Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zdjec wyszlo 14 ale nie mam narazie czasu by je zmniejszyc 
W roznym stadium i roznych gatunkow
I to wcale nie musi by tak, ze kleszcz krazy cala dobe po ciele. Rownie dobrze moze wbic sie juz po godzinie. W zaleznosci od wybrednosci delikwenta. Takze te kilkanascie godzin to raczej maksimum jak srednia. Kleszcz jak ma do wyboru zwierza lub czlowieka, woli na ogol jednak zwierza ;-)dla mnie nie nudnowato bo ganiałam tysiaca - dzieciaki tez chyba zadowolone a czkolada pyszna.wpadam tylko na chwilke
Aylin - jak tam manufaktura? Przypuszczam, ze organizacyjnie bez trudnosci, bo do mnie nie dzwonili z pytaniem, gdzie Wy albo kto Wy ;-) Ale napisz, czy Ci sie podobalo, czy bylo (jak przypuszczalam) jednak nudnowato?Zdjec wyszlo 14 ale nie mam narazie czasu by je zmniejszyc
![]()
Kasienka wspolczuje tej bakterii, nie doczytalam dokladnie ale mam nadzieje ze jak juz wiadomo co to to jakos sara w koncu wyjdzie z kataru. Dzis kupilam uzywana elastyczna chuste wiec jak przyjdzie to zobacze czy nam pomoze, mam nadzieje ze franek polubia ty chustowalas nikosia z tego co pamietam?
Dostałam tą pracę![]()
!!!! W środę mam się stawić w sprawie uzgodnienia konkretów. Byłam w żłobku, gadałam z mamą kierowniczki, która zajmuje się rekrutacją, miejsce dla Gabi zaklepałam. Ucieszyła się, że G pochodzi z muzykalnej rodziny, bo oni mają chór, duźo zajec muzycznych i nagrali płytę z piosenkami z jasełek
chętnie angażują rodziców do śpiewania
![]()
Noooooo.....to mam już stresa przed tym wszystkim !!!!