Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurcze wszyscy coś pichcą na święta a ja w łóżku i czekam na gotowe
nie wiem jak to będzie jak kiedyś będziemy sami w 5 robili święta
pewnie będzie bez karpia bo żadne z nas się nie odważy...;-)A u mnie załamka
Miałam telefon od lekarza, moje wyniki badania genetycznego są słabe, słabsze jeszcze niż w zeszłej ciąży. Muszę mieć kolejne jeszcze bardziej specjalistyczne badanie w innym mieście. Póki co prawdopodobieństwo ogólne jest jeden do stu iluś a z samej krwi 1 do 52. Płakać mi się chce, odechciało mi się wszystkiego :--(

Dziewcyzny puchną już którejś nogi? Mi puchną jak siedze długo, ale anwet jak nie siedzę to nie mam widoznej opuchlizny w ogole, ale mimo to jak się nacisnę w okolicach kostki( dokąłdnie w miesjcu gdzie kostka od wew. nogi wystaje) to zostaje mi malutki dołek . Szczerze bardzo siez dziwiłam, bo opuchlizny niew idać,a le lelko opuchnięta jestem widąc po tym dołeczku. Trochę się zmartwiłam....
Głowa do góry! NA pewno jesteś w tych 52A u mnie załamka
Miałam telefon od lekarza, moje wyniki badania genetycznego są słabe, słabsze jeszcze niż w zeszłej ciąży. Muszę mieć kolejne jeszcze bardziej specjalistyczne badanie w innym mieście. Póki co prawdopodobieństwo ogólne jest jeden do stu iluś a z samej krwi 1 do 52. Płakać mi się chce, odechciało mi się wszystkiego :--(

Mój ginek mówi, że 70-80%...Mi też lekarz powiedział że przezierność jest najważniejsza a na papa nie kieruję bo uważa to za naciąganie. powiedział że przezierność daje 90% pewności że z dzidzią wszystko w porządku a papa daje tylko 5% więcej i nie ma sensu. Kochana nie zamartwiaj się zobaczysz że wszystko w porządku i nie potrzebnie się martwiłaś;-)
Więc musimy zrobić raz jeszcze...Ja też się dziś wybieram ale nikt nawet nie zauważył że rano o tym napisałam, nie ładnie, czerwonkowe koleżanki za mnie też proszę trzymać kciuki bo stracha mam już dosyć sporego

Moja droga - już Ci kiedyś napisałam, że teraz nasze wizyty to czysta przyjemność i nie ma się czym stresować, bo z dzidzią na pewno jest wszystko w porządku
przez Ciebie dostane opr od moderatora, że piszę posta pod postem ;-)
Na pewno wszystko będzie dobrze, skoro wcześniejsze badania dobrze wychodziły nie ma się czym martwić bo bobas jest zdrowy i silny i na pewno potrzebuje spokojnej mamy
Kasia i Asia ja też trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty,
Ja też się dziś wybieram ale nikt nawet nie zauważył że rano o tym napisałam, nie ładnie, czerwonkowe koleżanki za mnie też proszę trzymać kciuki bo stracha mam już dosyć sporego
Wiadomo że chyba każda z nas poddaje się zabiegom kosmetycznym przed wizytą, wymyśliłam że zrobię sobie pedicure, nie wiem po jaką cholerę, chyba żeby świecić pięknymi pazurami na samolocie. Zostałam w ciężkim szoku, brzuszek wcale jeszcze tak bardzo nie urósł a ja mam problem z wymalowaniem pazurów w stopach, chyba muszę posłać męża na jakiś kurs stylizacji paznokci
ja sie odwaze tylko macie do mnie ponad 600 km to po drodze ten karp sam padnieja na zakupy wybieram się jeszcze jutro:-) z tym że muszę kupić M brata żonie jakiś drobiazg a na dobrą sprawę widziałam ją 3 razy na oczy i nie wiem co można takiej osobie kupićKurcze wszyscy coś pichcą na święta a ja w łóżku i czekam na gotowe
nie wiem jak to będzie jak kiedyś będziemy sami w 5 robili święta
pewnie będzie bez karpia bo żadne z nas się nie odważy...;-)
aCze dziewczyny!
Znowu nie mam weny do pisania...
Mi też trochę puchną ręce i nogi. Niby nie dużo, ale czuję po skarpetkach ;-)