reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witamy :)
Moni super, ze załapuje :) wychodzi tylko, ze ja z moim walczę drugi tydzień i .......

Kasiek, ale Cię nosi, może odpoczęłabyś trochę :p

Josie pewnie jeszcze trochę jak Franek będzie wyżej leżał to będą mu się spacerki podobać :)

A z wyjazdu bardzo się cieszę :) i opłacało się w Berlinie mieć zawsze dom pełen ludzi :D bo teraz Wszyscy zapraszają :)

reklama
hejka

aylin tylko moja mama postanowiła kupić 'porządny' materac, bo przecież wysoko najlepiej się śpi (jej), więc mam materac 20cm;D Jeszcze M musi tą barierkę ochronną zamontować.
Młoda już miśki ułożyła i wypróbowała;)
Zobacz załącznik 634276Zobacz załącznik 634278
Fajne łózeczko, w ogóle fajny pokoik. Nasz cały czas w powijakach.
hmmm ja też mam przewidziany materac 20 cm. Ale to mój stolarz innego nie brał pod uwagę.

Witamy :)
Moni super, ze załapuje :) wychodzi tylko, ze ja z moim walczę drugi tydzień i .......
nie tylko ty. Dlatego sie nie chwale bo nie ma czym. W jeden dzien łapie, super biegnie do nocnika bądz toalety, a na drugi 10 par majtek obsikanych i wmieszkaniu jedzie moczem.... zanim wszystko popiore.

Dziewczyny trzymac kciuki. Dzis przyjaiółke moja w krakwoie na uniwersytecki przyjeli - skierowanie do porodu. Potem jej małego na prokocim maja wziąć - operacja serca. Wiec prosze o kciuki aby wszystko sie udało.

dzień doberek!

Rysica kciuki za tatę!

Aylin i za twoją koleżankę i jej maluszka!

Aga super, że jedziecie na wakacje :yes:

Kasiek oj nosi cię, nosi ;-) pokoik cudny!

my dzisiaj się wybieramy na wycieczkę rowerową z moimi koleżankami i ich córkami na takie jakby ranczo :) mam nadzieję, że dam radę tyle km na rowerze zrobić ;-)

Moja damesa obszczała mi narożnik (materiał sztruks, więc niełatwa do wytarcia skóra). Wyprałam od razu z olejkiem lawendowym, ale i tak wali w całym pokoju. Jak spytałam dlaczego to odpowiedziała: - Nie wiem. Dziś gorąco to jeszcze raz muszę prać.

aylin
a ja miałam wcześniej materac 11cm i miał zostać jeszcze kilka lat;D Ale moja mama stwierdziła, że P nie będzie spała na samej gąbce i wzięła go dla psa do budy (tj. obcięła trochę i zszyła):D Ale jest OK. Teraz muszę kupić prześcieradło i po wakacjach młoda wyfruwa do swojego pokoju:p

Jutro mam wizytę u gina. Mega się stresuje, bo nie mam żadnych ciążowych objawów poza brzuchem mimo, że dopiero 13tc. Każdy już gratuluje, bo widzi wypięcie.

Witam :-)

agaundpestka no tylko, że to tak hop siup nie jest, bo my go odpieluchowujemy już drugi tydzień z tym że to tak mało konsekwentnie było a teraz to już po całości, matka się za niego wzięła . Dzisiaj na razie jedna wpadka, ale na pewno to nie pierwsza i ostatnia. No kurde musi kiedyś załapać. Z tym, że on nie chce usiąść na nocnik, on chce sikać jak tata czyli na stojaka.

Aylin mój biega bez majtek, bo ciepło a ja nie nadążałam wczoraj prać, więc dzisiaj puściłam go bez i z gołym tyłeczkiem sobie lata.&&& za przyjaciółkę.

Rysica &&& za tatusia

Maćku gratulacje! Nie wiem czemu dopiero teraz to zobaczyłam.

Dzisiaj mój T. w końcu wraca i 6 dni będziemy razem :-) Przeleci, ani się człowiek nie obejrzy :-/

mooni a co twój tak wyjeżdża co jakiś czas jak u alijenki? Spox, w końcu załapie z siusianiem. U mnie poszło gładko i nie używamy pampersów, ale jak widać zdarzają się wpadki. Sąsiadka zaś miała z tym problem (a młoda prawie 3 lata). W końcu kupiła 2szt. tych majtek co nie przeciekają, ale dziecko ma mokro jak nasika. Nie pamiętam nazwy. Teraz ciepło to dziecko tylko w tym latało i jak nasikało to chciało ściągnąć, bo było mokro i niewygodnie. I potem zaczęła ściągać te majtki aż mała zrozumiała. Mówi, że jej pomogły w 100%.

I dumna posiadaczka wózka. W końcu przyszedł. Większość ma cienkie rurki i takie poluzowały się sąsiadce i jest przekrzywiony więc szukałam czegoś porządnego. No i rzecz najważniejsza, że większość 2w1 ma osobno gondole i osobno spacerówę i musiałabym jedno z dwóch gdzieś trzymać (a miejsca brak), więc wybrałam ten, bo tu gondola przerabia się na spacerówę;)
20140716_101620.jpg

Załączniki

• 20140716_101620.jpg
    20140716_101620.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 54
kasiekz a mój to tylko na weekendy teraz wracał bo firma gdzie pracuje załapała pracę w Warszawie. Ale niby już kończą i będzie znowu robił na miejscu tzn 30 km od domu w Opolu. Ale wieczorami przynajmniej będzie z nami.Szymek tylko tatuś, tatuś :-/
Wózek bardzo fajny :-) Wiem, że jedne dzieci szybciej, drugie wolniej się odpieluchowują. Jakoś to pójdzie jeszcze 1,5 miesiąca wakacji więc opanujemy. Trzeba korzystać, jak jest ciepło bo zimą ciężej będzie.

Ostatnia edycja:
reklama
my dzisiaj się wybieramy na wycieczkę rowerową z moimi koleżankami i ich córkami na takie jakby ranczo :) mam nadzieję, że dam radę tyle km na rowerze zrobić ;-)
Dasz radę :) szkoda, ze ja nie mam kompana do wspólne jazdy.

Witam :-)

agaundpestka no tylko, że to tak hop siup nie jest, bo my go odpieluchowujemy już drugi tydzień z tym że to tak mało konsekwentnie było a teraz to już po całości, matka się za niego wzięła . Dzisiaj na razie jedna wpadka, ale na pewno to nie pierwsza i ostatnia. No kurde musi kiedyś załapać. Z tym, że on nie chce usiąść na nocnik, on chce sikać jak tata czyli na stojaka.
Ja też już drugi tydzień walczę i dziad mały nie woła :D żałuje, ze nie wykorzystałam sytuacji pare miesięcy wcześnie. No nic wczoraj chyba 8par spodni zasikanych, a dziś póki co jedna wpadka. On siada na nocnik jak a mu mówie, a najlepiej jak ja mówię, ze idę siku to on krzyczy, ze ja nie i on biegnie szybko :D

Jaki Polcia ma fajny wózek :) mój ostatnio nie rozstaje się z wózkiem, kapeluszem lub rowerkiem :D

Do góry