reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kasiek wszystko bedzie dobrZe! Fajnie ze tatus sie pola zajmie nie bedzie jej smutno na pewno

Rysica przykro mi...

U mnie coraz lepiej oby nie zapeszyc tylko. Wylania sie w koncu jakis harmonogram dnia, w miare da sie zaplanowac cos no i poznajemy sie coraz lepiej. Franek przepieknie sie usmiecha i gada jak najety jak sie nad nim stoi:) jas go uwielbia, rano zawsze przybiega i musi go poglaskac, czasem musze ich samych w pokoju zostawic na chwilke to slysze jak mowi "nie plać dzidziusiu mama tam idzie na dol, mama da am mniam mniam" albo "patrz dzidzius to auto" takie pogawedki:) jesli jest zazdrosny to na razie tego nie ujawnia w zAden sposob

Jas w koncu uzywa czasownikow. Najbardziej irytujace jest jak w kolko slysze od rana do wieczora "jas chce to jas chce to!" Cokolwiek mam w rekach on to chce. Masakra

Rysica przykro mi...

Kasiek fajnie, że mąz zajmie się Polą. Wiem, że tęsknisz ale musisz teraz zadbać się o tą małą fasolkę, będzie dobrze!

Aylin fajnie, że Tysi podobał się festiwal

Josie super, że u Was coraz lepiej. Świetnie, że Jaś tak się troszczy o braciszka

Kończę robić mężusiowi rosołek na kaca;-) popił wczoraj na imieninach mamy. Dzieciaki się ładnie razem bawią a ja siedzę na bb

Kasiek o kurcze, lez, wypoczywaj, mam nadzieje, ze juz wsjo przeszlo. Wspolczuje rozstania z Pola, oby szybko zlecialo. Usciski.

Rysica wyrazy wspolczujcia, przykro mi.

Josie fajnie, ze dochodzicie ze wszystkim do ladu. Super, ze chlopaki sie dogaduja i Janek jest takim dzielnym starszym bratem :)

Asik u nas tez dzisiaj rosol. Tyle, ze nikt kaca nie ma ;)

A u nas brak obiadu. Jesteśmy na basenach a po południu, ew wieczorem znów koncerty
Sent from my RM-821_eu_poland_493 using Tapatalk

hej

wypad na weekend w moje rodzinne strony niezwykle udany :) odwiedziłam wiele miejscówek z dzieciństwa, zrobiłam zapas czeskiego piwa, a Sergiusz najlepiej zapewne wspomina 2godzinną przejażdżkę autobusami MPK, bo my z takiej wiochy, że autobusów tu nie ma :-p

Rysica ogromnie mi przykro z powodu twojego taty...

Kasiek super, że już lepiej, zaciskam kciuki, żeby pobyt trwał krócej niż przewidują

Asik oj tak rosołek dobry na kacorka ;)

reklama
Hej dziewczyny!

Rysica bardzo mi przykro! Wyrazy współczucia

Kasiekz odpoczywaj :-) &&&& zaciśnęte :-*

Zaza26 fajnie że weekend udany :-)

Dziewczyny mam problem mój Sz od kilku tygodni nie chce robić kupy. To nie, że ma zatwardzenie tylko nie chce jej z dupki wypuścić. Stolec jest normalny, ani grama zatwardzenia a mimo to zaciska odbyt, żeby nie wyszedł i skacze, płacze, jęczy :-/ Szkoda, mi go, ale już koperek, gruszka, woda z miodem poszły w ruch a tu dalej nic :-/ nawet czopki glicerynowe nie działają :-/

Do góry