• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kasiek wszystko bedzie dobrZe! Fajnie ze tatus sie pola zajmie nie bedzie jej smutno na pewno

Rysica przykro mi...

U mnie coraz lepiej oby nie zapeszyc tylko. Wylania sie w koncu jakis harmonogram dnia, w miare da sie zaplanowac cos no i poznajemy sie coraz lepiej. Franek przepieknie sie usmiecha i gada jak najety jak sie nad nim stoi:) jas go uwielbia, rano zawsze przybiega i musi go poglaskac, czasem musze ich samych w pokoju zostawic na chwilke to slysze jak mowi "nie plać dzidziusiu mama tam idzie na dol, mama da am mniam mniam" albo "patrz dzidzius to auto" takie pogawedki:) jesli jest zazdrosny to na razie tego nie ujawnia w zAden sposob

Jas w koncu uzywa czasownikow. Najbardziej irytujace jest jak w kolko slysze od rana do wieczora "jas chce to jas chce to!" Cokolwiek mam w rekach on to chce. Masakra

Rysica przykro mi...

Kasiek fajnie, że mąz zajmie się Polą. Wiem, że tęsknisz ale musisz teraz zadbać się o tą małą fasolkę, będzie dobrze!

Aylin fajnie, że Tysi podobał się festiwal

Josie super, że u Was coraz lepiej. Świetnie, że Jaś tak się troszczy o braciszka

Kończę robić mężusiowi rosołek na kaca;-) popił wczoraj na imieninach mamy. Dzieciaki się ładnie razem bawią a ja siedzę na bb

Kasiek o kurcze, lez, wypoczywaj, mam nadzieje, ze juz wsjo przeszlo. Wspolczuje rozstania z Pola, oby szybko zlecialo. Usciski.

Rysica wyrazy wspolczujcia, przykro mi.

Josie fajnie, ze dochodzicie ze wszystkim do ladu. Super, ze chlopaki sie dogaduja i Janek jest takim dzielnym starszym bratem :)

Asik u nas tez dzisiaj rosol. Tyle, ze nikt kaca nie ma ;)

hej

wypad na weekend w moje rodzinne strony niezwykle udany :) odwiedziłam wiele miejscówek z dzieciństwa, zrobiłam zapas czeskiego piwa, a Sergiusz najlepiej zapewne wspomina 2godzinną przejażdżkę autobusami MPK, bo my z takiej wiochy, że autobusów tu nie ma :-p

Rysica ogromnie mi przykro z powodu twojego taty...

Kasiek super, że już lepiej, zaciskam kciuki, żeby pobyt trwał krócej niż przewidują

Asik oj tak rosołek dobry na kacorka ;)

reklama
Hej dziewczyny!

Rysica bardzo mi przykro! Wyrazy współczucia

Kasiekz odpoczywaj :-) &&&& zaciśnęte :-*

Zaza26 fajnie że weekend udany :-)

Dziewczyny mam problem mój Sz od kilku tygodni nie chce robić kupy. To nie, że ma zatwardzenie tylko nie chce jej z dupki wypuścić. Stolec jest normalny, ani grama zatwardzenia a mimo to zaciska odbyt, żeby nie wyszedł i skacze, płacze, jęczy :-/ Szkoda, mi go, ale już koperek, gruszka, woda z miodem poszły w ruch a tu dalej nic :-/ nawet czopki glicerynowe nie działają :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry