reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

josie - mnie sutki goily sie dluuuugo, nie pamietam dokladnie ale chyba pol pologu, u Ciebie to i tak sprawnie idzie, zaraz bedzie dobrze :tak:

mlodak -. szacun!!!!! ja to len jestem w sprawach domowych :zawstydzona/y: Wkleisz zdjecie tortu? Z czego zrobilas czerwona polewe a z czego czarna? A z czego czulki?

alijenka
- a moze by Ci urlop pomogl? Nawet niewielki. Ale taki, zeby za Ciebie ugotowali, posprzatali i zeby pod nosem bylo tyle rozrywek, ze Niuska by byla zajeta a Twoim jedynym obowiazkiem by bylo zerkanie, czy wszystko ok ;-)

reklama
Witam :) my wczoraj cały dzień na działce, a dziś pojechaliśmy na miasto, bo koleżanka powiedziała, ze mają być atrakcje z okazji dnia dziecka i d... poza tłumem ludzi nic nie było, więc poszliśmy do ogrodu teatru lalek tam marnie, ale zawsze coś, ale najważniejsze było karuzela :D prezenty też dziś były, więc dziecko szczęśliwe :)

Młoda super, ze urodzinki udane i mama i synek szczęśliwi :) jeszcze tylko jakaś foteczka :)

Josie hehe dobrą zupkę dziecku przysadziłaś :D

Aronia u Was jak zwykle coś fajnego :)

Alijenka to w tym tygodniu musicie do nas przyjechać, a mała może tak odreagowuje jak słyszy, ze Wy na siebie "warczycie".

Kurcze nie wiem co zrobić :eek:moja przyjaciółka chce nam kupić bilety, żebyśmy do niej przyjechali na trochę, ale nie wiem czy powinnam się zgodzić, bo bardzo głupio mi z tym. Ona argumentuje, ze kasa dla niej nie problem, a jest sama z dala od Polski i byłaby szczęścliwa gdybyśmy z nia trochę pobyli.

alijenka - urlop rzecz swieta, nawet jesli na tydzien i tylko 30km od domu. Pomysl, ze to inwestycja we wlasne zdrowie i szczescie rodziny! :tak:Stan na uszach i zorganizuj cos! ;-)

agaundpestka - jesli tak mowi, to tak jest :-p Inaczej by Ci nie proponowala. Nie szukaj wiec wykretow, tylko jedz! Co jej po kasie, jesli czuje sie samotna? A tak bedziecie zadowolone obie a ona nie zbankrutuje :tak:

Taaa, powysylam wszystkie na urlopy a potem bede biadolic, ze na bb pusto ;-)

A oto i szanowny Jubilat z tortem:
tort.jpg
Z kosiarką:
DSC_1444.jpg
Aronia, niestety tortu nie robiłam sama. Miałam taki zamiar, ale jednak K nie miał szansy na urlop i bym się zwyczajnie nie wyrobiła bo pracował w tym tygodniu do 22.
Na FB ViolaPop z naszego forum dała namiary na dziewczynę, która robi takie cuda. Ponieważ teraz na razie ćwiczy to robi po kosztach. Wyszedł super w smaku i z truskawkami jeszcze był więc ja zachwycona na maksa byłam. I jeszcze w ramach promocji muffiny strzeliła. Te pod spodem bez ozdób są mojego dzieła, ale nie ma się czym chwalić:
muffinki.JPG

Załączniki

• tort.jpg
    tort.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 72
  • muffinki.JPG
    muffinki.JPG
    105,1 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC_1444.jpg
    DSC_1444.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 64
Wybaczcie nie mogę edytować.

alijenka mała na bank odbiera Wasze negatywne emocje. Ja powoli uczę się mocno hamować przy Szymku bo potem mam masakrę w domu.
Powinniście o tym pomyśleć bo to niczemu dobremu nie służy niestety.
Pamiętaj o mojej propozycji.....

Aga nie zastanawiaj się i jedź!!!!!

edek
tu lepiej widoczna biedra jest (i moje tłuszcze też):
DSC_1454.jpg

Załączniki

• DSC_1454.jpg
    DSC_1454.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Hej,

Wpadłam tylko życzyć wszystkim Dzieciaczkom wszystkiego najlepszego, dużo zdrowka, uśmiechu na buziakach każdego dnia i szczęśliwego dzieciństwa :-)

Nic więcej nie napisze, głowa mi zaraz odpadnie, byliśmy cały dzień w parku rozrywki (krolestwo guliwera), było swietnie ale pod koniec rozbiolala mnie głowa i do teraz cierpię :-( Mąż już w pracy, Kuba wraca jutro po tygodniu przerwy do przedszkola wiec wszystko wraca do normy...mam nadzieje, ze mi do rana przejdzie.

mlodak super tort :-) A Jubilat jaki przystojniak :-)

Aga jedz tak jak piszą dziewczyny :tak:

mlodak - jubilat pierwsza klasa, biedra super a tluszczu nie widze :-p Ja to jestem bez pomyslunku w kwestii imprez urodzinowych :zawstydzona/y:

polaa - oby bol glowy szybko Ci przeszedl! Kraina Guliwera brzmi swietnie :-)

reklama
Do góry