Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
skarpetki zluszczajace??![]()
aylin hahaha, te skarpetki kupili chyba wszyscy dookoła mnie, mama, sąsiadka jedna i druga oraz wczoraj koleżanka dzwoni i mówi, że siedzi z kawką i skarpetkami złuszczającymi!Daj znać jaki efekt!
) Obawiam sie, ze karnego by nie zrozumiala i jeszcze by sie ucieszyla
Pytam sie go wczoraj "chcesz siusiu?" odpowiada, ze nie po czym idzie pod kanape i slysze jak sie leje
Pozniej mu mowie "teraz masz normalne majteczki i trzeba robic siusiu na nocnik" zmarszczyl tylko czolo i powiedzial "nieeee".chustuje. Ja zaluje, ze nie mialam chusty. Chociaz nauka wiazania tez chyba nie jest taka prosta? Gratki dla Jasia - juz ladnie mowi
Aylin zdrowka zycze. Dziwne, ze przy anginie Cienie boli. Ja zawsze umieralam dopoki anty nie zaczal dzialac.
Ciekawa jestem efektow tych skarpet. Jak beda dzialac to daj znac, zatrudnie ciocie zeby mi kupila
Postepy w sikaniu na nocnik sa takie, ze ma juz ulubione miejsceKolo kanapy na podloge
Pytam sie go wczoraj "chcesz siusiu?" odpowiada, ze nie po czym idzie pod kanape i slysze jak sie leje
Pozniej mu mowie "teraz masz normalne majteczki i trzeba robic siusiu na nocnik" zmarszczyl tylko czolo i powiedzial "nieeee".
hehe i ty mówisz ze objawów ciązowycj nie maszA tu jak nic, pierwszy, skleroza
No i dziewczeta w zwiazku z nieplanowanym moim urlopem (babcia na rajd rowerowy jedzie) jade na kilka dni do radawysamotna matka z dzidzią
![]()