reklama

Czerwiec 2012

Hej,

Od nowa u nas super pogoda wiec chłopaki siedzą w ogrodzie i sie kłócą, no mam dość. Kuba mowi do Wojtka "masz mnie słuchać. Jestem starszy" a Wojtek drze sie "nieeee" i tak w kółko. Teraz skaczą na trampolinie. I jeden przez drugiego robią sobie na zlosc. Wyjątkowo ten dzien sie zle zaczął.

aliejenka trzymam kciuki za kuzynke i dziecko.

reklama
polaa katrina rozumiem was doskonale choć P jeszcze rodzeństwa nie ma. Pisałam tu niejednokrotnie, że mam dość jak się z sąsiadki córą kłócą. Na szczęście teraz są na wakacjach, a zaraz się wyprowadzają:D Nie ma to jak w spokoju usiąść na dworze i wypić kawę a dziecko samo grzecznie się bawi.

Właśnie skosiłam trawę;) P w tym czasie niańczyła żabę:)

kasiek tak wiedziała o tej bakterii bo już 2 razy leżała w szpitalu pod kroplówka na antybiotyku przez to i właśnie za drugim razem genialni lekarze dopiero sprawdzili jej wody płodowe bo skurczy dostała i się okazało że miała gdzieś przeciek i mały się zaraził

polaa moja jest dziś strasznie niegrzeczna, dopiero połowa dnia, a ona już dostała klapsa a teraz ma karę i siedzi w swoim pokoju normalnie już nie wiem jak mam do niej mówić

Kasiak kloca nie kolca :) maja towarzystwo :P a to dobra rzecz dla dziecka :)

Polaa Katrina kloca ale kochaja sie wzajemnie :P

Alijenka moj tez niedobry bo nie ma sie gdzie wyszalec jak nie chodzi do zlobka :| a tu jeszcze drugie trzeba ogarnac ... ano i zdrowka dla tego okruszka i Twojej kuzynki ... piorunstwo :|

u nas wciaz katar ... zobaczymy w czwartek co bedzie bo szczepienie znowu przelozone ... grrrrrrr

a tu moje bobki

Zobacz załącznik 634147Zobacz załącznik 634148

Ostatnia edycja:
a my chorzy :wściekła/y: I to jakas dziwna choroba, bo nie dosc, ze katar i bol gardla to jeszcze... bezsennosc. I u mnie i u dziecia i to nawet , kiedy nos wolny :wściekła/y: W sobote bylismy na festynie country (wioska indianska dla dzieci, przebierancy w stylu dzikiego zachodu, dziec poglaskal zywego szopa a ja wygralam konkurs w puszczaniu lodek - pokonalam facetow, moja najdalej poplynela :-p ) i tam juz czulam, ze nas cos bierze a w niedziele juz full program przeziebieniowy. W lipcu, no kto to widzial :angry: Pogoda w miare a ma byc piekna a my (tj. glownie ja) na lezaco. Nic sie nie chce, glowa boli, nos zatkany, glosu brak - tak to sie u mnie ma. Dziec ma wiecej energii i domaga sie wychodzenia na dwor. Jedyna atrakcja wczoraj byly fajerwerki (widzoczne z okna) ;-)

W piatek mnie za to przytkalo, bo odkrylam u dziecia piatke :-) I to nie jakies tam czubki ale w pelni wyrosnieta :szok: Czekalam na nia juz od dluzszego czasu i nic a nic a tu nagle caly zab wyrosl :-) No i mowi coraz wiecej zdan, madraluje i sie przekomarza :-) Wyglada to na skok rozwojowy. Wczoraj sklecil pierwsze trudne fonetycznie i calkowicie poprawne gramatycznie zdanie (odmienione). Bylabym happy, gdyby nie to przeziebienie, bo nawet pogadac z nim teraz nie moge :no:

Kasienka ale piękne rodzeństwo :-):-):-), słodziutko :-):-)

aronia zdrówka Wam życzę, ja też kaszlę i nie wiem skąd :-(:-(, no i gratki piątki :-)

kasiek
no to wstępnie na piątek jesteśmy umówione tylko czy Adze pasi ????? mam nadzieję że mi kaszel do tej pory przejdzie

reklama
Kłócą sie strasznie a jednocześnie kochają :-D
Gdy krzyknę np. Na Wojtka to Kuba od razu "nie krzycz na mojego brata, on jest kochany". A dzisiaj mu powiedział w piaskownicy "wszystko niszczysz. Od dzisiaj nie jesteś juz moim bratem" :szok: "Mamo juz nie mam brata, denerwuje mnie":-D

Albo taka sytuacja, moj ostatnio mówił dziesięć razy do wojtka "nie ruszaj kolumny" aż Wojtek osłonke ściągnął i uciekł wiec moj za nim, chwycił go za rękę i powiedział "jeszcze raz to dostaniesz" a obrońca Kuba "nie masz prawa go bić" :-D

Aronia zdrowka dla Was
Kasienka kochane dzieciaki :-)

Tutaj widać, ze mimo wszystko Kuba kocha brata :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 49

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry