reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej

U nas wczoraj wiało, padało, 10 st, i do tego M po anty, wiec dzień speziliśmy w domu. Przyjechali teściowie, to przynajmniej dzieci zadowolone :)

Aga- skoro przyjaciółka tak Cie przekonuje to musi jej zależeć :-) musisz jechać :)

Polaa- wspołczuje bólu głowy.
Mlodak - super torcik, Szymek zadowolony, a Twoej tłuszczyki to sie chyba z tyłu schowały :-p, bo zupełnie ich nie widać.

Niespodzianka -
Tomciu sto lat, wszystkiego najlepszego i duzo zdrowka
e-kartki-urodzinowe-2090s.jpg

Załączniki

• e-kartki-urodzinowe-2090s.jpg
    e-kartki-urodzinowe-2090s.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Ja juz nie spie od 6tej czyli od telefonu dziadka, ze babcie pogotowie zabralo :-( mamuska juz w szpitalu wiec czekamy na jakiea wiesci.

No i nie nadrobię was, bo brak czasu. Jeszcze nie poprałam wszystkiego a jutro wpada teściowa na dwa dni, a po niej M siora na dwa dni...grrrry.

młodak
super, że impreza udana, a tort cudny! Co to tidid? Kosiarka wypasiona! No i nawet zazdroszczę, że już masz to za sobą:p

josie P też je tylko samo ciasto naleśnikowe:) Mnie cyce 2 tyg. bolały.

alijenka
nie wiem co ci napisać, bo na spotkaniach to aniołek! Może faktycznie jak Aga pisze ona wyczuwa atmosferę?

aga skoro proponuje to warto skorzystać, możesz w zamian przywieść jej jakiś upominek. Choć rozumiem, że dziwnie się czujesz. No i najważniejsze - &&&&&&&&&& za BABCIĘ!!!

My mieliśmy jechać do zoo, ale P zasnęła o 10.00 i spała 3 godz., więc zrobiliśmy grilla z sąsiadami, a dzieciaki wariowały w ogrodzie do 20.30;-)

hej
u nas nic nowego, O. w szkole, K. w pracy a ja siedzę z młodym. Zaraz idziemy na zakupy, potem obiad i może popołudniu przejedziemy się rowerkami:-)

Aronia niezła jesteś z tym tłumaczeniem:tak: zazdroszcze pokazów lotniczych.

Josie fajnie, że z karmieniem coraz lepiej :) Jasiek pewnie przeszczęśliwy "myjąc naczynia"

Andzia kuzyn mieszka za granicą, przyjeżdżają 2/3 razy w roku więc za dużo okazji do spotkań nie ma. Stwierdziliśmy, że w D. urodziny pojedziemy i na dinozaury i do safarii:tak:

Młodak super, że imprezka udana:-) tort świetny. I ja też nigdzie nie widzę tego tłuszczyku..

Alijenka młoda pewnie odreagowuje w ten sposób Wasze zachowanie.Co do urlopu to może chociaż na weekend uda /Wam się gdzieś wyskoczyć, zawsze to już jakaś odskocznia;-)

Aga jak to nie wiesz co zrobić? jechać i się nie zastanawiać! Widać, że koleżance zależy na Waszym przyjeździe:tak:

Polaa ból przeszedł?

Wszystkiego najlepszego dla Tomeczka

1396873_187840044752483_161989593_o.jpg

Załączniki

• 1396873_187840044752483_161989593_o.jpg
    1396873_187840044752483_161989593_o.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry