Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Bartek zaczął chrychać, wiec go P do mnie zagonił i oglądamy we trzech (małe nie ogląda;-)) Toma i Jerrego. Zejeb..sta impreza!!! Przemka pogoniłam po pączki, az mi sie sniły
i do tego herbatka z cytrynką
Czy was tez tak ciagnie,kluje i rozpiera na dole? Jeszcze cos kregoslup mnie boli dzisiaj. Macie tak? Czy mam sie martwic?
kasiulka
teraz jestem na garnuszku męża![]()
Gdyby nie ciąza waliłabym głową w mur
........ szukam plusów: nie mam problemów co na siebie włozyć, nie musze sprzatac, nie musze pichcic, nie przegapie nic w tv, nie brudze butów, leze przy choince...
Wydaje mi się, ze jem normalnie, ale mam bardzo mało ruchu. Praktycznie pól dnia leże i to mnie gubi
Chciałabym wygladać szczuplej, a jakos tak cala tyję, nie tylko brzuszek.
Kurcze zazdroszczę wam tej energii...ja nadal jej nie mam.
Nie jesteś sama, wiec głowa do góry :-) Jak pytaliśmy o cenę w poniedziałek to zyczył sobie pan 200zł. Postawilam oczy w pięć złotych i odeszłam. Ale dzisiaj gotowa byłam ja kupić nawet i za tyle. A dzisiaj kosztowała 60złNo może troszkę niższa jest od tej co oglądaliśmy wcześniej....
goldenlucy - może u ciebie tak, u mnie wcale nie są wtedy tańsze, jak sie nie sprzedaja to wywożą na ukraine. Tam święta za 2 tygodnie.
I wczoraj po basenie zauwazyłam że mam kreskę już na brzuchu. Od pepka w dół.