aronia12
Fanka BB :)
aaaaaaaaaaaaaaaaa, wynalazlam najglosniejszy metal jaki znalazlam i zagluszam sobie w sluchawkach disco polo i techno, ktore ustawili nam pod domem 

Czy ktos widzial kiedys przedszkolaka sluchajacego techno????? Niedaleko nas urzadzili dzien dziecka. Tak sobie, zadnej rewelacji ale i tak tam spedzilismy sporo czasu, jest straz pozarna, pomoc techniczna, clown, stoiska do malowania, balony do zabawy, jakis teatrzyk, skalka do wspinaczki (z pokazami strazakow) i wszystko bylo ok. do godziny 16, o ktorej to do mikrofonu dorwal sie jakis prymityw z taka sila, ze nie wiem, ktore z dzieci wroci do domu bez uszkodzenia sluchu
A kiedy debil skonczyl wlaczyli... techno. Czy oni maja jedna szara komorke w mozgu? Tam sa same rodziny z malymi dziecmi. A glosniki ustawili miedzy domami i tak nakierowali, ze okolo 1000 mieszkancow nie moze funkcjonowac w swoich mieszkaniach
Dziec spi, wiec nie mozemy sie ewakuowac z chaty. M. probuje pisac jakies raporty, ja waruje pod telefonem, bo mam pomoc kolezance zalozyc subkonto amerykanskiego banku w niemieckiej filii, czyli czeka mnie tlumaczenie bankowego zargonu z rosyjskiego na niemiecki. Tylko jak ja mam to zrobic w takim huku????? 
W sluchawkach po rosyjku, w telefonie po niemiecku.... kiedy ja nie slysze nawet wlasnych mysli po polsku 

kasiekz - super, ze Wam sie podobalo! Z tymi biegunkami w Turcji to nie zadne mity ani zamierzchla przeszlosc, moi tesciowie byli miesiac przed Toba i zaliczyli 10-dniowa biegunke na 102
To zalezy od gminy, ich ujecia wody i stanu miejscowych wodociagow.
Niespodzianka - u nas padalo wczoraj przez pol dnia ale my wybylismy do innego miasta i przeszlo nam kolo nosa
Sunshine - udanej imprezy!
magnii - brawo, zycze dalszych postepow!
Aylin - super, ze juz lepiej!
I wiecej sie w tym huku skoncentowac nie moge...
Edek: cuda wianki!!!! Kolezanka na Bialorusi (sluchala wszystkiego przez skype i konsultowala ze mna po rosyjsku, wiec ja w sluchawkach przez caly czas rozmowy), konto amerykanskie, rejestrowane w Niemczech (wiec dzwonila do mnie Niemka i mi nawijala po niemiecku a ja wlaczylam telefon na glosnomowiacy i trzymalam przy mikrofonie - na jedno ucho wiec po niemiecku a na drugie po rosyjsku, pytania, ktorych nie zrozumiala tlumaczylam na zywo pisemnie na skypie na rosysjki a odpowiedzi tlumaczylam na niemiecki i podawalam je ustnie do telefonu), firma z siedziba w Luxemburgu z serwisem call center w Irlandii (kierunkowy byl z Irlandii)
Zeby nie bylo - wszystko legalne. To po prostu globalizacja 

kasiekz - super, ze Wam sie podobalo! Z tymi biegunkami w Turcji to nie zadne mity ani zamierzchla przeszlosc, moi tesciowie byli miesiac przed Toba i zaliczyli 10-dniowa biegunke na 102

Niespodzianka - u nas padalo wczoraj przez pol dnia ale my wybylismy do innego miasta i przeszlo nam kolo nosa

Sunshine - udanej imprezy!
magnii - brawo, zycze dalszych postepow!
Aylin - super, ze juz lepiej!
I wiecej sie w tym huku skoncentowac nie moge...

Edek: cuda wianki!!!! Kolezanka na Bialorusi (sluchala wszystkiego przez skype i konsultowala ze mna po rosyjsku, wiec ja w sluchawkach przez caly czas rozmowy), konto amerykanskie, rejestrowane w Niemczech (wiec dzwonila do mnie Niemka i mi nawijala po niemiecku a ja wlaczylam telefon na glosnomowiacy i trzymalam przy mikrofonie - na jedno ucho wiec po niemiecku a na drugie po rosyjsku, pytania, ktorych nie zrozumiala tlumaczylam na zywo pisemnie na skypie na rosysjki a odpowiedzi tlumaczylam na niemiecki i podawalam je ustnie do telefonu), firma z siedziba w Luxemburgu z serwisem call center w Irlandii (kierunkowy byl z Irlandii)

Ostatnia edycja: