reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dawno nie bulo o zakupach choc widze ze aylin cos poszalala standardowo:) to napisze od siebie ze bylam w kappahl bo dzis i jutro z karta jest dodatkowe 50% od przeceny. Nakupilam jasiowi koszulek po 10zl a sobie dwie bluzki za 20 i 30zl:) takie z latwym dostepem do cycka. Ogolnie masakra troche u mnie bo w nic sie nie mieszcze, niby 6 kilo mi zostalo po ciazy ale to wszystko w udach i dup.ie chyba bo spodnie sprzed to zaciagam na kolana tylko.... No i brzuch mi wystaje tragicznie znowu, jak w 3 miesiacu, ale z tym juz nic nie zrobie bo musze miec miesnie zoperowane:/ wiec na wyprzedazach sie zaopatrzylam w luzne bluzki i spodnie na gumce.... Kupilam szorty dzinsowe to musialam wziac 38 boyfriend cut zeby je w ogole naciagnac!!! Nic to ze nogawy szerokie....

Witam :) u nas jakoś leci dzień za dniem :) większość chodzimy w majtkach, ale ja chyba słabo konsekwentna, bo mamy sporooo wpadek :) dziś cały dzień na działce i jutro w większości pewnie też, o kaapahl kusi :D no i trochę nam smutno, ze wakacje, a my w domu siedzimy :(

Witam :-)
Ale tutaj cisza, szok.
U nas dzisiaj pada ale w sumie dobrze bo gorąco prze ostatni tydzień tak było, ze sie wytrzymać nie dało. W piątek tylko troche chłodniej. Siedzimy w domu.

Maćku czekamy na zdjęcie Małej :) odezwij sie do nas, napisz jak sie czujesz :)

u mnie dzis spokoj, maly duzo spi a wiekszy pojechal z tata na piknik w plener:tak:
mlodak widze ze na wakacje jedziecie, przyjemnosci kochana! oby szymek dal wypoczac :)

aga mi tez tak szkoda lata bo nie dosc ze nie wyjezdzam to prawie z domu nie wychodze, z frankiem spacer maks 2h bo juz glodny, wcale tego lata nie czuje na razie!

reklama
Hej, na kappahla czasu mi dizs na szczeście nie starczylo. A w carry sa ale od rozmiaru 98 dopiero :)

A Macku sie nie moze zalogować na forum. Wic pewnie odezwie sie jak wróci do domu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry