kasiekz
Fanka BB :)
andzia witaj! Super, że urlop w ruchu i lesie. Mój M byłby wniebowzięty, bo ja zaś wolałabym leżenie plackiem cały dzień
Szybkiego zaklimtyzowania się w pracy!
asik i super, zazdroszczę takiej miejscówy! Udanego spotkanka z Iwon
kasia.natka P też ma samochody, uwielbia nimi jeździć, ale jak ciuch w auta to nie dla niej, no ale koło do pływania?! I nie wiem skąd to wzięła, że jak coś w auta to chłopczyka
O grzybki, sama wybrałabym się
My wróciłyśmy z Ikea i Castoramy. No więc idę malować P domek
asik i super, zazdroszczę takiej miejscówy! Udanego spotkanka z Iwon
kasia.natka P też ma samochody, uwielbia nimi jeździć, ale jak ciuch w auta to nie dla niej, no ale koło do pływania?! I nie wiem skąd to wzięła, że jak coś w auta to chłopczyka
My wróciłyśmy z Ikea i Castoramy. No więc idę malować P domek
Oblałam wodą, ale już się wbiła, trzepałam ręką i nic. Musiałam wyrwać, potem zębami wyciągnąć żądło i szybko do domu. Wylałam jej ocet na nogę, nasmarowałam cebulą, a teraz biedna usnęła i posmarowałam fenistilem i owinęłam ścierką z octu:/ Biedactwo. A panikuję, bo jak moja siora miała 3 lata to musiałam pędzić z nią do szpitala. Ugryzła ją w tym samym miejscu osa, noga zrobiła się jak balon i twarda - alergia i dostała zastrzyk. Teraz też przerażona tym obserwuję młodą. 
i pamiętajcie - w żadnym wypadku nie próbujcie zmywać tego wodą!!!!!!!!!!!! rozmywa się po wszystkim i od razu zasycha... a najgorsze, że zmywacz do paznokci na dnie butelki tylko się został, na szczęście tata w pocie czoła w zatłoczonej biedronce znalazł produkt na półce i przeczekawszy kilometrową kolejkę - zakupił