polaa
Mamusia Kubusia&Wojtusia
Hej,
Od nowa u nas super pogoda wiec chłopaki siedzą w ogrodzie i sie kłócą, no mam dość. Kuba mowi do Wojtka "masz mnie słuchać. Jestem starszy" a Wojtek drze sie "nieeee" i tak w kółko. Teraz skaczą na trampolinie. I jeden przez drugiego robią sobie na zlosc. Wyjątkowo ten dzien sie zle zaczął.
aliejenka trzymam kciuki za kuzynke i dziecko.
Od nowa u nas super pogoda wiec chłopaki siedzą w ogrodzie i sie kłócą, no mam dość. Kuba mowi do Wojtka "masz mnie słuchać. Jestem starszy" a Wojtek drze sie "nieeee" i tak w kółko. Teraz skaczą na trampolinie. I jeden przez drugiego robią sobie na zlosc. Wyjątkowo ten dzien sie zle zaczął.
aliejenka trzymam kciuki za kuzynke i dziecko.
I to jakas dziwna choroba, bo nie dosc, ze katar i bol gardla to jeszcze... bezsennosc. I u mnie i u dziecia i to nawet , kiedy nos wolny
) i tam juz czulam, ze nas cos bierze a w niedziele juz full program przeziebieniowy. W lipcu, no kto to widzial
Pogoda w miare a ma byc piekna a my (tj. glownie ja) na lezaco. Nic sie nie chce, glowa boli, nos zatkany, glosu brak - tak to sie u mnie ma. Dziec ma wiecej energii i domaga sie wychodzenia na dwor. Jedyna atrakcja wczoraj byly fajerwerki (widzoczne z okna) ;-)
Czekalam na nia juz od dluzszego czasu i nic a nic a tu nagle caly zab wyrosl :-) No i mowi coraz wiecej zdan, madraluje i sie przekomarza :-) Wyglada to na skok rozwojowy. Wczoraj sklecil pierwsze trudne fonetycznie i calkowicie poprawne gramatycznie zdanie (odmienione). Bylabym happy, gdyby nie to przeziebienie, bo nawet pogadac z nim teraz nie moge