reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ciezko jest sie wdrozyc po tak dlugiej przerwie :zawstydzona/y::sorry2:

Rysica- i tu tez napisze, bardzo wspolczuje straty ale tak jak piszesz, masz dzieciaki i one pomoga Ci przez to przejsc, a tate juz nic nie boli! Tule mocno :-*

Kasiek- dobrze, ze z dzidzia dobrze, lez i wypoczywaj, Poli i tatusiowi dobrze zrobi spedzenie ze soba troche wiecej czasu ,;-) informuj nas i &&&&& zebys szybciej wyszla :tak:

Wpadam tylko na chwilkę.
U nas przygotowania do wyjazdu pełna arą. Ruszamy dzisiaj popołudniu. Oj aż drżę na samą myśl.....

Kasiek trzymaj się. Będzie dobrze. Dbaj teraz o siebie i dzidzie.

Miłego weekendu dziewczęta.

Czyzbys sie do PL wybierala? sorki ale nie jestem na biezaco :zawstydzona/y: Udanego wypadu :-)

Ja tylko wpadam dac znac ze pogoda na weekend nam dopisuje a mlody lata głównie bez pampera ;)

Dziewczyny współczuję wam tej ospy :(

Miłego weekendu! !!!!!!!!

Ty balowiczko! :-) i byc moze juz nie dlugo Sergi sie odpielu****e na dobre &&&& :-)

Niespodziana- ale Wam dobrze, takie lato a Wy mieszkacie nad morzem (jestem zazdrosna ;-))

Aylin- ale Wam fajnie z tymi koncertami.

Asik- ale z Ciebie dobra zona!!! :-)

Josie- Franek jest boski i taki smieszek! super, ze powowi dochodzicie to rutyny, powinno byc latwiej, a Jasiu jak slicznie sie bratem opiekuje! :-) i jak ladnie juz mowi!

Mooni- moje Perla tez placze jak chce kupke i mowi, ze boli ale zatwardzenia nie ma tylko boi sie ja wycisnac, wiec moze to taki okres teraz? a on robi w papersa czy juz na nocnik? moze sprobuj na rozne sposoby (toaleta, nocnik, na trawke?) Na Aure dziala jak jej brzuszek masuje kiedy jest na toalecie.

My w czwartek idziemy do specjalisty z Aury dupka i dzis biedna siedziala na toalecie i nie mogla sie zalatwic i mowic do taty ze musi isc do Doktora :-D moja mala madrala :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Laski u mnie okazalo sie ze to nie krwiak a jedynie naczynko peklo z wysilku/dzwigania. Hurrra! Szyjka juz zamknieta i dluga;-) Zostaje tu az skoncze plamic (na brazowo bo sie oczyszcza). Najwczesniej przewiduja czw-pt. Cholernie tesknie za Polusia. Ona beze mnie daje rade ale ja bez niej slabo:/

Aylin mam pytanie do twego kadrowego:) Od czw 31.07 mam byc w pracy. Mialam przyniesc l4 od gina no ale jestem w szpitalu i dostane stad zwolnienie. Czy nie bedzie problemem ze zaniose im L4 od dnia przyjscia do szpitala (czyli od 26.07)? Czy musze miec wystawione dopiero od czwartku?

Kasiek super wieści aczkolwiek nie omieszkam przypomnieć, że cię upominałam :sorry2: z tego co się orientuję, to zwolnienie ze szpitala jest ważniejsze

Mooni Sunshine to chyba tak jest z tą kupką, że dla dzieci to dziwne doświadczenie, bo S też nieraz zareaguje na wychodzącą kupę zatrzymaniem jej w środku;-)

Sunshine czyli wróciłaś na dobre?:happy2:

Aylin mam pytanie do twego kadrowego:) Od czw 31.07 mam byc w pracy. Mialam przyniesc l4 od gina no ale jestem w szpitalu i dostane stad zwolnienie. Czy nie bedzie problemem ze zaniose im L4 od dnia przyjscia do szpitala (czyli od 26.07)? Czy musze miec wystawione dopiero od czwartku?

Szpitalne od kiedy jesteś w szpitalu - a nawet przy wypisie nich ci na miesiac wystawia (czy tam do kolejnej wizyty. I masz z głowy

Zaza jakie upomnienie?:p

Aylin dzieki bo ja nerwus i juz przezywalam ze beda jakies problemy! Jestes jak zawsze niezastapiona:***

Sunshine powodzenia u lekarza z Aurelka

Josie super ze Jas kocha malego i jest opiekunczy

Sciskam was!

Kasiek super juz dobrze. Mam nadzieje że już nie będziesz tak szaleć. Kciuki za szybkie wyjście.

Rysica wyrazy współczucia

Zaza super ze weekend udany. Czeskie piwko? Hmmm podziel się

Asik jak Damian? w takie upały pewnie nie jest lekko.

Moi chłopcy u babci się dorabiają. Adi jeszcze na anty. Jadę dziś na kontrolę, bo Mati mówi ze go nadal coś w buzi boli.

Mooni z kupka nie pomogę, bo u nas zawsze bez problemu.

Sunshine witaj. Odpoczelas trochę? jak urządzanie domu? Powodzenia u lekarza. Daj znać co powiedział.

Witam,

Kasiek cieszę sie, ze wszystko w porządku. Nie mogło byc inaczej ;)

Sunshine ale mądra Aurelka :-)

Andzia wspolczuje tych chorób i antybiotyków, szok.

Josie fajnie, ze Jaś taki opiekuńczy.

dziekuje Wam za zyczenia na fb. No cóż człowiek znów o rok starszy :)

reklama
Do góry