna bedzie :) ale jak Ty wytrzynasz w domu całe dnie:szok:;-)

Kasiek wrzuć przepis na te dwie zupy do watku. Lub mi na prv bo to moje klimaty:)

Sunshine a ty tez prosze bo mi ucieknie :) teraz jeszcze tylko te rozki cukrowe musze namierzyc

Dodane :-) dorzucilam jeszcze kilka fotek, miedzy innymi slynne angielskie kanapeczki ;-)

Kasiek/Aylin- rozki kupuje w Aldi bez cukru ale sa i takie jak nazdjeciu tez :tak: i nie moge sie zdecydowac czy rozek czy szaszlyk z tymi owocami :dry:

Sunshine super to wygląda :) ja mam plan robić na działce więc muszę coś piknikowego wymyślić, ale szaszłyki owocowe to jakiś pomysł :) za to dalej nie wiem czy tort ma być, ze śmieciarką, strażakiem samem czy koparką i traktorem, a może kotkiem :szok: ma się te dylematy :D

zapytaj syna :-p

Andzia- przy tradycyjnym menu wydaje mi sie duzo pracy a to to male przekaski to raz dwa :-)

Papitkaa- wszystkiego najlepszego dla Kubusia :tak::-)

reklama
andzia ona pisze że wiedziała o tym że on tak tyje i jej ludzie o tym mówili ale się za późno opamiętała hmmmmmmm także tak to wygląda, przecież 5 miesięczne dziecko nie powinno jeść już co 2 h

Papitka wszystkiego najlepszego dla Kubusia
kubu%C5%9B+puchatek+z+masy+cukrowej+(2).JPG

Do góry